Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Offerte drankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte drankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Aanvraag Koude drankautomaat te Roeselare
Het betreft een nieuwe vestiging (opgestart in februari 2015). Momenteel heb ik nog geen leverancier, ik wil een toestel huren. Ik zou dit toestel binnen willen plaatsen in de wachtzaal van ons rijexamencentrum. De wachtende klanten zouden hiervan gebruik maken.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Sint-Lievens-Houtem
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat. Dagelijks te gebruiken door ongeveer 10 personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Booischot
Dit is voor twee van onze vestigingen te voorzien van een frisdrankautomaat. Graag wel het kleinste formaat wegens beperkt gebruik. Deze drankautomaat zal binnen geplaatst worden waar reeds voorzien is in elektriciteit. Graag een huur of een leasing offerte. Deze frisdrank automaat is voor intern gebruik.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een school in Gent
Ons contract loopt eind dit jaar af. Daarom had ik graag een prijsvergelijking doorgevoerd met andere leveranciers van frisdrankautomaten. We wensen er twee te plaatsen, voor intern gebruik en met muntsysteem. bedankt voor uw offertes.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdranjautomaat voor een bedrijf in helchteren
Ik en een vriend zijn gestart met een outdoor advanture bedrijf. We wensen graag de prijs te weten voor de aankoop en plaatsing van een frisdrankmachine. We wensen ook een offerte voor huur , leasing en ander formules.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor bibliotheek in Vlaams Brabant
We zouden de frisdrankautomaat willen plaatsen in de gang van de bibliotheek. We schatten dat dagelijks maximum 80 mensen gebruik zullen maken van de frisdrankautomaat. Gelieve een gerichte offerte op te sturen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat om in een serviceflat te plaatsen
Voor een serviceflat zijn wij op zoek naar een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kringwinkel
Wij zijn een sorteermagazijn van meubelen, huisraad en kledij en hebben continu een 50-tal mensen op onze werkvloer lopen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor medewerkers
Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat voor onze medewerkers.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat om buiten frituur te plaatsen
Wij wensen buiten onze frituur een frisdrankautomaat te plaatsen. Veel passage, oa ook een school vlakbij.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor medewerkers
Graag uw offerte voor een toestel die door een 30-tal personen zou gebruikt worden.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Drankautomaat voor bedrijf in Lokeren
Wij zijn op zoek naar een automaat voor enkele frisdranken/fruitsappen dit voor een 20 Ó 40-tal mensen/dag. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Voorstel voor frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het huren of kopen van een frisdrankautomaat. 10 Ó 20-tal personeelsleden. Bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Informatie + offerteaanvraag voor frisdrankautomaat, Antwerpen
Offerteaanvraag + inlichtingen omtrent een frisdrankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (full service/kopen/huren/leasing, ...) alsook de kostprijs e.d. Bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor BVBA in Zaventem
Graag een vrijblijvende voorstel voor een frisdrankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (huren, full service, ...). 20 Ó 50 personen per dag. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor architectenbureau, West-Vlaanderen
Graag uw beste prijsofferte voor een drankautomaat, 40 blikjes per dag?? is dit mogelijk. Bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor bvba in Vlaams Brabant
Graag hadden wij geweten hoeveel het ons zou kosten om een frisdrankautomaat te laten plaatsen (coca cola light met/zonder cafe´ne). Wat zijn de mogelijkheden? Kostprijzen e.d. Bedrijf bestaande uit 5 Ó 9 mensen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Waals Brabant
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Lasne, Waals Brabant
Graag uw beste prijsofferte, dit voor een frisdrankautomaat gevuld met cola, water, fruitsap, limonade e.d. Het bedrijf telt dit jaar een 5-tal medewerkers en 1 zaakvoerder. Wat zijn de mogelijkheden alsook kostprijs, ... ? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor personeelsleden NMBS
Frisdrank voorzien voor personeel NMBS in Turnhout, Lier en Herentals. Het verbruik is het totaal beeld. Nu betaald men in een open kassa zonder toezicht, verder uitleg hoeft niet denk ik. Bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Kleine frisdrankautomaat voor uitzendbureaus
Graag had ik een offerte ontvangen voor een aantal kleine drankautomaten. Tot heden boden we gratis drank aan onze werknemers maar ik had dit toch graag iets beter onder toezicht willen hebben. Als uitzendbureau beschikken we over een aantal verschillende kantoren: Paal: 5 tot 9 personen Hoofdkantoor: 5 tot 9 personen Antwerpen: 5 tot 9 personen Sint Truiden: 3 personen Genk: 4 personen Charleroi: 2 personen (nvt want te klein). Graag uw prijsofferte. Bedankt.
Koude drankautomaat
Brussel
Vending machine voor bedrijf in Brussel
Kleine vending machine met coke/coke light of zero, orange juice etc.. Facturatie einde maand of na 3 maanden- dus geen machine met coins. Misschien heeft u alternatieve oplossingen?
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsofferte voor compact frisdrankautomaat, Landen
Graag een offerte voor een compact frisdrankautomaat. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Prijsinformatie frisdrankautomaat
Wij hadden graag ge´nformeerd naar de prijzen van een frisdrankautomaat. Bedoeling is om hem naast onze pitta shop te plaatsen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aankoop frisdrankautomaat voor garage
Ik ben op zoek naar een frisdrankautomaat om in mijn garage te plaatsen. De gebruikers zullen zowel de personeelsleden (5) zijn als ook de klanten. Ik vroeg me ook af of ik vrij ben in drankenkeuze.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Hier op de site zijn we met 45 personen ongeveer. Ik krijg graag een offerte van coca cola om hier een frisdrankautomaat te plaatsen.

Offerte drankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Service is in orde. Dank u."

R. Janssens

"Goed idee, zo moet ik niet nodeloos lang zoeken."

M. Vocht


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.