Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte drukken boek: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte drukken boek-drukken van tijdschrift, boek of krant

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van tijdschrift, boek of krantOfferte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van een kleurboek
Ik zou graag een kleurboek laten drukken van ongeveer 25 pagina's tegen een goedkope prijs. Dit op A4-papier. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van informatieblad
Wij zijn op zoek naar een drukker voor het informatieblad van onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 8.500 exemplaren - 1 versie.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een productcatalogus
Wij wensen een product catalogus te laten ontwerpen en drukken. Meer info over onze producten vindt u op onze website. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een offerte voor een magazine van 100 pagina's en dit in een oplage van 5.000 - 15.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van diverse catalogi
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende catalogi voor 2012. 4 edities waarvan: 1. 4x per jaar, oplage: 25.000 exemplaren. 2. 2x per jaar, oplage: 21.000 exemplaren. 3. 12x per jaar, oplage: 12.000 exemplaren. 4. ...x per jaar, oplage: 6.000 exemplaren. In bijgevoegd document vindt u alle informatie terug omtrent afmetingen, aantal pagina's, afwerking, grammage, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Antwerpen. Graag uw gedetailleerde prijsopgave via Bobex.Be. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Limburg
Wetenschappelijk boek
Leverancier gezocht voor het drukken van een wetenschappelijk boek, formaat 24 cm x 27,3 cm, 603 pagina's R/V, cover in quadri - 250gr/binnenpagina's: < 60gr. Boek wordt volledig drukklaar geleverd. Bobex kwaliteitscontrole: tandarts gevestigd in Limburg. Graag diverse prijsoffertes. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van boek
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een boek, 250 pagina's, 100.000 woorden. A5 formaat. Graag harde kwaliteitskaft, 4 kleuren - binnenwerk: zwart/wit. Aanlevering in PDF formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is schrijver en wenst zijn boek uit te brengen tegen zo laag mogelijke prijs. Graag zou hij in de loop van deze week of volgende week een offerte ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Bedrukken van moleskine boekjes
Voor onze productiehuis willen we graag de cast en crew van 'The Loft' bedanken met een moleskine notaboekje met een tekstje opgedrukt. Deze boekjes hebben we reeds al in ons bezit. Afmetingen: 14 cm bij 9 cm (omvang van de cover van het notaboekje waarop het tekstje gedrukt zou moeten worden). We wensen enkel de cover te laten bedrukken (is NIET plooibaar). Opgelet! Wij willen het tekstje er laten indrukken, niet laten opdrukken (met reliŽf dus). Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave voor een 250-tal exemplaren. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Boek bedrukken - historisch geografische geschiedenis
Ik wil een boek laten drukken op KLEINE OPLAGE (20-25 exemplaren) met een 50 tal kleurenafbeeldingen, zachte (kleuren) kaft. 72 pagina's A4 formaat (16 cm x 24 cm = gesloten formaat). Het onderwerp is historisch geografische geschiedenis. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Blankenberge, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave voor deze kleine oplage. Alvast bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van sponsporboekje voor Dworpse feesten
Leverancier gezocht voor het drukken van een sponsorboekje, 7x A4 bladzijde (open) - bedrukt recto/verso. Buitenkant als kaft, 1 kleurendruk, affiche van ons dorpsfeest/ binnenkant, onze sponsors bedrukt in het zwart/wit. De verdeling is al reeds gebeurd, betreft enkel het drukken. Oplage: 2.500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Dworp, Vlaams Brabant. Dworpse feesten beginnen op 28 augustus. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken boekje voor cd jewel case voor muziekband
Leverancier gezocht voor het drukken van een boekje voor in een cd jewel case. Graag een boekje van 24,2 mm op 24,2 mm, 2x gevouwen zodat het 12 op 12mm wordt en in een jewel case past. Het grafisch ontwerp zal zelf worden geleverd. Aantal kleuren zal afhangen van de prijs. Zijn er templates te verkrijgen voor onze aanvraag? Bobex kwaliteitscontrole: voor een play-as-it-feels muziekband in Belsele. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Luik
Drukken boekje tentoonstelling
Ik wil graag een boekje laten drukken voor mijn expo in Landen. Veel fotoīs, weinig tekst. De kwaliteit van de kleuren zijn belangrijk. Harde kaft, A4 formaat gesloten (29,7 x 21), 32 bladzijde, binnenpagina's: 115gr. Oplage: 500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen regio Luik. Belangrijk is wel of de klant een proefdruk kan zien. Opening expo op 3 juli. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Offerte voor drukken zangboekje
Voor onze vrijwilligers hebben we een zangboekje gemaakt (A4-formaat; 130 bladzijden). We willen dit laten drukken als een echt boek met harde kaft, eventueel met een metalen ringen zijkant zodat de boek gemakkelijk open blijft liggen. Oplage: 400 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: voor een jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van blocnotes
Leverancier gezocht voor een 250-tal blocnotes met daarop ons logo bedrukt, graag A4 formaat; 80gr; mat papier (wit). Bobex kwaliteitscontrole: voor een onafhankelijke financiŽle planner en vermogensbegeleider in Antwerpen. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van promo boek
We wensen een promo boek te maken van een 100 ŗ 120 tal bladzijden recto/verso bedrukt in full colour met een verharde of verstevigde kaft aan de buitenkant. Bobex kwaliteitscontrole: voor een voetbalclub in Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsopgave voor een oplage tussen 400 en 500 exemplaren. Bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Boekjes drukken
Ik ben op zoek naar een drukker die mijn boekjes kan drukken voor een goede prijs. 30 pagina's, dubbelzijdig: 15; gesloten formaat: 21cm breed, 14,7 hoog/ open: 42cm breed, 14,7 hoog; cover: 300gr (mat mc met dispersielak)/ binnenpagina's: 135gr (mat mc). Is het ook mogelijk om een soort doorzichtig-plastic cover eromheen te hebben? En dan de samenbinding, met een kleine ring erdoorheen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in Nederland, graag een prijsofferte voor een oplage van 100, 250 en 500 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Limburg
Drukken van roman
Leverancier gezocht voor het drukken van een boek (roman), A5 formaat; 320 pagina's inclusief cover; cover: gemiddeld 250gr; full colour(enkelzijdig)/ binnenpagina's: 80gr; enkel zwart-wit. Graag een prijsopgave voor lijmen alsook naaien + lijmen. Bestand wordt kant en klaar aangeleverd in Word. Cover wordt desgewenst als jpg bestand of pdf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Limburg. Graag diverse prijsopgaves voor 100, 200 & 300 stuks. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken van jublileumboek
Leverancier gezocht voor het drukken van een jubileumboek. 114 pagina's recto-verso bedrukt, formaat open: 260 X 370; gesloten: 260 x 185, cover: karton 3mm, linnen beplakt met geperste tekst (stansing) in zilver; binnenpagina's: 110gr maco, glanzend. Kleuren: binnenpagina's: quadri tekst + foto's. Boek volledig opgemaakt, aangeleverd in pdf. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Mazenzele, provincie Vlaams-Brabant. Graag een gedetailleerde offerte voor 1.000 en 1.500 exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Topmodels guide voor European top model agency
Voor de uitgave van een boek met Europa's 50 Top Modellen, zijn wij op zoek naar een interessante partner die deze (uiteraard tegen de beste voorwaarden) wil uitgeven. Het materiaal wordt aangeleverd. Graag een boek van zo'n 100 pagina's; A4 formaat (H297mm x B210mm); COVER: optie 1: hardcover/optie 2: 250gr - BINNENPAGINA'S: 80 - 110gr; glanzend papier; kleurendruk (quadri); gelijmd. Bobex kwaliteitscontrole: Herlancering van de eerste aanvraag aangezien de verantwoordelijke geen of weinig tijd gehad heeft om de offertes te bekijken wegens familiale omstandigheden. Betreft een offerteaanvraag voor een European top model agency. Graag een gedetailleerde offerte voor een 1.000 ŗ 2.500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Uitgeven van CD - drukken van boekje met inlay
Wij willen graag een CD uitgeven (jewelcase). De jewelcase zou een witte tray hebben. Er dient ook een boekje (leporello - zonder nietjes dus) van 12 pagina's gedrukt te worden. Tot slot is er nog een langs 2 zijden bedrukte inlay nodig. De cd zelf bedrukken is niet nodig. We hebben 500 exemplaren van het gevraagde nodig. Het af te drukken materiaal is in een elektronische versie beschikbaar. We leveren zelf aan in het gewenste formaat (Indesign, pdf). Bobex kwaliteitscontrole: klant beschikt al over de cd's zelf. Graag een gedetailleerde prijsofferte voor het drukken van een 500-tal boekjes, afmetingen: 12cm op 12cm, 5 kleurendruk. Alvast bedankt voor de hulp.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van gedichtenbundel/boek
Een gedichtenbundel/boek gemaakt door mensen met mentale, motorische en andere beperkingen. Boek bestaat uit zo'n +/- 50-tal bladzijden, formaat wat groter dan A5, standaard boekkaft, cover + binnenwerk: halfmat papier, kleur: ofwel zwart/wit, ofwel quadri, rug gelijmd, geen speciale afwerking. Materiaal maken we volledig zelf. Oplage: onzeker, waarschijnlijk een 100-tal exemplaren met optie om bijbestellen. Project is nog niet helemaal afgewerkt, graag al een aantal offertes zodat we deze even kunnen bekijken en dat we dan gemakkelijk terug contact kunnen opnemen met de beste leverancier wanneer dit project klaar is om af te drukken. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dienstverleningscentrum voor personen met een motorische en/of verstandelijke beperking gelegen te Antwerpen. Graag een offerte via e-mail.

Offerte aanvragen-drukken van tijdschrift, boek of krant
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden en zal in de toekomst, indien nodig, nog een beroep doen op Bobex."

M. Schiemsky

"Ik ben zeer tevreden, er kwam snel opvolging en correcte leveranciers hebben mij gecontacteerd."

S. Van Gelis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.