Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Maaltijdcheques voor bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesMaaltijdcheques voor bedrijf-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor verzekeringskantoor, Herselt
Voor 3 personeelsleden zijn wij op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques. Bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor IT bedrijf
Wij zitten in de IT sector en hebben interesse in het invoeren van maaltijdcheques. Het gaat over 10 werknemers en we zouden wat meer info willen omtrent de kosten e.d. Kan u ons wat meer informatie doorsturen? Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor zaakvoerder van bedrijf
Ik heb een eenmanszaak te Rillaar, en zou graag wat meer informatie hebben om maaltijdcheques aan mezelf uit te keren. Is dit mogelijk? Alvast bedankt voor uw antwoord.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor VOF te Oost-Vlaanderen
We hebben een VOF met twee zaakvoerders. Ik had graag geweten of het mogelijk is om maaltijdcheques aan hen uit te keren. Hoe gaat dit in zijn werk, en wat zijn de kosten voor de VOF? Is het mogelijk om ons wat meer informatie te verschaffen en eventuele prijzen? Alvast bedankt voor uw antwoord.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor softwarebedrijf
Wij zijn een softwarebedrijf en zijn geÔnteresseerd in de introductie van maaltijdcheques. Voorlopig werken wij er nog niet mee. Graag hadden wij wat meer informatie ontvangen hierover. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor zaakvoerster van bedrijf
Ik heb een maand geleden een zaak overgenomen, en wens nu maaltijdcheques, ecocheques en eventueel andere cheques uit te keren aan mijzelf (zaakvoerster). Graag wat meer informatie gewenst in verband met de mogelijkheid tot uitkering van de cheques en een offerte ervan. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf dat vastgoed beheert
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het beheer van vastgoed, gevestigd te Berchem. We zouden in de toekomst graag gebruik maken van maaltijdcheques. Alvast bedankt.

Maaltijdcheques voor bedrijf

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was mijn eerste ervaring met Bobex. Ik vond het de moeite waard en zeer professioneel."

V. De Wolf

"We zijn zeer tevreden over Bobex. Snelle reactie en klantvriendelijk."

P. Borgonjon


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.