Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Muurisolatie offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesMuurisolatie offerte-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Kortenberg
Ik woon in een rijwoning met geschilderde muren. Het is een heel oud huis, maar het exacte bouwjaar ken ik niet. De woning heeft een totale oppervlakte van 170 m..
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoutleeuw
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. 125m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Merelbeke
Ik zou de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw 5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +400m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kalken
We hebben nu een nieuwe aangekocht en wensen de muren te isoleren. De woning van 1960 en volledig vrijstaande. De muren zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen offerte na plaatsbezoek
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Diepenbeek.
Beste, Als eigenaar van een woning van 2000 zoeken wij een offerte voor muurisolatie. Geen idee wat de spouwdiepte is. We wensen een specialist over de vloer die ons advies kan geven om ons huis beter te isoleren. Mvg
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Onze woning is 55 jaar geleden gebouwd geweest. Het gaat om een alleenstaande woning. Waar wij de spouwmuren van willen isoleren. Voor de oppervlakte en meer informatie wensen wij een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zottegem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1978, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Aartselaar
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1967 met naakte vrije baksteen. Nu zoek ik enkele offertes om te vergelijken in spouwmuurisolatie. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Afspraak pas in September. Compromis is betaald.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning te Vorselaar
Spouwmuurisolatie voor een woning te Vorselaar. Ik ben eigenaar van de woning. Het betreft een vrijstaand huis. Bouwjaar is 1955, en er is een spouw van een 6-tal cm aanwezig. De gevelsteen is niet geschilderd of beplaasterd. Bedankt voor uw prijsofferte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Ham
Wij zoeken een installateur van spouwmuurisolatie voor onze woning, vrijstaand gebouw van bouwjaar 1936. In de muren is wel degelijk een spouw aanwezig (diepte 6 tot 7 cm). De buitengevel is onbewerkt, en de muuroppervlakte bedraagt ongeveer 189m. We verkiezen materiaal bolletjesvulling (eps).
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Offerte aanvraag spouwmuurisolatie in Lier
Wij zouden een offerte willen ontvangen waarin we een gemiddelde prijs krijgen per m muur voor een laagbouwwoning van 35 jaar oud voor na-isolatie spouwmuur. Alvast bedankt
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Muren te isoleren in Ertvelde
Dit is een openstaande 4 gevel woning. Ik vermoed dat de te isoleren oppervlakte zo'n 120-150m , ramen en deuren bijgeteld, is en de spouw zo'n 5 cm is . Ik ben normaal op dit nummer bereikbaar voor een afspraak ter plaatse.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Peer
Ik heb een woning dat 50-60 jaar oud is. ik heb deze woning volledig gerenoveerd en zoek nu enkel nog iemand die de spouwmuurisolatie kan doen. Ik schat dat dit ongeveer 120m2 zal zijn. Het huis is reeds geverfd. Ikzelf heb een voorkeur voor korrelisolatie maar u mag ook een offerte opmaken voor andere manieren.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Meerle
Ik schat dat de buitenmuren ongeveer 7x10m zullen zijn en dit dan 4 maal. het is een oudere te renoveren woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een bungalow in Beveren-Leide
Betreft bungalow uit bouwjaar 1978. De totale te isoleren oppervlakte zou ongeveer 100m2 moeten zijn , ramen niet bijberekend.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Muurisolatie voor een woning in Maasmechelen
De te isoleren oppervlakte zal zo'n 150m2 bedragen. Dit is voor mijn witgeschilderde buitenmuren waar zo'n 20jkaar geleden, geventileerde spouw is geplaatst. Ik zou deze via een inspuitsysteem verder willen isoleren.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Vorselaar
Ik zoek naar isolatie van een muur. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 (8x6m). Deze komt uit op de zolder. De spouw moet dit jaar nog geplaatst worden. Graag een snelle reactie.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Vlaams Brabant
Ik zoek naar spouwmuurisolatie voor over een oppervlakte van ruwweg 100m2. Achteraan is de muur niet geverfd vooraan wel.

Muurisolatie offerte

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede vorm van werken degelijke firma's."

M. Van Puyvelde

"Ik ben tevreden over het handelen van Bobex en het doorgeven van mogelijke leveranciers."

K. Colphijn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.