Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Muurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesMuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Meerhout
Onze woning is gebouwd in 1989. Het gaat om een alleenstaande woning. De muuroppervlakte is rond de 350 mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Hoogstraten
We zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1974. Het is een alleenstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Desteldonk
Bouwjaar: 1978. Alleenstaande woning. Muuroppervlakte: meer dan 100 mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Eksaarde
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1985. Het is een alleenstaande woning. De oppervlakte is ongeveer 110 mē
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Merelbeke
De woning is gebouwd in 1920-30. Rijwoning. Muuroppervlakte: 40 mē voorgevel en achtergevel 54 mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Vorselaar
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1961. Hij heeft een muuroppervlakte van 80 mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Oelegem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een halfopen bebouwing gebouwd in de jaren 60. Qua oppervlakte gaat het om een standaardwoning met twee verdiepingen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Bocholt
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is gebouwd in 1987. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om ong. 110 mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Niklaas
Spouwmuurisolatie voor een woning gebouwd in 1995. Het is een halfopen bebouwing. Het gaat om +-100 mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Brugge
Woning is gebouwd in 2000. Halfopen bebouwing. De muren zijn niet volledig geïsoleerd. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50-100 mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Sint-Amands
Wij willen een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning gebouwd in 1960. Halfopen bebouwing van 100 mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Brecht
Woning isoleren met spouwmuren. Het gaat om een deel van de woning. De woning is gebouwd in 1998. Het is een alleenstaande woning. De oppervlakte is ongeveer 40 mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie Destelbergen
Wij zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning van ongeveer 13 op 10 meter en met 1 verdieping. De woning is ongeveer 25 jaar oud en is vrijstaand.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio De Panne
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1980, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Bellingen
Graag wensen wij een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is ongeveer 50 jaar geleden gebouwd. Het is een rijwoning. De muuroppervlakte is ongeveer 120-150 mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg
Ik woon in een halfopen bebouwing. Deze halfopen bebouwing zijn 2 huizen aan elkaar, maar alleen de garages staan de aan elkaar. De oppervlakte van de muren is 83.36 mē. De woning is gebouwd in 1972. De muren zijn niet bewerkt en het zijn sierstenen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Middelkerke
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning van ongeveer 25 jaar oud. Het is een alleenstaande woning en de muuroppervlakte is ongeveer 16 op 10 meter.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gijzegem
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in de jaren 1977. Dit is een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte is ongeveer 100 mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Hoeilaart
Offerte voor een woning die gebouwd is in 1960-70. Het gaat om een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte: is ongeveer 73 mē. Het gaat om een zij- en voorgevel.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Kuringen
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 108mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Broechem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in het jaar 1975. Het is een alleenstaande woning. Er is aan de woning een nieuw stuk bijgezet. De buitenmuren zijn beschilderd.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik wens de spouw van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +40mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Herenthout
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in 1957. De woning is een halfopen bebouwing. Hij heeft een muuroppervlakte van ongeveer 120 mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Roeselare
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning die al ongeveer 100 jaar oud is. Het is een rijwoning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Lokeren
Onze woning is een grote rechthoek. Er zijn 2 grote muren van ongeveer 8 op 8. Deze muren zijn zonder vensters. Verder is er nog een zij- en voorgevel van ongeveer 6 op 10 meter.

Muurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Vlot en praktisch."

T. Van Gasse

"Zeer tevreden van snelle reacties, meerdere offertes maken het gemakkelijker de prijsvork van h..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.