Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Muurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesMuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Bellingen
Graag wensen wij een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is ongeveer 50 jaar geleden gebouwd. Het is een rijwoning. De muuroppervlakte is ongeveer 120-150 mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg
Ik woon in een halfopen bebouwing. Deze halfopen bebouwing zijn 2 huizen aan elkaar, maar alleen de garages staan de aan elkaar. De oppervlakte van de muren is 83.36 mē. De woning is gebouwd in 1972. De muren zijn niet bewerkt en het zijn sierstenen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Middelkerke
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning van ongeveer 25 jaar oud. Het is een alleenstaande woning en de muuroppervlakte is ongeveer 16 op 10 meter.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gijzegem
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in de jaren 1977. Dit is een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte is ongeveer 100 mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Hoeilaart
Offerte voor een woning die gebouwd is in 1960-70. Het gaat om een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte: is ongeveer 73 mē. Het gaat om een zij- en voorgevel.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Kuringen
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 108mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Broechem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in het jaar 1975. Het is een alleenstaande woning. Er is aan de woning een nieuw stuk bijgezet. De buitenmuren zijn beschilderd.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik wens de spouw van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +40mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Herenthout
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in 1957. De woning is een halfopen bebouwing. Hij heeft een muuroppervlakte van ongeveer 120 mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Roeselare
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning die al ongeveer 100 jaar oud is. Het is een rijwoning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Lokeren
Onze woning is een grote rechthoek. Er zijn 2 grote muren van ongeveer 8 op 8. Deze muren zijn zonder vensters. Verder is er nog een zij- en voorgevel van ongeveer 6 op 10 meter.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
Dit is een vrijstaande woning van 1960. Wel volledige gerenoveerd in 1980. Vrije gevelsteen. Ik denk dat het een spouw van 7cm is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning
Recent zijn we overgegaan tot de aankoop van een woning in Brasschaat. Deze vrijstaande woning werd gebouwd in 1973 en heeft een EPC van 553. Met andere woorden is er nauwelijks of geen isolatie in het gebouw. Vanaf februari '17 zullen we de renovatiewerken starten waarbij de isolatiewerken als eerste post aan bod zullen komen. Is een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Ledeberg
Voor een woning die ongeveer 80 jaar oud is zoeken wij een leverancier voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een halfopen bebouwing. Het gaat eigenlijk om 1 grote muur (zijgevel) met een oppervlakte van 70-80 mē. Het probleem is dat er aan deze zijgevel een reclame bord (gespannen doek en er zit een frame) .
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Balen
Ik wil een offerte ontvangen voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1985. Alleenstaande woning waarvan een gedeelte muur al geïsoleerd is met glas, maar dit is niet goed gedaan. In totaal gaat het ongeveer om 140 mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Begijnendijk
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is gebouwd in 1957.Het is een alleenstaande woning met de oppervlakte die geïsoleerd moet worden van ongeveer 70 mē
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Merksem
Met de eigenaren van het appartementencomplex hebben wij besloten om de spouwmuren te laten isoleren. In totaal gaat het om 3 appartementen van een alleenstaande gebouw. De oppervlakte is ongeveer 370 mē.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Genk
Onze woning is gebouwd in 1960 en het een is gevel in cementcrepi. Wij hebben geen regeninslag door overstekende gevel. Er is ook geen vorstschade. Het is een alleenstaane woning.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Heverlee
Alleenstaande woning waarvan de spouwmuren geïsoleerd moeten worden. Het bouwjaar van de woning is 1938. De muuroppervlakte is in totaal ongeveer 100 mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Eeklo
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning gebouwd in 62. Het is een halfopen bebouwing. De oppervlakte is ongeveer 100-120 mē.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Boom
Wij willen een offerte ontvangen voor buitenmuurisolatie. Het gaat in totaal om 12 op 9 meter. Het is een appartementsgebouw met 2 verdiepingen. Aannemer heeft bepaalde werkjes niet uitgevoerd en dit willen wij afwerken.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Izegem
Isoleren van woning met spouwmuren. In totaal is de woning 17 op 9 meter. Het is een alleenstaande woning gebouwd in 1990.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Overpelt
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. vrijstaand huis van 1954, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Overpelt
Graag een offerte voor spouwmuurisolatie. De grootte is ongeveer 100-110 mē. Woning is gebouwd in de jaren 79. De woning halfopen bebouwing.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Als eigenaar van een halfopen woning van 1956 zoeken we offertes voor spouwmuurisolatie voor onze deels geschilderde muren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.

Muurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, Bobex heeft mij veel opzoekwerk bespaard!"

M. Dhaenens

"Goede werking, eenvoudig en toch gedetailleerd."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.