Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning
Ik wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor in de regio Denderleeuw
Ik wens één tankkaart voor een personenwagen (diesel).
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Eloois-Winkel
Graag willen wij onze spouwmuren isoleren. Het huis is gebouwd in de jaren 70. De muuroppervlakte is ongeveer 120 m². Het is een alleenstaande woning.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor in de regio Wijnegem
Ik wens één tankkaart voor een bestelwagen (diesel).
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te St-Job-in-'t-Goor
Wij willen onze spouwmuren isoleren die gebouwd zijn in 1986. Het is een alleenstaande woning. De woning is ongeveer 105 m².
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf
Ik wil graag offertes voor een tankkaart. Het zal gaan om 5 tankkaarten voor 3 minibussen, 1 personen wagen en een kleine vracht. Brandstof is enkel diesel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, op 2 muren, geen lekken. Probleem al jaren, huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Knokke-Heist
In onze appartement op de gelijkvloers hebben wij last van vochtplekken en schimmelplekken. Dit appartement is gebouwd in de jaren 70. Er zit een kelder onder de garage.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Merksem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Geen verluchting daar, veel condens daar, huis volledig onderkelderd, geen lek gewoon grondwater. Huis van na 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Houthalen-Helchteren
Wij hebben een kruipkelder onder de woning. In deze kruipkelder hebben wij last van grondwater. De kruipkelder is ongeveer 100 m².
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaarten voor in de regio Melle
Ik zoek 3 tankkaarten voor personenwagens (diesels).
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht denk ik tot 1m hoog, +30lopende meter, geen lek. Huis van rond 1970, kan iets met waterkering zijn.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wuustwezel
Halfopen woning mat de garages tegen elkaar gebouwd. Ik wens de garage volledige te isoleren omdat de woning reeds geïsoleerd is. Er is een spouw aanwezig. De garage is 23 jaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Beveren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op bepaalde plaatsen ook slagregen, geen lekken. Bouwjaar huis van 1964.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Wij willen graag een offerte ontvangen voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1975. Alleenstaande woning. Spouwdikte: 5-6 centimeter.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Wervik
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, +10lopende meter, geen daklek, bouwjaar zeker 100 jaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Merksem
Drie jaar geleden hebben wij geconstateerd dat er vocht zat in de kamer. Wij dachten toen dat de vocht binnenkwam via de achtergevel. Deze achtergevel hebben wij helemaal behandeld zodat hij waterdicht is, maar wij hebben nog steeds last van vocht. Dit is op de eerste verdieping en onderaan de muren. Op de tweede verdieping onderaan de muren zijn er ook vochtplekken.
Hoogrendementsglas
Antwerpen
Hoogrendementsglas te Boom
De houten raamkaders zijn nog goed. We willen enkel het glas veranderen naar hoogrendementsglas. Het gaat in totaal om 4 slaapkamers en 1 voordeur.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wolvertem
Dit is een vrijstaande bungalowwoning. Ik wens hier die spouwmuren te isoleren. Gevel in vrije gevelsteen. Reeds isolatie in de spouw maar ik schat nog zo'n 5-6 cm beschikbaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning
ik heb last van vocht in de muur. Ik denk dat aan opstijgend vocht. De woning komt uit 1900. Verf laat los op deze muur.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor in de regio Wilsele
Ik wens één tankkaart voor een personenwagen (benzine).
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Asse
Wij hebben last van condens in de kelder. Dit vooral op koude dagen. De woning is 30 jaar oud en is alleenstaand.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Op een zijgevel, kan doorslaand vocht zijn, geen daklek, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Mere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van de woning van mijn ouders. Vocht door de keldermuren, ook schimmel, geen lekken. Op gelijkvloers, zwarte plekken en salpeter op meerdere plaatsen. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Gent
Wij hebben last van condens vocht in de kelder. Er in totaal 2 openingen in de kelder, maar de circulatie is waarschijnlijk niet goed genoeg. De kelder is ongeveer 10 meter. De woning is gerenoveerd 7 jaar geleden. Het gaat om een rijwoning.

Offerte

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten en de offertes die mij op die manier konden bereike..."

"Uitstekend verder geholpen."

J. Van Hoeymissen


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.