Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte drukken t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte drukken t-shirts-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- én achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Rode buff's
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 250 rode buff's met 2 verschillende logo's erop hoeveel kleuren mogen we maximum hebben. En wat gaat ons dat kosten? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw advies en offerteopgave.
Promotiekledij
Geen regio
Functionele loop t-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier van functionele loop t-shirts. Dit om in groep deel te nemen aan verschillende loop-events. Functionele loop t-shirts in de maten S, M en L. Kleur bij voorkeur geel met vierkleuren opdruk. Voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole: Aantallen rond de 30 per maat. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Gele jasjes en/of hesjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van gele jasjes en/of hesjes met op achterkant in zwarte druk onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een aantal van +/- 200 stuks.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Aanvraag fluohesjes voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor: 100 fluohesjes geel, maat small (kleuters) 50 fluohesjes geel, maat medium 50 fluohesjes geel, maat large Bobex kwaliteitscontrole: Op rug bedrukt (kleur zwart) met 2 logo's (één van de school en één van de gemeente). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Offerte warme sweaters
Wij zijn op zoek voor bekendmakingsacties op jongerenevenementen: warme sweaters met ons logo erop. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor 15 kwalitatieve sweaters voor deze vereniging uit Brugge.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van 50 fluovestjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 50 fluovestjes voor kinderen met bedrukking op achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zouden moeten klaar zijn klaar voor woensdag 19 september. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte 8 truien
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 8 truien. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Truien en t-shirts
Graag uw offerte voor truien en t-shirts. We zoeken niet de traditionele truien, maar deze met iets extra: fluo trendy groen,... Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Promotiekleding voor evenement
Voor een evenement in 2012 ben ik op zoek naar promotiekleding voor mijn personeel. Het gaat om 80 t-shirts en bijbehorende broeken in verschillende maten (een aantal kindermaten en de rest voor volwassenen), met een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Promotiekleding voor een evenement.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van t-shirts en pulls
Ik ben DJ en wil blauwe t-shirts en pulls laten drukken met mijn logo op. Ik heb zelf een logo en zou dit in 1 kleurendruk doen. +/- 50 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Limburg. Graag uw prijsopgave indien interesse. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukking t-shirts en polo's
Wij willen 40 unisex t-shirts, 7 polo's voor vrouwen en 4 polo's voor mannen laten drukken. Vooraan moet er een kleine opdruk rechts boven komen en achteraan een grote opdruk in het midden. Bobex kwaliteitscontrole: De klant vraagt om de polo's en t-shirts tegen midden oktober ten laatste geleverd te krijgen. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukking t-shirts
We zouden initieel 25 tot 50 t-shirts digitaal willen laten bedrukken met een eigen ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole: De t-shirts zouden tegen eind september, begin oktober moeten worden geleverd. Het gaat om gemengde maten. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiekledij
Antwerpen
Kinder T-shirts voor tennisschool
Ik heb een 300-tal t-shirts in kindermaten nodig, van XS tot XL. Die zouden bedrukt moeten worden met 1 of 2 logo's (10 cm x 5 cm). Uiterste leverdatum is 1 september. Bij voorkeur witte t-shirts - 150 voor jongens en 150 voor meisjes. Graag ander model voor de meisjes, bijvoorbeeld: korte mouw of V-neck, ... Bobex kwaliteitscontrole: voor een tennisschool in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Brussel
T-shirts met full colour afbeelding en slogan
Voor een van onze klanten hadden we graag een richtprijs gekregen voor 150 t-shirts met daarop een full colour afbeelding met slogan. Er zouden 3 verschillende slogans/afbeeldingen zijn, dus 50 t-shirts per print. 6-kleurendruk. Wij leveren alles aan in het gewenste bestandsformaat. Bobex kwaliteitscontrole: voor een communicatiebureau gevestigd in Brussel. Graag hadden deze willen weten hoelang het zou duren vooraleer ze de t-shirts zouden hebben alsook hoeveel dit zou kosten. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
T-shirts bedrukken
Graag had ik een offerte gehad voor 80 t-shirts op 3 plaatsen bedrukt. 1 grote op de rug en 2 kleine op de borst (of 1 op borst en 1 op mouw). Als het mogelijk is willen we deze wel in 2 keer laten drukken. De eerste keer 50 stuks (verschillende maten) om dan achteraf er nog 30 te laten drukken, om zeker niet te veel of te weinig van een maat te hebben. T-shirts zouden blauw - donkerblauw moeten zijn en de bedrukking wit of lichtblauw (wat het beste uitkomt). Voor de bedrukkingen is er nog geen cliché. Graag had ik ook de wachttijd geweten in de veronderstelling dat we aanstaande maandag kunnen bestellen. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Drukken van dames & heren T-shirts
Leverancier gezocht voor het bedrukken van dames alsook mannen t-shirts, graag purple, 1 kleurendruk: geel (zie tekst puntje 5 - voorkant/achterkant). Graag een 45-tal dames t-shirts: 10 x S/ 20 x M/ 10 x L + 5 x XL, alsook 55 mannen t-shirts: 20x M/ 20 x L/ 10 x XL + 5 x XXL. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Vlaams Brabant. Graag uw prijsopgave voor een 100-tal T-shirts, dit in het kader van een festival die zal doorgaan in september. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van T-shirts voor festival 11-09-2011
Leverancier gezocht voor het drukken van een aantal T-shirts, 1 kleurendruk. Materiaal leveren we zelf wel aan. Het is de bedoeling dat de T-shirts aan ene kant bedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een korenfestival waarvan de eerste editie zal doorgaan op 11 september 2011. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Zwarte T-shirts met bedrukking voor muziekgroep
Leverancier gezocht voor het drukken van zwarte T-shirts met bedrukking van logo achteraan (rood). Graag verschillende T-shirts, maten van S tot XL. Wij leveren het ontwerp zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een muziekgroep in West-Vlaanderen. Graag hadden zij een offerte willen ontvangen voor een oplage van 20 stuks, dit om te beginnen. Afhankelijk van wat de verkoop geeft, zullen grotere bestellingen worden geplaatst. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van bloesjes voor Chiro Lummen
Wij zijn drie leidsters van Chiro Lummen. Om op kamp te gaan zoeken we een eigen outfit. We hebben gekozen voor een matrozenthema. We hebben de bloesjes (blauw-wit gestreept) reeds kunnen aankopen en zijn nu op zoek naar iemand die ze kan drukken. OPGELET: op 3 augustus hebben we ze ten laatste nodig. De opdruk op de voorkant mag klein zijn (rond de borststreek een kleine afbeelding = 70 mm x 70 mm) en de opdruk op de rugzijde wordt een grote - 350 mm x 350 mm. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Aantal bloesjes: 22 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag zouden ze jullie prijzen hiervoor willen weten. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van t-shirts voor kleinhandel
Leverancier gezocht voor het drukken van een 30-tal t-shirts, full colour - voor/en achterzijde. Afmetingen van het te bedrukken materiaal: +/- 30cm hoog op 20cm breed. Materiaal leveren we zelf aan in Jpeg. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel in kinderkledij gelegen in Wevelgem,W-VL. De bedoeling zou zijn om dit aan te doen tijdens de braderij die doorgaat op 17 en 18 september 2011. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Polo's en fleece XL
Wij zijn op zoek naar zowel polo's als fleece XL. Logo bedrukken boven op de rug. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Meise. Bedankt voor uw prijsofferte voor 8 zwarte polo's en 6 fleeces.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van dames/heren t-shirts
Graag hadden wij van uw bedrijf een offerte ontvangen voor volgende producten: T-Shirts (wit) dames: 10 exemplaren T-Shits (wit) heren: 15 exemplaren Druk: Voorkant: Afbeelding, 2 kleuren (zwart / rood) Achterkant: Tekst, 1 kleur (zwart) Verdere specificaties & timing: Graag ontvingen wij uw offerte (incl. BTW) tegen uiterlijk woensdag 08/06/2011. Wij zouden de exacte aantallen, verdeling over maten en bestanden voor de druk afleveren op uiterlijk vrijdag 10/06/2011. Wij zouden de levering willen ontvangen vóór zaterdag 18/06/2011 op het adres (zie hieronder). Bobex kwaliteitscontrole: voor een partij van de Arbeid van België. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
T-shirts bedrukken voor kinderopvang
Graag willen wij een prijsofferte aanvragen voor 100 paarse t-shirts met rugbedrukking voor kinderen in verschillende maten Bobex kwaliteitscontrole: voor een buitenschoolse opvang in Gent. Alvast bedankt voor uw offerte.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel praktisch concept."

M. Caers

"Ik was positief verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.