Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte aankopen huren koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte aankopen huren koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een tanksation in Gent
Deze automaat is bedoeld voor buiten te plaatsen en voor extern gebruik. Een muntsysteem is dus zeker nodig. Dit is voor een tankstation. Ik heb momenteel nog geen beslissing gemaakt over een aankoop, huur of leasing. Dus u mag voor elke mogelijkheid een offerte opmaken en verdere informatie voor geven.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een vzw in Antwerpen
Graag een offerte voor een koffieautomaat voor 5 man intern personeel. Dagelijks hebben we wel tot 5 of , zeer uitzonderlijk, 10 man extern. Graag wensen we een vergelijk te maken met een huur en een aankoopofferte. Belangrijk is dat we onze eigen mokken kunnen gebruiken bij deze automaat.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Rillaar
We zoeken een koffieautomaat voor onze personeelsleden op het kantoor. Gelieve informatie op te sturen van ecologische automaten voor verscheidene warme dranken. Indien mogelijk hadden we graag de prijzen, info en voorwaarden gezien voor zowel huur als aankoop.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachien voor een fitnesscentrum in Turnhout
Deze automaat zal gebruikt worden door de bezoekers van mijn fitness. Deze zal vrij in gebruik zijn. Is het ook mogelijk een aparte offerte op te maken voor huur van bekers, roerstokjes enz...
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Achel
Gelieve een automaat zonder betaalsysteem en dat kan werken met gemalen koffie. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Dessel
Liefst met gemalen koffie. We hebben een persoonlijke voorkeur voor aankoop maar u mag ook een offerte voor verhuur opmaken.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffie automaten voor een winkelketen in Oost-Vlaanderen
Ik heb twee winkels waar ik graag koffie automaten zou willen plaatsen om mijn klanten koffie te kunnen aanbieden. Ik schat dat er dagelijks tussen de 50 en de 100 klanten hiervan gerbuik zullen maken. Het is de bedoeling dat de klanten hier gratis gebruik van kunnen maken, dus geen toestellen met muntinworp. De automaat moet uiteraard ook presenteerbaar zijn.
Koffiemachine
Limburg
Koffieapparaat met boonen voor bedrijf in Limburg
Op dit moment gebruiken we een senseoapparaat. Omdat dit wat te omslachtig is zoeken wij nu een ander alternatief. Het liefst zouden we een apparaat aankopen dat met bonen werkt. Gelieve uw prijsofferte en meer informatie op te sturen.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Ik wil die koffiemachine voor mijn klanten gaan gebruiken. Geen muntinworp. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Herselt.
We hebben een koffiemachine van het merk JAWA, al enkele jaren oud. Dagelijks zijn er 3 vaste koffiedrinkers. En sommige dagen komen er bezoekers om ook een bakje mee te drinken. Graag een offerte van koffiemachines.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte koffieautomaat voor een bedrijf in Beveren. We denken er in de toekomst gebruik van te maken als het interessant zal zijn, kan het via mail?
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsopgave koffiemachine
Bedankt voor uw prijsopgave voor een koffiemachine met de 40% korting.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachines voor vergaderzaal en directiekantoor
Graag een offerte voor 2 kleine toestellen voor in de vergaderzaal en directiekantoor. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik maken van de machines.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor bedrijf in Heverlee
Een koffiemachine voor gemiddeld 15 personen per dag. Graag offertes van alle mogelijkheden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor zaak in Temse
Een eenvoudige Nespresso machine voor zo'n 10 personen per dag. Graag alle opties offreren.
Koffiemachine
Brussel
Bestaande klant Nespresso wenst nieuwe koffiemachine
Wij zijn pas verhuisd en ik ben op zoek naar een nieuwe koffiemachine van Nespresso. Wij zijn al klant geweest met nr.322.794
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offertes met prijsverschil koffiemachine en warmedrankenautomaat
Graag offertes die prijsverschil tussen koffiemachine en warmedrankenautomaat weergeven. We hebben er nu al één van cafébar maar we gaan verhuizen, en dan zouden we er een tweede automaat bijnemen. (dit zal waarschijnlijk ook een automaat met meerdere warme dranken worden)
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte warme dranken automaat, koffie thee soep choco, prijzen automaat warme dranken
Ik wens een vrijblijvende offerte voor een warme drankenautomaat waar zowel koffie, thee, chocolademelk, als soepjes kunnen genomen worden. Het apparaat moet vrij snel werken aangezien het piekgebruik ligt tijdens de middagpauze. Op een tijdspanne van 5 minuten nemen ongeveer 40 mensen een warme drank.
Koffiemachine
Geen regioOfferte automaat warme dranken, leverancier contacteren
Offerte voor automaat voor warme dranken. Aantal dagelijks gebruikers: ongeveer 5
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een koffie-apparaat waarmee zowel tassen als thermossen koffie kunnen gemaakt worden.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte leveranciers koffiemachine personeel en klanten garage te Vlaams-Brabant
Een koffiemachine met lekkere koffie voor personeel en klanten in onze garage.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine leveranciers
Betaalbare koffie om aan onze klanten te serveren en om zelf van te drinken. We zijn met 30 personeelsleden, klanten zijn dan bezoekers showroom en mensen die wachten op hun auto. 50 personen plus minus in totaal dagelijks. Op dit moment behelpen we ons met een klein toestelletje.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor cafetaria tennisclub
Graag een prijsopgave voor een koffiemachine voor de cafetaria van onze tennisclub. +/- 12kg koffie gedurende de zomermaanden. Bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Koffieautomaat waarbij we 2 tassen tegelijk kunnen zetten, met mogelijkheid voor warm water (thee, choco) en eventueel choco apart; plus betaalsysteem.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag per mail een offerte voor een koffiemachine, ik verhuur vespa's, gedurende het seizoen zijn er meestal wel een heel pak mensen die een koffie lusten.

Offerte aankopen huren koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden van bobex. Een aanrader."

I. Verhelst

"Ik heb dit werk laten uitvoeren door drukkerij Jobert in Wingene. Zij stuurden via Bobex een of..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.