Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Hasselt
Dit is een halfopen woning van de jaren 70. de vorige eigenaar hjeeft gezegd dat de spouw 5-7cm is. oppervlakte van de muren schat ik 110m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Adegem
Graag een offerte voor de isolatie van de spouwmuren voor een vrijstaande woning van de jaren 70-80. Vrije gevelsteen. Spouwmuren zijn nooit nagemeten.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Mechelen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, +15 lopende meter, geen lek, verf valt eraf, bouwjaar voor 1970.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Antwerpen
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Kan via binnenaf, hellend dak met pannen en onderdak denk ik, opp. 140m, huis van jaren 50.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lokeren
Ik wens de spouwmuur van een woning die we verhuren te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1985 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +300m.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Haaltert
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1st en 2de verdiep). Lek kan niet, vocht lijkt van buitenaf te komen, misschien condens/ventilatie. Bouwjaar 1965-70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muur/vloer nogal, geen lek, huis volledig onderkelderd, huis van rond 1985.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Vrijstaande woning die geschilderd is. Deze is in twee stukken gebouwd een van de jaren 60 en de jaren 75. De spouw is 6 cm , geen idee van de oppervlakte. Ik zoek nu een offerte voor de spouwmuurisolatie van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Rekem
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1979, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Ekeren
Ik wens een offerte voor het isoleren van de spouwmuur. Er is ook een achterbouw te isoleren. De oppervlakte is nog nooit opgemeten net als de diepte van de spouw. De woning is van de jaren 60. Gevels in originele gevelsteen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Zolder
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (2de verdiep). In de slaapkamer, vochtplekken rond het raam, misschien een koude brug of condens, geen lek dat ik weet, bouwjaar 1969.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Herenthout
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1986, grondopp. +100m, liefst draadloos te gaan. Enkel buiten een hond, systeem vooral voor binnen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg
Ik woon in een halfopen bebouwing. Deze halfopen bebouwing zijn 2 huizen aan elkaar, maar alleen de garages staan de aan elkaar. De oppervlakte van de muren is 83.36 m. De woning is gebouwd in 1972. De muren zijn niet bewerkt en het zijn sierstenen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muur/vloer naad, geen lekprobleem, kelderopp. 15m groot. Bouwjaar rond 1960.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeslerar
Ik wens graag een halfopen woning in de spouw te isoleren. Diepte en oppervlakte van de spouw zijn nooit afgemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1967, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +80m.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Vliermaalroot
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers-achterbouw). Lijkt osptijgend vocht, kan iets met de waterkering zijn. Geen lek ik dat weet, bouwjaar 1990.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Melle
Graag een offerte voor de isolatie van de spouwmuren van een vrijstaand gebouw. Oppervlakte en diepte van de spouw zullen waarschijnlijk ter plaatsen moeten worden opgemeten. Gevels in vrije rode baksteen als gevelsteen.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Kruishoutem
In totaal 9 tandkaarten voor een 8-tal vertegenwoordigers op de baan. Bijna uitsluitend dieselwagens, mogelijk n benzinewagen. We zijn actief over heel de Benelux en hebben een verbruik tussen de 35.000 en de 40.000 l per maand.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Meise
Ik wens een voor , achter en zijgevel van een woning te isoleren. Woning van 1940 maar bij de aankoop is er gezegd dat er een spouw aanwezig is van 7cm. Gevels zijn geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1955, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 100m.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Keerbergen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, bezetting komt ook los, enkele plaatsen. Geen lek, bouwjaar na 1950.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Kuringen
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 108m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lille
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Landen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Vochtige buitenmuren, opstijgend vocht lijkt het, +5 lopende meter. Geen lek, huis van 1936.

Offerte

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om zelf de meeste werken uit te voeren."

E. Van Mechelen

"Een eerste en aangename ervaring. Bobex heeft ons op een snelle manier geholpen om een, hopelij..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.