Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte berekening van lonen en sociale lasten: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte berekening van lonen en sociale lasten-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting in Sint-Niklaas
We willen een glazenwasserij beginnen en zijn nu aan het rondkijken voor vrijblijvende offertes en verdere informatie ivm sociale secretariaten. We zaak gaat normaal van start in januari 2013.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor een zelfstandige in Dilbeek
Ik zit in de bouwsector. Ik had graag een voltijdse werknemer willen aannemen. Graag een offerte van een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een restaurant in Gent
Ik werk momenteel via interimkantoor maar zou graag deze 2 interims in dienst laten komen: 1 ŗ 28 u/week; loon 11,3592 1 ŗ 12 u/week; loon 10,8641 graag kost/u op jaarbasis
Sociaal secretariaat
Limburg
Scoicaal secreteriaat voor een bedrijf in oprichting, Limburg
Bedrijf in oprichting waarvan het BTW nummer nog moet worden uitgereikt. Ik zal van start gaan ergens tussen november 2012 en februari 2013. Ik zal actief zijn in de horecamanagment.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secrteteriaat voor eenmanszaak is Oost-Vlaanderen
Ik ben een eenmanszaak actief in het theather en theaterevenementen. Mijn nettoloon is zo'n 700Ä; Wat zouden de kosten en meerwaarden zijn als ik mijn loon door u zou laten berekenen.
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor een eenmanszaak in Limburg.
Ik ben een zelfstandige/eenmaanszaak. Graag wens ik een persoon aan te nemen. Kunt u mij meer informeren over het sociaal secretariaat?
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Vergelijken payroll aanbod en sociaal secretariaat
CHANNEL_BOBEX_201106_3m free - CMP-01236-NDC1M8 7 x standaard payroll BelgiŽ 2 x standaard payroll Nederland 1 x salary split Be - Nl
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Prijsofferte sociaal secretariaat
Graag een offerte van Partena voor 5 werknemers. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte loonadministratie payroll
Loonadminstratie van 2 zaakvoerders en 4 bedienden
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat tuinaanleg en onderhoud
Wij wensen door bepaalde omstandigheden van sociaal secretariaat te veranderen, graag wat inlichtingen omtrent uw services, dienstverleningen, prijzen, e.d. Opzegging is gebeurd op 1 oktober 2010. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat
Graag had ik inlichtingen willen ontvangen omtrent het samenwerken met een sociaal secretariaat, deze zou moeten instaan voor het uitvoeren van de loonberekening, betaling van lonen alsook rsz en bv voor bedienden. Graag ook loonberekening BV en kwartaalbijdragen voor zelfstandig zaakvoerder. Daarbij ook nog info omtrent Outsourcing HR Support. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Brussel
Vergelijken aanbod en prijszetting sociaal secretariaat Partena en Sd Worx
Ik werk nu met Sd worx, het is altijd interessant eens te vergelijken met andere aanbieders. Ik zou dan ook graag informatie en prijszetting van Partena leren kennen. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Partner gezcoht voor berekening van lonen, sociale lasten en andere diensten
Berekening van lonen , sociale lasten , en dergelijke. Wij zijn nu aangesloten bij ADMB, daar zijn we niet ontvreden van maar ik zou graag de vergelijking tussen beide eens maken, en meer specifiek dan bekijken of we met Partena kunnen besparen op de kosten voor sociaal secretariaat.

Offerte berekening van lonen en sociale lasten

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Hebben goede offertes gekregen en gekozen om samen te werken met de firma Actis."

P. Aerts

"Zeer tevreden. Makkelijk."

K. Lauwereys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.