Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Nieuwe huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesNieuwe huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl en logo schoonheidsinstituut
Ik ben zopas begonnen als zelfstandige schoonheidsspecialiste in bijberoep. Om goed van start te kunnen gaan heb ik nog nood aan een huisstijl en een logo dat ontworpen moet worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo moet gewoon de naam van het schoonheidsinstituut zijn in een strak design, in groene kleur. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Volledig huisstijlontwerp voor schoonheidssalon
Ik heb een volledig huisstijlontwerp voor mijn bedrijf nodig. Het is een schoonheidssalon (KMO). Het bedrijf moet zijn deuren nog openen, maar ik wil eerst de huisstijl zodat ik ook mijn interieur er aan kan aanpassen. Bobex kwaliteitscontrole:
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp voor vastgoedkantoor
Binnenkort open ik mijn vastgoedkantoor in Hasselt, hiervoor ben ik nog op zoek naar reclamemateriaal en al wat te maken heeft met de promotie van zowel mijn eigen kantoor als van de huizen en appartementen die ik te huur en te koop zal aanbieden. Ik zou u bij deze graag een prijsofferte(raming) of tarieven vragen voor het volgende : - Logo-ontwerp (eenvoudig, naam van het kantoor) - Merchandising : pennen (500), memoblokken A6 (50), facturen, briefpapier en enveloppes (500 elk) met logo er op - Naamkaartjes (offerte voor 1000 en voor 2000 stuks) - Belettering van auto (voor de achterruit en aan de zijkant (enkel deuren), ook weer vrij eenvoudig (logo-naam van kantoor en telefoonnummer en website)) - Raamfolies-belettering Geven jullie ook kortingen bij bestelling van meerdere diensten/producten? En is de plaatsing van bv het gevelbord en de belettering inbegrepen in de prijs? Bobex kwaliteitscontrole: Bobex kwaliteitscontrole: Voorlopig volstaat een prijsraming aangezien deze klant deze eerst nodig heeft voor haar financieel plan te vervolledigen, pas achteraf kan ze dan zien hoeveel budget ze effectief heeft om te investeren in reclame.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl ontwikkelen
Wij zijn een moederbedrijf van een aantal uitgeverijen. Na enkele overnames van concurrenten zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van een eigen huistijl/logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/07/2008: Bedankt voor uw projectbeschrijving, voorstel, kort budgetvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwikkelen huisstijl
Journalist in hoofdberoep met eigen tekstbureau zoekt leverancier voor ontwikkelen huisstijl. Ik denk daarbij aan logo, visitekaartjes, briefpapier en website. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/02/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerteopgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heeft goed gewerkt. Prima."

P. Cardyn

"Ik heb het nut van deze dienst wel ondervonden, en ga er zeker nog gebruik van maken."

P. Vroom


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.