Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Nieuwe klanten: Ontvang snel meerdere gratis offertesNieuwe klanten-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie voor bedrijf in Oostende
Begin dit jaar zijn we begonnen met een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen. Wij hopen aan zo'n 500-tal vakantiewoningen te geraken tegen eind 2013. Graag had ik al een eerste overzicht ontvangen van hoe we zouden kunnen prospecteren via een call center, hoeveel dit ons zou kosten, e.d. Graag even kort een prijsofferte. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Opbellen van top-prospecten
Dienst om top-prospecten op te bellen in opvolging van mailings. Doel is om prospecten aan te sporen een afspraak te maken met onze regio-vertegenwoordiger om ons bedrijf en producten beter te leren kennen en uiteindelijk over te gaan tot aankoop producten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Henegouwen
Lead generation voor secretariaatdiensten in Doornik
Graag iemand die op zoek kan gaan naar klanten die administratief werk uitgeven aan thuiskantoren. Graag enkel contact via e-mail aangezien ik tijdens de dag vaak zelf aan het bellen ben en dus geen tijd heb. Graag een vrijblijvende prijsofferte. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Lead generation voor nieuw bedrijf in Oost-Vlaanderen
Telemarketing voor een service waarmee mensen hun ongebruikte parkeerplaatsen te huur kunnen zetten. Online inschrijving is verplicht. Target: particulieren en bedrijven met parkeerruimte in centra of rond evenementenruimtes. De website is voor het ogenblik nog niet gelanceerd, deze zal vanaf eind november van toepassing zijn.

Nieuwe klanten

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Over jullie service ben ik zeer tevreden. Ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg snel antwoord..."

J. Deprez

"Zeer tevreden over jullie diensten. Binnen de week had ik een aantal contacten."

S. Dewolfs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.