Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte aansluiten sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte aansluiten sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secreteriaat voor een frituur in Wissenkerke
Graag offerte voor hulp in frituur, 30h per week, van dinsdag tot zondag, elke dag 5h. Graag loonkost op basis min loon en te betalen bijdragen, incl vakantiegeld en etc....
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een school in Wilrijk
Offerte loonadm. en bijhorende fiscale documenten voor 2 personen onderhoudspersoneel, 1 met voltijdse en 1 met deeltijdse tewerkstelling. Op dit moment hebben we voor de overige personeelsleden een overeenkomst met het bisdom Antwerpen
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secreteriaat voor Restaurant in Antwerpen
we hebben een restaurant en onze ploeg bevat 15 voltijdse arbeiders 1 deeltijdse Verschillende extra's 3 zaakvoerders wij zij op zoek naan een goedkopere personeels kost
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Overstappen sociaal secretariaat
Wij zouden misschien willen overstappen naar een ander sociaal secretariaat dan het secretariaat waar we nu mee samenwerken. Graag zouden we daarom een offerte willen opvragen van de beheerskosten die jullie aanrekenen voor 5 werknemers in vaste dienst en dan komen hier regelmatig werknemers bij met dagcontracten. Graag asap jullie offerte.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor een algemeen sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten. Momenteel werken we enkel met freelancers, maar binnenkort gaan we ook werknemers in dienst nemen.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Prijsofferte loonadministratie
Uw prijsofferte voor loonadministratie via sociaal secretariaat uit te besteden.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat
Graag had ik inlichtingen willen ontvangen omtrent het samenwerken met een sociaal secretariaat, deze zou moeten instaan voor het uitvoeren van de loonberekening, betaling van lonen alsook rsz en bv voor bedienden. Graag ook loonberekening BV en kwartaalbijdragen voor zelfstandig zaakvoerder. Daarbij ook nog info omtrent Outsourcing HR Support. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Henegouwen
Sociaal secretariaat vergelijking
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent alles wat services, dienstverleningen en kostprijs is. Wij werken momenteel met SD workx en hebben nog helemaal niet opgezegd: promo 2. Kunt u mij de nodige informatie versturen zodat ik dat even kan vergelijken. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte voor loonadministratie van 4 werknemers graag
Vandaag de dag werk ik nog niet met een deregelijk sociaal secretariaat. Ik ontvang graag uw informatie en offerte voor de loonadministratie en aanverwanten voor 4 medewerkers.

Offerte aansluiten sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de diensten."

"Heel makkelijk systeem."

L. Liboton


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.