Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Nieuw dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesNieuw dak-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Lier
Nieuwe dak laat plaatsen op een uitbouw. Het gaat om een oppervlakte van 30 m . We willen op het dak EPDM zetten.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor zowel het plaatsen van isolatie als dakwerken. Geen onderdak voorzien. Dak bestaande uit dakpannen met daaronder asbest. Ik wens nieuwe dakpannen te gebruiken. Dakconstructie is ook langs een kant doorbogen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Schoten
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Hellend dak met dakpannen en n velux, graag een volledig nieuw dak en een extra velux, opp?. +60m, bouwjaar 1920.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Houthalen
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Nu hellend dak met leien, ik wens een volledig nieuw pannendak, opp. 90m, bouwjaar 1965, nog voor de winter te doen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Schoten
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Hellend dak met singels nu, ook 2 stukken plat dak met roofing. Nieuw dak op, liefst ook te isoleren. Opp. in total meer dan 100m. Bouwjaar 1939.
Dakwerken
Limburg
dakwerker gezocht in Eksel
Ik heb een oudere woning waar ik het dak wil laten bekijken en isoleren. Hier is geen onderdak of- structuur aanwezig. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken in Westerlo
Beste , We zoeken een dakwerker. Het is een oudere boerderij waar het dak moet gerenoveerd worden. We zien deels rotte balken. Wij staan in voor de aankoop van Boomse dakpannen. Hiervoor waren het leien. We zijn eigenaar van deze vrijstaande hoeve. Het dak moet ook voorzien worden van smeedijzeren ramen. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte voor het nieuwe dak
Dakwerken
Limburg
Dakwerker in Limburg
Kan u me zo snel mogelijk bellen want ik heb dikke problemen met mijn hellend dak. het is dringend want ik heb veel problemen daar door gekregen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Lichtervelde
Huidige dakbekleding is golfplaten. Deze liggen er al 50 jaar open. NU wens ik door een dakwerker, snelbouwpanen. Onderdak zal ook vervangen moeten komen en ook isolatie plaatsen.
Dakwerken
Limburg
Bedrijf uit Alken is op zoek naar een dakwerker.
Het dak werd in verleden geplaatst door een dakwerker die helaas in faling is gegaan en daardoor is mijn garantie verdwenen. Daarom moet ik o zoek naar een nieuw iemand om mijn dak te inspecteren en zonodig te herstellen of te vervangen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken
Beste, Wij hebben een woning met hellend dak met gevelbreedte van ongeveer 7.5 x 6 meter. Dak is bekleed met pottelberg pannen. Graag hadden wij prijs gehad voor het plaatsen van een onderdak en best ook nieuwe pannen. Ik heb ook opgemerkt dat bij een balk die op de muur steunt deze in slechte staat is in een hoek . Het gebinte lijkt mij er voor de rest nog vrij goed uit te zien denk ik, maar ben niet zeker. Momenteel geen onderdak aanwezig, pannen zijn zichtbaar. Huis is een halfopen bebouwing. Bouwjaar is 1959.

Nieuw dak

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?

Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima dienstverlening. Welke andere diensten heeft Bobex nog? Ik zal niet nalaten u voor ander..."

J. Bosmans

"We zijn zeer tevreden over Bobex, daar we na 2 dagen reeds telefoon kregen van een mogelijke le..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.