Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte drukken t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte drukken t-shirts-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van t-shirts en pulls
Ik ben DJ en wil blauwe t-shirts en pulls laten drukken met mijn logo op. Ik heb zelf een logo en zou dit in 1 kleurendruk doen. +/- 50 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Limburg. Graag uw prijsopgave indien interesse. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van T-shirts voor festival 11-09-2011
Leverancier gezocht voor het drukken van een aantal T-shirts, 1 kleurendruk. Materiaal leveren we zelf wel aan. Het is de bedoeling dat de T-shirts aan ene kant bedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een korenfestival waarvan de eerste editie zal doorgaan op 11 september 2011. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Zwarte T-shirts met bedrukking voor muziekgroep
Leverancier gezocht voor het drukken van zwarte T-shirts met bedrukking van logo achteraan (rood). Graag verschillende T-shirts, maten van S tot XL. Wij leveren het ontwerp zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een muziekgroep in West-Vlaanderen. Graag hadden zij een offerte willen ontvangen voor een oplage van 20 stuks, dit om te beginnen. Afhankelijk van wat de verkoop geeft, zullen grotere bestellingen worden geplaatst. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van bloesjes voor Chiro Lummen
Wij zijn drie leidsters van Chiro Lummen. Om op kamp te gaan zoeken we een eigen outfit. We hebben gekozen voor een matrozenthema. We hebben de bloesjes (blauw-wit gestreept) reeds kunnen aankopen en zijn nu op zoek naar iemand die ze kan drukken. OPGELET: op 3 augustus hebben we ze ten laatste nodig. De opdruk op de voorkant mag klein zijn (rond de borststreek een kleine afbeelding = 70 mm x 70 mm) en de opdruk op de rugzijde wordt een grote - 350 mm x 350 mm. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Aantal bloesjes: 22 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag zouden ze jullie prijzen hiervoor willen weten. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van t-shirts voor kleinhandel
Leverancier gezocht voor het drukken van een 30-tal t-shirts, full colour - voor/en achterzijde. Afmetingen van het te bedrukken materiaal: +/- 30cm hoog op 20cm breed. Materiaal leveren we zelf aan in Jpeg. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel in kinderkledij gelegen in Wevelgem,W-VL. De bedoeling zou zijn om dit aan te doen tijdens de braderij die doorgaat op 17 en 18 september 2011. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
T-shirts bedrukken voor kinderopvang
Graag willen wij een prijsofferte aanvragen voor 100 paarse t-shirts met rugbedrukking voor kinderen in verschillende maten Bobex kwaliteitscontrole: voor een buitenschoolse opvang in Gent. Alvast bedankt voor uw offerte.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex hielp ons een gespecialiseerde aannemer te vinden die op korte termijn kon inspelen op on..."

S. Berden

"Ik ben erg tevreden over Bobex, er werd een snelle en effectieve diagnose gesteld."

A. Ozen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.