Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte aankoop koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte aankoop koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
offerte voor een koffieautomaat te Antwerpen
Beste Wij zijn een doktersvereniging in Antwerpen waar +- 20 personen dagelijkse gebruik maken van het koffietoestel. Wij hebben nu een oude machine met logge kannen en wensen hiervan af te stappen. Graag krijgen wij enkel duidelijke offertes om te vergelijken en een keuze te maken. Met vriendelijke groeten
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Izegem
Omdat we niet meer tevreden zijn over ons huidige leverancier wensen we graag een vergelijking te maken met andere leveranciers. Deze automaat is voor intern gebruik maar hebben we een muntsysteem hebben. Graag een huurofferte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor klant uit Gent
Wij zijn met ruim 130 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over een koffieautomaat. Daarnaast hebben we ook nog bezoekers, deze zijn zelfs niet inbegrepen in hierboven weergegeven cijfer.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een school in Zaventem
Graag een aankoopofferte voor een professioneel en duurzaam koffiemachine die dagelijks door zo'n 30-40 mensen gebruikt zal worden. Dit is een koffiemachine voor de leerkrachten, zonder muntsysteem en met waterreservoir. We wensen eigen koffie te gebruiken. ook moet de machine de mogelijkheid hebben thermossen te vullen. Graag een prijsofferte voor een gebruiksvriendelijke en snelle machine.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Serskamp
We hebben een klein gezinsbedrijf waar 3 mensen actief zijn. We zullen deze automaat ook gebruiken voor privégebruik. Graag een offerte voor de aankoop van een automatische koffiemachine, zodat we alleen het warm water moeten vervangen.
Koffiemachine
Limburg
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een nieuwe vestiging in Antwerpen
Wij openen binnenkort een nieuwe vestiging waar we een nieuwe koffiemachine willen plaatsen. Bij voorkeur Saeco Phedra of gelijkaardig. Dus met keuzeknoppen en zonde muntsysteem.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Rotselaar
We zouden een automaat willen plaatsen die gebruikt zal worden door alle mensen in het gebouw. Als het mogelijk is om een van de automaten onder een afdak te plaatsen zullen we er in totaal twee nemen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een cafe in Bredene
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Het is voor een café en naar schatting zullen 10à20 personen gebruik maken van deze automaat. Bedankt voor het voorstel alvast!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor eens schoonmaakbedrijf in Antwerpen
Onze voorkeur gaat uit naar een machine die met bonen werkt en waar we een kleine thermos aan kunnen vullen. Het is voor onze ploeg (7 man) en heeft geen betaalsysteem nodig.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een carroseriebedrijf
We hebben een carroseriebedrijf met 5 medewerkers. Momenteel maken wij gebruik van een automaat die ons in staat stelt kannen met koffie te vullen. Gelieve hier een vrijblijvende offerte voor op te sturen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffie automaat voor een dagcentrum in West-Vlaanderen
Wij houden een dagcentrum open en bieden daar de mensen zelf iets te drinken aan. Omdat we dit werk wat van de schouders van ons personeel willen nemen zouden we willen nakijken of het mogelijk is om een automaat die werkt met muntinworp in onze hal te plaatsen. Per dag schatten wij op een kleine 15 gebruikers.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een lingeriezaak in West-Vlaanderen
Wij bieden onze klanten graag een tas koffie aan. Op dit moment maken we gebruik van Een Espresso apparaat maar dit is niet bepaald efficient. Ik ben nu dus op zoek naar een snel en gebruiksvriendelijk automaat. Gelieve voldoende keuze te laten in uw offerte. Dank u
Koffiemachine
Limburg
Offerte voor een koffiemachine voor een zelfstandige in Limburg
Wij geven animatiecursussen en zouden deze mensen graag een tasje koffie willen aanbieden; Het zou gaan om 10 tot 15 mensen op een avond.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg
Graag een gerichte offerte voor een simpele en gerbuiksvriendelijke koffie automaat. We zijn met 10 mensen op kantoor.
Koffiemachine
Limburg
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor bedrijf Vlaams Brabant
Ons contract met de huidige leverancier loopt ten einde . we zouden nu willen kijken of het voordeliger zou zijn om een nieuwe aan te nemen. We hebben ongeveer 120 personeelsleden verdeeld over 6 etages.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor bandencentrale
Wij hadden graag een aantal offertes ontvangen voor een koffiemachine voor onze bandencentrale. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor sportclub, West-Vlaanderen
Graag een offerte voor het kopen of huren van een warme drankautomaat, dit voor onze volleybalploeg (sportclub/bar uitbating). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor groothandel in elektro, West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte voor een koffiemachine en/of warme drankautomaat, dit voor een kleine 50-tal personen (zowel klanten als personeelsleden). Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor personeel en bezoekers
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over uw huidig aanbod voor een koffieautomaat en dit voor personeel en bezoekers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachines voor op school
Wij hadden graag informatie ontvangen voor een aantal koffiemachines met muntensysteem, om op onze school te plaatsen. Meer dan 100 gebruikers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Informatie over een koffiemachine
Informatie over een koffiemachine voor op den bureau. Wij hebben ook bezoekers.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW
Koffiemachine voor Westvlaamse VZW. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine bedrijf Belsele
Koffiemachine voor bedrijf uit Belsele. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aankoop koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Zeer bekwame mensen over de vloer gekregen. Nemen offertes in overweging."

W. Verhulst

"Prima, bedankt"

P. Bloemen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.