Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Muren isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesMuren isoleren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1985, diepte spouw 6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. rond de 120m≤.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Beringen
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1962 zoek ik spouwmuurisolatie. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Woesten
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m≤.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Dendermonde
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Rijwoning van 1957, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 50m≤.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Aartselaar
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1967 met naakte vrije baksteen. Nu zoek ik enkele offertes om te vergelijken in spouwmuurisolatie. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Afspraak pas in September. Compromis is betaald.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Destelbergen
We wensen onze spouwmuur te isoleren. Opp. 100m≤ te isoleren. Gevel niet bewerkt, wel letten op de voegdikte want we gebruiken Scheldesteen. Vrijstaande woning (prive) van 1954 Spouwmuur is 6 cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint Gillis Waas
Beste, We zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaar van het huis. Het bouwjaar is de jaren 70.Het betreft een halfopen bebouwing. De buitenkant is gewone baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie offerte aanvraag
Wij hebben een woning van 1948 en willen de spouw laten opvullen. Er dient gekeken worden of er een spouw is (ik vermoed van wel gezien de leeftijd) en of er een probleem zou kunnen ontstaan met opstijgend vocht uit de kelder door het verbreken van de luchtcirculatie.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie woning 1951
We zijn bezig met verbouwing van ons huis in Dessel. Het huis is van 1951 en er komt een stuk nieuwbouw bij (we zijn er nu mee bezig). Maar we denken er aan de spouwen nu ook te laten opvullen. Graag advies en prijsofferte voor spouwmuurisolatie.

Muren isoleren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit was een zeer leuke eerste kennismaking!"

G. Hendrickx-Foets

"Ik ben tevreden over de diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.