Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte bestickering wagen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte bestickering wagen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering auto
Belettering auto: stickers om op auto's te kleven. VOLKSWAGEN Golf Plus Build from: 2009 Lenght: 4204 mm Width: 1759 mm Height: 1592 mm Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het ontwerp. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Car wrapping
Ik ben op zoek naar iemand die een Audi kan inpakken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor dit bedrijf uit 2800 Mechelen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor autoruit
Belettering voor achteraan op de autoruit te kleven + kleinere stickers voor op de onderkant van de deuren van de auto te kleven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3071 Erps Kwerps.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van wagens en gevel
Belettering van 3 bedrijfswagens, 2 bestelwagens en gevel van een gebouw plus vlaggen. Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een startend bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Offerte gevelbanier
Wij zijn op zoek naar een gevelbanier van ongeveer 1 meter breed op ongeveer 2 meter hoog Deze wordt gemonteerd zoals op de bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 4 en 6 kleurendruk.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Drukken spandoek en autoreclame
Ik ben op zoek naar: - 1 spandoek zoals foto in bijlage 1- ontwerp kan zo bezorgd worden - autoreclame: ik zou mijn achterruit laten vertrekken: graag de baby links, rechts: tekst: 'bedrijfsnaam' met suikerboon, eronder Liedekerke-Oudenaarde, gsm nr en onze website, hiervoor zou ik een ondergrond nemen dat aanspreekt/opvalt vb fuchia of groen maar weet niet of dit goed zal uitkomen met de foto en neem misschien beter een zachte kleur, Bobex kwaliteitscontrole: De afmeting van de achterruit is ongeveer 40 cm oog en 1,20 in de lengte. Bedankt voor uw kleurenvoorstellen en offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Beletering voertuigen van een schilderszaak , Oost-Vlaanderen
Belettering van camionette en meerdere wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Het is een schilderszaak, betreft hier 1 bestelwagen en 3 personenwagens.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Offerte voor autosticker
Wij wensen een offerte voor een autosticker te ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole: Zie foto in bijlage: 1m breed op 40 cm hoog. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Groothertogdom Luxemburg
Doorkijksticker voor achterruit wagen
Ik heb een doorkijksticker nodig voor op de achterruit van mijn wagen. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het ontwerp. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Autosticker voor achterruit
Ik wil voor de verjaardag van een vriendin graag een sticker laten maken voor de achterruit. Ze heeft een flyer van haar bijberoep (zie in bijlage). Deze wil ik graag laten afmaken als achterruitsticker. Bobex kwaliteitscontrole: klant dacht aan een sticker van zo'n 100 cm lang x 60 cm hoog in het zwart/wit bedrukt. PDF bestand wordt aangeleverd. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Brussel
Belettering en montage van bestelwagen
Graag had ik een prijsofferte gekregen voor de belettering en montage van onze bestelwagen. De belettering zou in het wit moeten, uitgenomen ons logo achteraan links onder de achterruit. Ik kan u een high res. pdf bezorgen van de files of een ander formaat indien wenselijk. Hierbij stuur ik u reeds de pdf's + ons logo van de verschillende belettering die wij op onze bestelwagen willen, zodat u reeds een idee hebt. Ik hoop van u snel iets te horen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw in Brussel. Klant wenst te weten wat uw leveringstermijn is. Met dank en hartelijke groeten.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Totale bestickering/belettering van ijsco vriezer
Ik heb een totale bestickering / belettering nodig van een ijsco vriezer met de volgende afmetingen: lengte: 119 cm breedte: 62,5 cm hoogte: 81 cm De kleuren zijn zwartbruin en goud (eventueel spiegelend). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Antwerpen. Graag zo spoedig mogelijk uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle medewerking.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De Bobex diensten geven een zeer goed perspectief bij het aankopen van diensten in vakgebieden ..."

D. Vervacke

"Ik ben zeer tevreden. De afspraken van leveranciers zijn nageleefd. Ik zal nog via deze site we..."

S. Stas


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.