Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Maldegem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (1ste verdiep). Plekken op het behang, geen daklek, lichte witte schimmel, kan condens/ventilatie zijn. Bouwjaar onbekend. Probleem snel aan te pakken, want we gaan ons huis recent verkopen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, diepte spouw 6cm , gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hasselt
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Wij zitten met erg veel condensatie in de slaapkamer en het lijkt erop dat er zich ook al wat schimmel begint te vormen. In een andere slaapkamer is er door de vorige eigenaar al een ventilatiesysteem geïnstalleerd omdat zij in het verleden al last hebben gehad van vocht. We vragen ons af wat wij nu het best ondernemen. Huis van 1968, wel recente renovatie.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Affligem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht, ook salpeter, op een tussenmuur. Geen lek, huis van jaren 60.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Sint-Truiden
Zware schimmel en vochtproblemen. De buitenmuur is in 2015 geïnjecteerd geweest, maar sindsdien hebben wij last van vocht. Het beperkt zich niet tot de buitenmuur het gaat tot de binnenmuren.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Het gaat om een 20 jaar oude woning. De woning is alleenstaand. Woning heeft een muuroppervlakte van ongeveer 14 op 16 meter.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Halen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(bijbouw-gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, geen lek dat ik weet, probleem recent erger. Huis van rond 1950 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Wij hebben last van vocht in de kelder. De muren voelen vochtig aan en er is precies een zoutoplossing. De voegen op de vloer zien er donkerder uit.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Geraardsbergen
Voor een woning die wij verhuren zouden wij een offerte willen ontvangen. Het gaat om vocht in de muren. Wij weten niet waar het probleem vandaan komt en zouden dit graag willen nakijken.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Lommel
Boven verhuren wij een appartement. Wij hebben onlangs gezien dat er aan de zijkant vochtige plekken zijn. Dit zit aan een schuifraam, maar wij treffen nergens een lek.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Rijkevorsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Salpeter is er ook, kelderopp. 12m², vochtige muur vooral, geen lek dat ik zie, huis van 1983.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Hofstade
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vochtbestrijding. We hebben last van vocht in de binnenmuur. Er is vocht onderaan de muren. Er is geen kelder aanwezig. De woning is gebouwd in 1997.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wichelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. 200m².
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Kapellen
Ik ben benieuwd welke opties er zijn voor de beveiliging van mijn woning. Graag had ik hiervoor offertes bekeken voor zowel een draadloos systeem als een met bedrading. Dit is een halfopen woning van 1965.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Zillebeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, +15 lopende meter, geen lek. Bouwjaar rond 1970.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, diepte spouw 3 tot 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Dilbeek
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vochtbestrijding. Wij hebben last van vocht in de kelder. Het gaat om een woning die gebouwd is in de jaren 50. Het is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Schelderode
Alleenstaande woning. in de kelder. Bouwjaar: 28 jaar geleden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Turnhout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Lijkt een tekort aan ventilatie in de kelder, geen lekken, daardoor vochtige muren. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1964.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maasmechelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoelren. Halfopen bebouwing van 1988, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Kortenaken
Er is een vochtprobleem in 2 aan mekaar palende woningen, die door worden verhuurd. Tot op een hoogte van ongeveer 1 meter is er salpetervorming. Hier is er deels een kelder en aanwezig en deels geen. De woning is gebouwd in 1997.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kruibeke
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1978, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m².
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Zoersel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 15cm hoog, +2 lopende meter, geen lek gwn grondwater. Huis van 1987.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor in de regio Weerde
Ik wens één tankkaart voor een dieselwagen. 150l per maand.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Asse
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht, +1 lopende meter zeker, geen lek. Huis van 1994, probleem in bijbouw.

Offerte

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Uitermate nuttig concept!"

O. Vanmoerkerke

"We hebben via Bobex 4 verandabouwers gezien. Momenteel zijn we nog met 2 van hen in onderhandel..."

G. Jacobs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.