Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte dakisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte dakisolatie-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Berchem
Het dak dat moet worden geïsoleerd moet worden heeft een roofing dak. Dit is reeds eenmaal hersteld geweest. Dit is een gebouw dat ikzelf verhuur. oppervlakte van 60-70mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Temse
Isolatie vanaf een zolder die bereikbaar is via een trapladder. Dakpannen dak zonder onderdak. Geen idee van de oppervlakte. Vloerisolatie is reeds gebeurd.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Dessel
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +60mē, bouwjaar 1975 ergens. Zit al iso in maar veel te weinig.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Diest
Wij zijn eigenaar van een halfopen bebouwing die dateert van 1832. Het dak bestaat uit pannen. Er is geen onderdak behalve de voorzijde waarvan de pannen al vernieuwd zijn en die en onderdak heeft. Het is een volwaardige zolder. Aan de achterzijde zijn er twee veluxramen, er is ook nog een veluxraam te installeren aan de zijkant. Het materiaal is nog niet bepaald, maar we zouden niet opspuiten want de balken niet allemaal van dezelfde structuur. De woning is een vierkant van ongeveer 10 op 12 meter. Aan de achterkant van dit gebouw is er een bijgebouw met plat dak. ook hierbij zouden we eventueel wat extra isolatie bij te plaatsen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Gavere
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. rond de 100mē, halfopen huis van 1961.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Diksmuide
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +60mē, bouwjaar onbekend.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Zelzate
Graag een offerte voor het isoleren van een plat dak. Het dak is bekleed met Roofing. De grootte is ongeveer 6 op 7. Bouwjaar van de woning is 1930.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Lochristi
Wij hebben een hellend dak. Via de spots komt er kou naar binnen. Wij zouden graag willen dat dit verminderd. Het gaat om ongeveer 66 mē.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing en kiezels, opp. 70mē (+ bijbouw ook nog), bouwjaar 1953.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Herzele
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +80mē, vrijstaand huis van 1948.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Affligem
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 180mē, husi van 1978.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Hilegem
Wij zijn bezig met het renoveren van onze hele dak. Deze willen wij isoleren. Het gaat om een dak van 120 mē. De isolatiedikte is ongeveer 16 centimeter. Er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Lembeek
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in de jaren 2004-2005. Het dak is bekleed met dakpannen. De grootte van het dak is ongeveer 80 mē.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Wijnegem
Onze dak is van buitenaf geïsoleerd. Wij willen deze dak nu van binnen isoleren. Het gaat om een dak dat gebouwd is in 1936 en nog gerenoveerd in 1999. Het dak is bekleed met roofing. De grootte van het dak is ongeveer 2.5 op 11 meter.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Kluisbergen
We zoeken een offerte voor de isolatie van een hellend dak via een gewone zolder. Onderdak is voorzien. Woning van 1926.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Wingene
Ik heb momenteel een woning waarvan de zolder reeds geïsoleerd met rotswol. Ik zou willen kijken of ik isolatie moet bijplaatsen of niet. Onderdak is voorzien. 10x6m grondoppervlakte.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Lier
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing, opp. +80-90mē, bouwjaar 1969.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Geraardsbergen
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp.+50mē, huis van voor 1960.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Diest
Ik wens een hellend dak te isoleren via een zolder. Dit is een gebouw van 65. Onderdak is reeds voorzien. +- 120mē te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Mechelen
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 60mē, bouwjaar 1870.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Lo-Reninge
Ik wens een oudere woning te isoleren via een volwaardige zolder. Deels is deze een kruipzolder door een vals plafond. Woning van 1862. Het dak is reeds vernieuwd. Dakpannen dak en balken met daartussen een unalietplaat. Geen idee van de oppervlakte. Dit onze tweede woning waar we nu op begin december naartoe gaan.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Antwerpen beorgerhout
Ik wens een gewone zolder te isoleren. Er is een onderdak voorzien. Dak aan een kant leien en aan een andere kant roofing. De woning is van 1896. zoldervloeroppervlakte is dan 4.25x8m.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Geraardsbergen
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor het isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 120 mē. Bekleed met dakpannen. Nu ligt het dak er ongeveer 20 jaar.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie te Beringen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 12 op 3,6 meter. Het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Hasselt
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Hellend zadeldak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 100mē, bouwjaar 1967 (dak 12 jaar geleden vernieuwd).

Offerte dakisolatie

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, wij hebben goed kunnen vergelijken."

A. Hoeckx

"Heel tevreden! Vlotte service!"

D. Van Damme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.