Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Oedelem: Ontvang snel meerdere gratis offertesOedelem-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier uit Oedelem is op zoek naar een warmtepomp
Wij zijn op zoek naar een warmtepomp om onze woning te voorzien van warmte en van warm water. Momenteel maken wij gebruik van een mazoutketel.
Isolatie
West-Vlaanderen
Particulier uit Oedelem is op zoek naar isolatie
geachte, Graag wou ik een prijsofferte opvragen voor het isoleren van ondervloer met pu bij een renovatie van een bestaande woning. Wij zouden graag genieten van de premie van eandis (minimun Rd van 1.2m≤K/W) en daarom ook de vraag hoe dik deze laag dient te zijn, zo weet ik dan ook hoe dik ik de betonplaat als ondervloer mag gieten. Gegevens: +/- 53 m≤ Ligging: Brugge (Sint-Pieters) Voorziene periode : ongeveer eind oktober (nadat de leidingen van chauffage en electriciteit er liggen) Indien nog meer info nodig kan u mij contacteren via mail of gsm

Oedelem

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.


Zoektermen:

 ,   ,   , 

Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik wacht nog op een derde offerte. Mijn voorkeur gaat momenteel uit naar Opteco. Uw dienst heef..."

R. Bruneel

"Ik ben zeer tevreden. De voorgestelde leveranciers contacteerden mij vlug, respecteerde de afsp..."

M. bogaerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.