Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Marktplaats: Ontvang snel meerdere gratis offertesMarktplaats-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Levering vers fruit voor een zwembad in Dilbeek
We zijn met 16 personen werkzaam in een zwembad. Graag een offerte van wekelijkse levering van vers fruit. Alvast bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor. Ik en mijn man zijn werkzaam voor dit bedrijf. Dagelijks zullen er minimaal 2 en maximaal 5 personen gebruik maken van deze service. Alvast bedankt voor de offerte!
Vers fruit op kantoor
Brussel
Vers fruit voor een overheidsinstelling in Brussel.
Graag een offerte van levering vers fruit. Dagelijks zullen 1020 personen gebruik willen maken van deze service. Vriendelijk bedankt voor verschillende offertes!
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit voor een bedrijf in Gent.
Graag een offerte van vers fruit. Dagelijks te gebruiken vanaf 4 personen. Eenmaal akkoord met offerte, willen we een levering om de 14 dagen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruit op kantoor voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte van fruit op werk. Dagelijks zullen er 2030 personen gebruik maken van de fruitlevering. Eenmaal akkoord zouden we graag een levering willen van om de 14 dagen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Volgen van 40 mobiele brekers
Als controledienst (certificatie van brekers) dienen wij in de toekomst onze aangesloten klanten te kunnen 'volgen' d.m.v. GPS. Met onze klanten bedoel ik mobiele brekers. Dus zware machines die uiteraard ook de nodige trillingen veroorzaken (+/- 40 machines).
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Bestellen van fietszadelhoesjes
Wij zouden graag een offerte ontvangen voor de bestelling van 2.500 of 5.000 zadelhoesjes. De bedoeling is om lichtblauwe zadelhoesjes te bedrukken met witte wolken, dus er moet maar n drukkleur ingesteld worden. Prijzen graag inclusief BTW. Bobex kwaliteitscontrole: humanitaire instelling gelegen te Brugge. Graag een offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeren van brieven offerteaanvraag
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen alsook een gedetailleerde offerte voor het aankopen van een frankeermachine. Gemiddeld aantal brieven per maand: +/- 50. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op het werk
Graag een offerte met daarbij ook bijkomende informatie omtrent vers fruit voor een 3 4-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Prijsvergelijking
Is het mogelijk mij wat informatie alsook prijsofferte toe te sturen, liefst via e-mail, dit voor vers fruit voor een kleine 20-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de reactie.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Offerteopgave
Voor 4 medewerkers, graag had ik willen weten hoe dit concept in elkaar zit en wat de kostprijs daarvan is. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Informatieaanvraag
Graag wat informatie alsook een prijsopgave voor een verse fruitmand op het werk, dit voor een 8-tal medewerkers. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Brussel
Informatieaanvraag frankeermachine
Graag een offerte voor een prijsvergelijking voor het aankopen van een frankeermachine, dagelijks gaan er zo'n 20-tal facturen alsook nog een aantal pakjes uit de deur. Aantal per maand ligt nog wat hoog. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Limburg
Huurprijs & aankoopprijs koffiemachine
Koffiemachine met verse koffiebonen. Gelieve ons de huurprijs en aankoopprijs te laten weten. Met vriendelijke groeten.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Prijsaanvraag kantoor
Graag een prijsofferte voor de levering van een fruitmand, dit voor ons kantoor. Alvast bedankt.

Marktplaats

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werkt vrij goed. Wij werden vlug gecontacteerd door de bedrijven en kregen snel hun offerte."

E. Van Bogaert

"Ja, zeer tevreden. Snel antwoord zodat je goed kan vergelijken."

H. Hogerss


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.