Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte beveiligingssysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte beveiligingssysteem-beveiligingssysteem

Ontvang nu meerdere offertes: BeveiligingssysteemOfferte aanvragen-beveiligingssysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Antwerpen
Het betreft hier een bedrijfsgebouw met appartementen dat enkel met een camerasysteem en een gepantserde deur beveiligd is. Aan de voorkant is er echter nog een volledige vitrine met deur die niet beveiligd is. Ik wens graag uw advies en offertes te ontvangen voor het meest aan te raden alarmsysteem. Gelieve mij vanaf 15u op te bellen voor een afspraak.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Zwalm
Ik woon in een open bebouwing met twee verdiepingen twee buitendeuren en zes ramen. Ik heb absoluut geen idee van welke types alarm er momenteel op de markt zijn en wens informatie en offertes te ontvangen voor verschillende beveiligingssystemen . Ik geloof dat er geen bedrading aanwezig is. Afspraak ter plaatse is enkel mogelijk is het weekend.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Beveiligingssysteem voor een woning in Tienen
Ik wens dit jaar nog over te gaan op installatie van het alarmsysteem. Ik zou graag een systeem willen met contactpunten op de vensters en deuren, maar voor de rest had ik graag uw advies gewenst. Ik werk in ploegen en heb dus zeer wisselende uren. Deze week ben ik in de voormiddag bereikbaar.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een zelfstandige in Wondelgem
Ik wens het systeem dit jaar nog te plaatsen als dit mogelijk is. Ik heb geen idee van welk type het beste voor mij aangeraden is en wens dus graag verdere informatie hierover. Gelieve me op te bellen om ter plaatse een afspraak te maken. Ik ben zelfstandige en heb mijn gsm dus de hele dag op zak.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Gent
We wensen dit alarm in de periode december/januari te plaatsen. Ik heb nog geen idee van welk type alarm het meest geschikt is voor mijn woning. Advies is welkom. U kunt mij op dit nummer bereiken om te plaatse een afspraak te maken.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Camera en alarmbeveiliging voor een woning in Bonheiden
Ik wens om : 1 camera en sirene buiten te plaatsen. . Op het gelijkvloers :3 dual-detectoren, een klavier en de mogelijkheid voor melding aan alarmcentrale. Op het eerste 1 dual-detector (apart circuit ifv nachthal), 3 magneetcontacten en een klavier. En ten slotte op de 2de verdieping 3 magneetcontacten.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
offerte voor een alarmsysteem
Beste, Ik zou nog voor het einde van het jaar mijn huis wensen te voorzien van een alarmsysteem. Dit is mijn eigendom en u mag me contacteren vanaf 17.00u. Alvast bedankt.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Beveiligingssystemen voor een woning in Moorslede
Graag een vrijblijvende offerte van alarmsystemen en camerabeveiligingen. Ik heb een woning van 300m≤ oppervlakte die beveiligd moet worden. Indien interessante voorstel dan een installatie binnen de 6 maanden. Liefst na 17uur contact opnemen.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Wolvertem
Het gelijkvloerse van onze woning is ongeveer 80m≤. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een alarmsysteem voor de woning. Indien een interessante voorstel dan installatie binnen de 6 maanden. Ik ben te bereiken op mijn mobiel zowel 's avonds als in het weekend.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Beveiligingssystemen voor een woning in Lint
Graag een vrijblijvende offerte van alarmsystemen. We hebben een losstaande woning van ongeveer 250m≤ oppervlakte op het gelijkvloerse. Voor een mooie prijsvoorstel ben ik overdag ook op het mobiel te bereiken.

Offerte beveiligingssysteem

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.Offerte aanvragen-beveiligingssysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer nuttige info ontvangen."

D. Jimmy

"Prima dienst met een zeer snelle feedback."

H. Erard


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.