Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Nespresso koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesNespresso koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik heb een kantoorruimte waar ik boven woon. We werken hier let 6 medewerkers. Naast deze medewerkers zou ik deze automaat ook gebruiken voor privť en bezoek van klanten. Ik schacht dat dit een maximum ban 20 mensen per dag zal zijn.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachien voor een fitnesscentrum in Turnhout
Deze automaat zal gebruikt worden door de bezoekers van mijn fitness. Deze zal vrij in gebruik zijn. Is het ook mogelijk een aparte offerte op te maken voor huur van bekers, roerstokjes enz...
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
We hebben reeds 1 koffiemachine maar zouden op onze nieuwe locatie graag 2 nieuwe apparaten zetten. Deze moeten volledig vrij zijn in gebruik en enkel koffie en espresso aanbieden. We zijn momenteel met 40 bedienden op kantoor en verbruiken tussen de 1-1.5kg koffie dagelijks. Eventueel ben ik ook van plan om een automaat voor andere warme dranken te plaatsen, capuchino, warme choco , thee , ... voor personeel en klanten. Deze zou echter wel met een muntinworp moeten werken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
U mag zich bij het opmaken van de offerte richten op 15 tot 20 personen. Onze voorkeur gaat uit naar aan machine die werkt met bonen, maar u mag ook andere modellen aanbevelen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor carwash in Oost-Vlaanderen
Ruw geschat zullen per dag zo'n twintig mensen de koffieautomaat benuttigen. Ik zou de automaat zelf willen aankopen en dan zorgen voor de bevoorading en onderhoud.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 5ŗ9 personen. Een goeie koffiemachine met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Limburg
Vrijblijvend offerteaanvraag voor koffiemachine, krantenwinkel in Limburg
Ik had graag even een vrijblijvend voorstel gekregen voor een koffiemachine of warme drankautomaat, dit voor onze krantenwinkel. Enkele maanden geleden is er iemand langsgekomen in de winkel, deze heeft mij dan een koffiemachine aangeboden, ik heb dan ook mijn akkoord gegeven maar 8 maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor bvba in Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een handige koffiemachine met lekkere koffie, dit voor een 4 ŗ 5-tal personen. Bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor bedrijf in Limburg
Graag een voorstel voor de huur + onderhoud van een koffiemachine. Graag geen verplichting maar optie afname producten. Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor bedrijf in Antwerpen
Graag een prijsofferte voor een nieuwe koffiemachine. Momenteel schenken wij zo'n 100 ŗ 150-tal kopjes per dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine met bonen, Antwerpen
Graag een offerte voor een koffiemachine met bonen, zonder wateraansluiting en gemakkelijk in onderhoud. Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Professioneel Nespresso toestel
Graag offerte voor plaatsing professioneel Nespresso toestel ter vervanging van ons particulier toestel.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor communicatie kantoor
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor een nespresso koffiemachine. Wat zijn de diverse mogelijkheden/prijzen/ ... Alvast bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bank kantoor
Wij overwegen de aankoop van een koffiemachine. Is het mogelijk ons een vrijblijvende offerte te bezorgen met daarbij ook de nodige inlichtingen omtrent mogelijkheden, e.d. Alvast bedankt voor de snelle prijsopgave.
Koffiemachine
Antwerpen
Nespresso machine voor kantoren in Antwerpen
2 kantoren, 6 gebruikers en 20+ gebruikers. Graag een vrijblijvende prijsofferte voor een nespresso koffiemachine, andere mogelijkheden eventueel? Graag alle opties mogelijk. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachines voor vergaderzaal en directiekantoor
Graag een offerte voor 2 kleine toestellen voor in de vergaderzaal en directiekantoor. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik maken van de machines.
Koffiemachine
Antwerpen
Nespresso toestel voor vergaderruimte
Graag een prijsofferte voor een nespresso-toestel als extra service in 3 vergaderruimtes. Bedankt voor de snelle prijsopgave.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor bedrijf in St. Martens
Een koffiemachine voor wanneer klanten komen. Wij hebben professionele toestellen van MAES staan, maar willen graag even vergelijken. Het gaat over toestellen voor 20 tot 49 personen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Kennismakingsbox Nespresso
Graag hadden wij inlichtingen ontvangen omtrent die kennismakingsbox dat jullie aanbieden. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Nespresso machine voor nieuw kantoorruimte
We hebben een nieuw kantoorruimte in beslag genomen en wensen hier ook een kop koffie te drinken. Momenteel hebben we onze Nespresso Machine van Delongi mee naar het kantoor genomen, mijn man is dan ook een Nespresso fan. Maar dit wil zeggen dat er thuis geen koffie meer is! Vandaar willen we eens bekijken wat de mogelijkheden zijn. Graag uw prijsopgaves. Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Warme drankenautomaat voor medewerkers
Graag een prijsofferte voor een warme dranken automaat voor onze medewerkers. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Kleine Nespresso machientje voor kantoor in Oostende
Graag een kleine efficiŽnte Nespresso koffiemachine, dit voor een kleine 10-tal gebruikers. Is het mogelijk mij dit via e-mail te bezorgen. Bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor bedrijf in Neerpelt, provincie Limburg
Graag een offerte voor een machine waar ook melk mee verwerkt kan worden. Vast: 4 personen + een groot aantal bezoekers/dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor B&B
Graag een offerte voor een kleine automatische koffiemachine voor een B1B. Tussen de 20 en 30 mensen per dag. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Nespresso machine voor klant in West-Vlaanderen
Graag een offerte voor een Nespresso machine, graag enkel voor koffie. Alvast bedankt.

Nespresso koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ging vlotter dan ik verwachtte"

G. Legein

"Mijn huis laat het niet toe spouwisolatie te plaatsen, vandaar dat ik er verder geen baat bij h..."

T. Hagerbaum


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.