Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte drukken promotiemateriaal: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte drukken promotiemateriaal-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag brooddozen
Wij zouden onze leerlingen bij de start van het schooljaar graag een brooddoos (formaat ca. 18 x 13 x 6cm) schenken; waarbij ze een keuze kunnen maken uit 4 zelfontworpen prints. De oplage zou ca. 250 ex. zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Informatieve, maar wel reŽle aanvraag voor een school (basis + secundair onderwijs) in Brugge. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukken van balpennen
Ik had graag de prijs en voorstellen om het laten bedrukken van balpennen met onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Graag prijs per hoeveel pennen, opstart voor logo en prijs per hoeveelheid voor deze Westvlaamse uitvaartzorg.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Drukken van arbre magiques
Graag een offerte voor het laten bedrukken van gele arbre magiques, Kleur knalgeel. Afmetingen: 8 x18,7 cm. Bedrukking in zwart, website vermelding en eventueel een aanvullende tekst. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 3.000 stuks.
Relatiegeschenken
Limburg
Bedrukte sleutelhangers en pennen (elk 2500 stuks)
Graag ontvingen wij een prijsofferte voor bedrukte sleutelhangers en pennen. Deze dienen voorzien te worden van ons logo en onze slogan. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst zowel van de sleutelhangers als van de pennen 2500 stuks. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Relatiegeschenken
Antwerpen
300 ŗ 600 champagneglazen bedrukt met logo van de club
Wij wensen prijfoffertes te ontvangen voor de aankoop van 300 ŗ 600 champagneglazen bedrukt met het logo van onze club. Bobex kwaliteitscontrole: De levering zou voor binnen 2 weken zijn. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte 1000 muntdoosjes
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor de aankoop en bedrukking van muntdoosjes. In bijlage het gewenste muntdoosje (zelfde kleur), dat dan bedrukt zou moeten worden met witte of crŤmekleurige letters. Bobex kwaliteitscontrole: De bedrukking zou hieruit moeten bestaan: De klant wenst een prijsofferte voor 1000 muntdoosjes en de offertes zouden bij voorkeur per mail moeten worden verstuurd. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Drukken van kleine zakspiegeltjes voor kinderen
Kleine rechthoekige zakspiegeltjes met een afmeting ongeveer van 77mm x 55 mm. Liefst in rubber gelegd, moet als cadeau dienen om mee te geven aan kinderen die mijn kinderboek 'Spiegels' kopen. Die rubber mag ook rood, blauw, of doorschijnend zijn. Graag de prijs voor ongeveer 250 stuks (misschien later nog meer). Bobex kwaliteitscontrole: voor een auteur gelegen in Kortenaken, provincie Vlaams Brabant. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Geschenkjes voor onze beste klanten
Op donderdag 23 juni hebben we een event voor onze beste klanten; we zouden de genodigden graag een relatiegeschenk meegeven. Omdat de vakantie voor de deur staat, hadden we gedacht aan een strandtas met strandlaken. Kan u me in dit verband informeren over volgende zaken a.u.b: A. Strandtas/plunjezak - 1. Prijs voor 50 stuks of 100 stuks met opdruk logo in kleur (zie bijlage) 2. Levertermijn voor bovenstaande, rekening houdend met het feit dat het klantenevent doorgaat op 23 juni B. Strandlaken (afmeting minimum 100 x 180) 1. Prijs voor 50 stuks of 100 stuks met opdruk logo in kleur (zie bijlage) 2. Levertermijn voor bovenstaande, rekening houden met het feit dat het klantenevent doorgaat op 23 juni Bobex kwaliteitscontrole: graag zwart of groen, logo met 3 kleuren (groen, rood, zwart). Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Bedrukken van gadgets voor verantwoordelijken
Wij zijn op zoek naar gadgets, dit om aan veiligheidsverantwoordelijken te schenken. Graag iets in het thema van veiligheid. Eventueel logo bedrukt in het blauw, ook mogelijk zonder bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een uitzendkantoor in Roeselare. Gadget van maximum 2Ä per stuk. Bedankt voor uw origineel voorstel.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Gadget/relatiegeschenk
Ik ben op zoek naar een gadget/relatiegeschenk dat uit ecologisch/biologisch materiaal bestaat. Het moet ook probleemloos met de post verstuurd kunnen worden en waarop we nog een logo kunnen bedrukken. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een reclamebureau in Deinze. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave met daarin uw voorstel.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte kantoormateriaal
Momenteel zoeken wij naar een leverancier voor het aanbrengen van bedrukte kantoormaterialen (met eigen logo en branding). In een eerste fase producten voor eigen gebruik en in een latere fase materialen als relatiegeschenken voor onze klanten. Ik had graag prijs gevraagd voor: 1. Blocnotes (bedrukt met logo A4 formaat): minimum 150 exemplaren 2. Mappen (bedrukt met logo A4 formaat): minimum 200 exemplaren 3. Pennen (bedrukt met logo): Keuze uit 5-10 prototypes (richtlijn prijs 0,10- 0,25 euro/ pen), aantal minimum 300 stuks 4. USB Sticks (bedrukt met logo): keuze uit 3-7 prototypes, aantal minimum 100 stuks 5. Salesmappen (aangepast met eigen logo en branding): minimum 20 stuks 6. Productmappen (simpel design met insteekvellen en eigen logo): minimum 25 stuks Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Antwerpen. Graag een prijsvoorstel per item. Klant kijk alvast uit naar uw reactie.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van wc-rollen voor ludieke reclamecampagne
Voor een ludieke reclamecampagne zijn we op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van Ī200 wc-rollen. De prijs is een belangrijke factor gezien het beschikbare budget niet erg groot is. Bedoeling is een logo + slogan te drukken op de rollen. Het aantal kleuren dat we hiervoor gebruiken zal afhankelijk zijn van de prijs. Gelieve variant prijs op te geven voor 2, 4 en 6 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Limburg, deze levert zelf de bestanden aan in het gewenste formaat. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een gemakkelijke en efficiŽnte manier om offertes te ontvangen."

P. Schram

"Ik ben tevreden van Bobex. Werkt zeer goed."

L. Roman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.