Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte automaten koffie personeel: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte automaten koffie personeel-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine te Hasselt
Momenteel hebben wij 2 vestigingen en proberen uit te breiden naar 25. De winkels zijn tussen de 600 en 1000 m2. Bezoekers tussen de 100 en 400 mensen per dag met 3 mensen personeel. In beide winkels gaat een koffiehoek met tafels en stoelen geďnstalleerd worden. Graag hier een offerte voor
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Manager uit Nieuwkerken-waas is op zoek naar een koffiemachine.
Als manager van een operatiekwartier vind ik het belangrijk dat tijdens de korte pauze de mensen kunnen genieten van een deftig kopje koffie. Er gebruiken per dag ongeveer 50 personen de automaat 2 keer.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijvencentrum in Mechelen
We zijn niet langer tevreden over onze huidige leverancier . Om deze redenen hadden we graag een prijsvergelijking doorgevoerd met andere automaten. Deze offerte is voor een koffieautomaat voor het personeel van een 35 kantoren in ons bedrijvencentrum. U mag rekenen op een 50 tot 60 mensen 1per koffieautomaat. Zowel intern als extern gebruik. Graag ook een automaat met zowel muntsysteem als een systeem met jetons. Bij voorkeur een huurcontract maar ook andere voorstellen zijn welkom.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel volop bezig met verbouwingen van het kantoor. We zullen O.a een nieuwe keuken plaatsen. Hier wens ik voor het personeel een gloednieuwe koffieautomaat te plaatsen. Is het mogelijk dat u een offerte opmaakt voor de aankoop van een degelijke automaat. We zijn met ruw geschat zo'n 25 mensen. Deze automaat is voor vrij gebruik we zijn dus niet geďnteresseerd in muntsystemen. Het einde van de verbouwingen , en dus de plaatsing van de automaat, word geschat binnen de 4 tot 6 maanden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Evergem
Omdat er nogal veel interne vraag is naar een koffieautomaat hebben we besloten offertes aan te vragen. Deze worden voorgelegd aan de directie die dan beslist met wie verdere te gaan. Dit is een koffieautomaat voor eigen personeel, zo'n 30 mensen, dus volledig intern gebruik. U mag een uitgebreide offerte opmaken met zowel aandacht voor de huurprijs en voorwaarden als de aankoopprijs en voorwaarden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een atelier in Damme
Ik zoek een koffieautomaat voor intern gebruik. Graag een die vrij door het personeel gebruikt kan worden, dus zonder muntinworp en gebruiksvriendelijk. Ik wens een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als de huurprijzen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een taxibedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. We zijn et 3 vaste mensen op kantoor. Wat gaat het me kosten als ik een koffiemachine plaats op de zaak?
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Te gebruiken vanaf 5 personen. Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een verzekeringskantoor in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Dagelijks te gebruiken vanaf 10 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We hebben een koffiemachine van Autobar, die we willen gaan vervangen. Dagelijks zullen meer dan 50 personen gebruik maken van de koffiemachine. Het gaat om 2 koffieautomaat. Graag een offerte van een koffieautomaat met allerlei warme dranken.
Koffiemachine
Brussel
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine die eenvoudig is in onderhoud en/of indien mogelijk inclusief een onderhoudscontract. De koffiemachine zal gebruikt worden door 20ŕ30 mensen per dag. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een BVBA in Halle.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 5 personen. Ook zullen bezoekers gebruik kunnen maken van de koffiemachine met enkel koffie. Bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn met een kleine 20-tal personen werkzaam in onze zaak. Vroeger hadden we een koffiemachine van cafébar, die nu maar staat. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van enkele leveranciers.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor de lokale politie in West-Vlaanderen.
We wensen 1 koffietoestel die enkel koffie maakt. We wensen 1 toestel die koffie en andere warme dranken kunnen maken. Dit toestel moet eveneens kannen koffie kunnen maken (deze service zonder muntinworp) Alle overige items met muntinworp of ander betaalsysteem.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Herselt.
We hebben een koffiemachine van het merk JAWA, al enkele jaren oud. Dagelijks zijn er 3 vaste koffiedrinkers. En sommige dagen komen er bezoekers om ook een bakje mee te drinken. Graag een offerte van koffiemachines.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor humanitaire instelling
Koffiemachine voor humanitaire instelling. Wij tellen meer dan 50 gebruikers. Bedankt voor uw prijsinformatie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
koffiemachine ter vervanging als alternatief Senseo
Wij zijn aan het kijken naar een oplossing, om geen Senseo-toestel dienen te gebruiken, een alternatief als het ware.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Stekene
Een snel heerlijk pot koffie voor personeel én bezoekers.
Koffiemachine
Limburg
Koffie voor personeel
Een koffiemachine die lekkere koffie maakt voor zo'n 6-tal personen.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine restaurant groot aantal
Koffieapparaat voor in een restaurant, lekkere kwaliteitskoffie
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine senseo vervangen door nespresso apparaat
Wij wensen ons Senseo koffiemachine te vervangen, en uw aanbod leek ons interessant.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor het huren of kopen van een koffiemachine. Graag dringend respons. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag per mail een offerte voor een koffiemachine, ik verhuur vespa's, gedurende het seizoen zijn er meestal wel een heel pak mensen die een koffie lusten.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijs koffiemachine,vergelijken koffiemachines, prijzen leveranciers koffiemachine
Vroeger hadden wij nescafé koffie met cups, maar dat vonden we te straf & te duur. Nu hebben we interesse in een koffiemachine met verse bonen, waarmee je koffie tas per tas kan maken. Graag informatie en prijzen. Wij zijn met een tiental personen.

Offerte automaten koffie personeel

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten en hoop later nog met een aantal van de offerte-ind..."

M. De Zitter

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.