Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Machines: Ontvang snel meerdere gratis offertesMachines-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Huren van koffieapparaat voor reclamebureau te Vlaams Brabant
We zijn op zoek naar een koffieapparaat om te huren. We kiezen resoluut voor koffiebonen, die dan in de machine gemalen worden. Per maand verbuiken wij 6-10 kg bonen. We hebben graag een machine met verschillende opties (koffie zwart, koffie met melk, espresso,...).
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Firma te Oost-Vlaanderen wernst koffiemachines voor twee afdelingen, 40 personen
Ik zoek twee koffiemachines, de ene voor op een verdieping waar ongeveer 25 mensen werken die koffie wensen te gebruiken. We hebben een keuken (incl. gedeelte eetzaal) waar eventueel een koffiemachine kan geplaatst worden om gewone tas koffie te nemen - ofwel een kan kan vullen op mee te nemen naar zijn/haar individueel kantoor. Ook beneden, de andere verdieping, zitten ongeveer 15 personen welke elke dag een kan koffie dienen kunnen te vullen om mee te nemen naar hun individueel kantoor. In totaal twee machines dus. Graag uw aanbod.
Koffiemachine
Antwerpen
Verschillende koffieautomaten voor meer dan 500 gebruikers, bedrijf te Antwerpen
We hebben een koffieautomaat nodig per afdeling: - 1 afdeling met 240 werknemers +20 bezoekers - 2 afdelingen met 50 medewerkers - 1 afdeling met 100 medewerkers - 1 afdeling met 25 medewerkers + 20 bezoekers Een koffieautomaat (2 ex) voor ons vergadercentrum waarmee potten thermossen kunnen gezet worden voor 20 tassen.

Machines

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel erg te spreken over de manier waarop u bedrijven en klanten tot elkaar brengt. H..."

E. Baltus

"Voor herhaling vatbaar!"

P. Magnus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.