Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte database: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte database-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop of huren van een database voor een bedrijf
De doelgroep voor onze database zijn voornamelijk: marketing verantwoordelijke en CEO's. Het doel van de campagne is de bekendmaking van het bedrijf. Dit is in regio Brussel zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor een bedrijf in Meerbeek
Dit is voor een database voor bedrijven van kmo's tussen 50-200 medewerkers. We zijn actief over heel Vlaanderen. Dit is voor een mailingsactie. Wijzelf zijn actief in de reclamesector.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem
Ik zoek een offerte voor database voor een projectontwikkelaar. We wensen mensen te contacteren vanaf 50.000Ä Dit over heel belgiŽ , voornamelijk Nederlandstalig. We wensen zowel een call als mailingsactie.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een offerte voor een database voor kmo's tot bedrijven met 50 werknemers. Dit voor provincie Antwerpen. Wijzelf zijn actief in bedrijfsconsultancy en deze database zal dienen voor een mailingsactie.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Wielsbeke
We zijn actief in luchthavenvervoer. We wensen nu een mailing te doen bij verschillende bedrijven, ook kmo's en zelfstandige. Dit in heel West-Vlaanderen. Daarom zoeken we nu een offerte voor een database.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van database te Merksem
Wij zijn een bedrijf dat kassasystemen verkoopt. Onze doelgroep is hierdoor de horeca en retailers. Het doel is om de klanten te bereiken en onze product voor te stellen. Dit zou vooral gaan om de regio Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van database te Mechelen
De doelgroep van de het campagne zijn kleine bedrijven die geen marketingafdeling. De bedoeling is dat er mails worden verstuurd naar die doelgroep. Het gaat om de volgende regio's: Mechelen, Leuven en Haacht.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
database voor een bedrijf in Waarloos
Dit is voor een nieuwe business die we zullen opstarten. We zijn hierin vooral gespecialiseerd in industriŽle koeling en onderhoud. We wensen dus vooral bedrijven actief in de industrie, productie bedrijven en kunststofverwerkende bedrijven wensen op te nemen in deze database. Dat vanaf 50 medewerkers. In de eerste instantie vooral Nederlandstalige bedrijven gevestigd in Vlaanderen. Graag een gerichte database.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoopofferte voor een database voor een bedrijf in Deurne
We zijn actief in het leveren van tankinstallaties voor bedrijven. Deze database zal dan ook gericht moeten zijn voor bedrijven met een wagenpark. Dit kan interessant zijn vanaf 2 voertuigen , afhankelijk hoeveel er getankt wordt. Dit mag een Nationale Belgische database zijn, zowel Frans als Nederlandstalig.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database provincie en stad
Ik ben op zoek naar een database voor de regio West-Vlaanderen of een bepaalde stad in West-Vlaanderen, om zelf telefonische prospectie te doen. Bedankt voor uw offerte indien mogelijk voor de provincie, en ook voor ťťn stad.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Brugge
Ik doe deze aanvraag voor een actie voor een autorijschool. Ik wens zowel een aankoop als huurofferte. Belangrijke criteria: adres in West-Vlaanderen, liefst regio Brugge en Oostkust, en geboortejaar 1996.
Aankoop of huur van database
Brussel
Database voor een bedrijf in Brussel
Graag een lijst van bedrijfsrevisoren, accountants, boekhouders enz. Voor eenmalig gebruik. We hebben geen geen commercieel doeleinden. (uitnodiging studiedag)
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Aderessenbestand van bedrijven actief in de bouwsector, West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar gerichte adressen van volgende type bedrijven : Grondwerken ,algemene bouwwerken, wegenbouw en industriebouw. Gelieve aan ruime offerte op te maken met voldoende informatie over de afspraken bij huren of kopen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database van tandartsen BelgiŽ voor medisch bedrijf in Vlaams Brabant
Graag hadden we offertes ontvangen voor het aanleveren van adressenbestanden voor tandartsen in BelgiŽ, zowel walloniŽ als Vlaanderen. Ook zou deze databestand regionaal gebonden moeten zijn, bvb alle tandartsen in Antwerpen. Eventueel verschillende mogelijkheden van eenmalige aankoop/jaarcontract met updates. En eventuele aankoop per provincie. alvast bedankt!
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag adressenbestand van interieurarchitecten voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn een bedrijf die met grasaarde werkt. We zouden ons graag kenbaar willen maken. Graag een offerte van adressen van interieurarchitecten. De database moet bedrijfsnamen bevatten, adressen, mailadressen en het sector. Vriendelijk bedankt.
Adressenbestand
Geen regioOfferteaanvraag database voor een callcenter in Everberg.
Graag een offerte te ontvangen van een database. Wij zijn op zoek naar een adressenbestand van particulieren met het liefst GSM-nummers. De database wensen we aan te kopen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerte voor het vergaren van prospects
We zijn op dit moment verschillende mogelijkheden aan het overlopen voor het vergaren van prospects. De doelgroep is in de eerste plaats Horeca. Door het enorme verloop van zaakvoerders in die branche, is het belangrijk met recente gegevens te werken. Ik zou al eens graag een prijs krijgen voor het volgende: Waar: Regio Antwerpen Wat: Restaurants en Brasserie Gegevens: Commerciele bedrijfsnaam + emailadres. Eventueel tel. Nr.
Adressenbestand
Antwerpen
Offerteaanvraag adressenbestand voor een bedrijf in Berlaar.
Ik wens graag een adressenbestand te huren van particulieren. Het liefst email adressen om mijn website te promoten.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag databank van bedrijven Oost-Vlaanderen
In de provincie Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een database van restaurants, hotels, rusthuizen, ziekenhuizene en bakkers en beenhouwers.
Aankoop of huur van database
Limburg
B2C en B2B database voor bedrijf in Limburg
Wij zijn op zoek naar: 1. particulieren met een netto-inkomen van meer dan Ä5.000, de particulieren moeten zich bevinden in een straal van 20km van Sint-Truiden. 2. Tweede doelgroep zijn zelfstandigen/ zaakvoerders / eigenaars ook binnen een straal van 20km van Sint-Truiden. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Geen regioDatabases voor kappers en kapsalons in Brugge en Antwerpen
Wij willen graag een database ontvangen waarin kappers/kapsalons staan in Antwerpen en Brugge. haarcomsetica bedrijf, rechtstreeks aan kapperszaken niet via grootzaken, nemen belgische klanten aan vanaf september
Aankoop of huur van database
Limburg
Afgeleverde bouwvergunningen particulieren in Limburg
Wij zijn op zoek naar een database met afgeleverde bouwvergunningen aan particulieren voor de provincie Limburg. Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor marketing en business development bureau in Vlaams Brabant, B2C + B2B
Wij zijn een call center, vaak werken we met bestaande databases die we krijgen van onze klanten. Helaas zijn er veel waarbij het telefoonnummer ontbreekt (B2C) alsook de sector, contactpersoon en telefoonnummer voor B2B. Graag had ik geweten indien het mogelijk zou zijn om alle telefoonnummers te gaan verzamelen, dit voor de B2C. Voor de B2C het uitzoeken van contactpersoon en sector. Met het oog op het uitbreiden van onze service hadden we ook graag eens willen weten indien het mogelijk is om te gaan samenwerken op lange termijn met een bedrijf die databases verzorgt en hoeveel dit ons zou kosten? Bedankt voor de snelle reactie. Voor bijkomende informatie, twijfel niet om vragen te stellen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database huisartsen over Gans BelgiŽ
Graag een database van alle huisartsen in BelgiŽ. Vooral e-mailadressen a.u.b. Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Particulieren met bouwprojecten
Ik ben op zoek naar een leverancier voor een database van particulieren met bouwprojecten.

Offerte database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden, er werd snel contact opgenomen door de verschillende bedrijven met als gevolg da..."

C. Claessens

"Ik wist niet dat dit bestond, maar het is alleszins een zeer gemakkelijke manier om aan leveran..."

M. Salembier


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.