Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Muurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesMuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Bocholt
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1973 die ik verhuur. Nu wens ik de spouwen te isoleren. Kan u mij bellen om een afspraak te maken ter plaatsen ? Dank u, Henri
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg-Roksem
Halfopen bebouwing gebouwd in 1969. De oppervlakte is ongeveer 125 m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Bekkevoort
Voor onze alleenstaande woning zijn wij opzoek naar leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1982. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te 9400
Voor onze nieuwbouw woning zijn wij opzoek naar een leverancier voor het isoleren van een buitenmuur. Wij hadden hiervoor een aannemer, maar dit duurde te lang dus hebben wij besloten om er zelf een te zoeken. Het gaat om een buitenmuur die gemeenschappelijk is met de buren. De muur is ongeveer 98 m groot.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Eloois-Winkel
Graag willen wij onze spouwmuren isoleren. Het huis is gebouwd in de jaren 70. De muuroppervlakte is ongeveer 120 m. Het is een alleenstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te St-Job-in-'t-Goor
Wij willen onze spouwmuren isoleren die gebouwd zijn in 1986. Het is een alleenstaande woning. De woning is ongeveer 105 m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wuustwezel
Halfopen woning mat de garages tegen elkaar gebouwd. Ik wens de garage volledige te isoleren omdat de woning reeds gesoleerd is. Er is een spouw aanwezig. De garage is 23 jaar.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Baasrode
Dit is een gesloten bebouwing. Er is echter wel een gang voorzien en daar wensen we zij isolatie. Spouwdiepte is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Wij willen graag een offerte ontvangen voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1975. Alleenstaande woning. Spouwdikte: 5-6 centimeter.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Menen
Ik zoek een buitenmuurisolatie. Woning van meer dan 50 jaar oud. Gevels zijn geschilderd. Geen spouw aanwezig. ik wens eventueel ook steenstrips te laten plaatsen. +-70m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Bommershoven
Wij hebben onlangs een huis gekocht. Van dit huis zouden wij graag de spouwmuren willen isoleren. De woning is gebouwd in 1978 en hij is alleenstaand.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Tervuren
Offerte voor spouwmuurisolatie. De spouwmuren zijn gebouwd in het jaar 1960. De totale oppervlakte is ongeveer 160 m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik wil graag de spouwmuren laten isoleren. Ik heb een vrijstaande woning uit 1970. Het zal gaan om 6 gevels te isoleren. De oppervlakte zal rond de 130m2 zijn.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Zulte
Wij hebben een alleenstaande woning die gesoleerd moet worden. We hebben het dan voornamelijk over de spouwmuren. De woning is gebouwd in 1970 en heeft totale oppervlakte van 300 m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Lommel
Voor een appartement die wij verhuren zijn wij opzoek naar een leverancier om de spouwmuren te isoleren. Het appartement is gebouwd in 1997. En wij vroegen ons af of het mogelijk is om een enkel n verdieping te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Kortenberg
Isoleren van spouwmuren die zijn gebouwd in 1975. Het is een alleenstaande woning met de muuroppervlakte van ongeveer 50 m. Wij zijn de eigenaars.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik heb een vrijstaande woning waarvan ik graag de spouw wil laten isoleren. De woning dateert uit 1988. Het zal gaan om 4 gevels, rond de 165m2. De gevels zijn niet geverfd.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Lombarsijde
We gaan een nieuwe muur te plaatsen voor de bestaande spouwmuurisolatie. 10 cm isolatie. Dit is een open bebouwing. Verder wensen we het dak te isoleren vanaf een volwaardige zolder.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Loonbeej
Vrijstaande woning gebouwd in 1971. De diepte van de spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten maar graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Schriek
Halfopen woning van 1948. Gevel in vrije gevelsteen. enkele aan de zijkant spouw. Graag zouden we deze wensen te isolere,. Spouw van +- 5cm.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Koksijde
We wensen van een halfopen woning te isoleren. Het gebouw is van de jaren 40 maar er is zeker een spouw aanwezig. De woning is vanaf de buitenkant wel geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Holsbeek
Originele woning van 1972 maar bijgebouwd in 1994. Ik zou graag ter plaatsen wensen te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor deze woning te laten isoleren in de muren. Momenteel verbruiken we enorm veel. Vrijstaande woning met geschilderde gevel.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brasschaat
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1979, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt. Opp. 95m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik heb een rijwoning waarvan ik de spouwmuren wil laten isoloeren. Het zal gaan om 2 gevels van in totaal 90m2 ongeveer. De muren zijn geverfd aan de buitenkant.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Onze woning is een halfopen bebouwing die is gebouwd in 1950. Van deze woning zouden wij de muren willen isoleren. Het gaat om ongeveer 100 m, waarvan de muren niet bewerkt zijn.

Muurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een interessante tool voor een tender te plaatsen."

F. Roeland

"Heel snelle en goede service! Ik heb toevallig de site ontdekt en ik ga het zeker rondvertellen..."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.