Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Maaltijdcheques sodexo: Ontvang snel meerdere gratis offertesMaaltijdcheques sodexo-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een dokterspraktijk in Antwerpen
Ik maak momenteel gebruik van sodexo maaltijdcheque maar wens nu graag een prijs en kwaliteitsvergelijking met andere leveranciers. Ik werk met een bediende samen. Ook wens ik graag over te schakelen op elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een sportcentrum Deurne
Op dit moment maken we gebruik van maaltijdcheques bij Sodexo. We zouden graag een prijsvergelijking willen doorvoeren om dan eventueel van leverancier te veranderen. We zijn met 6 medewerkers, zowel arbeiders als bedienden.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Mol
Wij vervoeren patiŽnten interhospitaal en van ziekenhuis naar huis, rusthuis of andersom,. We werken met 1 fulltime bedienden en 4 parttime. deze werken 1 voor 30 uur, 2 voor 20 uur en d laatste voor 13uur.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een staalbedrijf in Ronse
Ik heb momenteel een persoon in dienst , een arbeider, die recht heeft om maaltijd en ecocheques. Ik ben actief in de staalindustrie.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van maaltijdcheques en ecocheques. We zijn een schoonmaakbedrijf met 15 medewerkers. Zowel parttimers al fulltimers zijn werkzaam bij ons. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor zonnecenter in Antwerpen
Ik baat een zonnecenter uit waar ik de enige werknemer ben. Is het voor mij toegelaten om mijzelf te laten uitbetalen via maaltijdcheques? Gelieve verdere informatie via mail op te sturen. Dank u.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor consulting bureau in Vlaams Brabant
Consultings bureau met een medewerker. Is het mogelijk deze uit te betalen met maaltijdcheques. Ik zou het liefste gebruik maken van elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor medewerkers van apotheek, Oost-Vlaanderen
Mijn echtgenote is apotheker. Bedrijf telt 3 medewerkers in totaal waarvan 2 parttime. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag elektonische maaltijdcheques.
We hebben een 20-tal maaltijdcheques. wat kost een overschakeling op elektronische maaltijdcheques? Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen. Alvast bedankt!
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen
Bedankt voor uw prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen.
Maaltijdcheques
Limburg
Prijsofferte maaltijdcheques Sodexo
Graag een korte voorstelling voor maaltijdcheques + kostprijs. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Wij zouden onze forfaitaire onkosten overbrengen naar maaltijdcheques, is dit mogelijk? Graag een voorstel voor een 35-tal medewerkers. Bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor werknemers, Limburg
Graag een offerte voor maaltijdcheques, dit voor onze werknemers. Momenteel zijn we met 22 maar we zijn volop aan het aannemen. Graag een eerste voorstel. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor personeelsleden van gemeentebestuur, Oost-Vlaanderen
Ter informatie had ik graag een offerte ontvangen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 200 ŗ 250-tal medewerkers. Momenteel zijn we klant bij Edenred maar graag toch een prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor personeelsleden, IT bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques (Ä5/dag), dit voor 2 zelfstandige zaakvoerders en 1 werknemer. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Bestellen maaltijdcheques, Antwerpen
Wij hadden graag een voorstel gekregen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 4 personen. Momenteel klant bij Edenred. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor zelfstandigen, Vlaams Brabant
Wij zijn van plan in de komende maanden een supermarkt te gaan uitbaten op zelfstandige basis. Graag hadden wij een offerte gekregen voor wat betreft maaltijdcheques. Kunnen we daar als zelfstandige/zaakvoerder ook van genieten? Bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor personeelsleden, Limburg
Graag een offerte voor het bestellen van maaltijdcheques. Wat is de kostprijs voor werkgever/werknemer? Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor zaakvoerders van BVBA
Is het mogelijk ons een prijsofferte te bezorgen, dit voor het bestellen van maaltijdcheques voor de 2 zaakvoerders van een BVBA. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Kostprijs maaltijdcheques, kantoor in Antwerpen
2*16 maaltijdcheques per maand van het maximum bedrag. Wat zijn hier van de kosten? Bedankt.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor werknemers van kinderdagverblijf te Brussel
Onze raad van bestuur heeft maaltijdcheques toegekend. Ik ben dus op zoek naar een bedrijf die mij maaltijdcheques kan leveren. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Brussel
Prijsofferte voor maaltijdcheques voor pluralistische vereniging in Brussel
Graag kregen wij een prijsofferte van u voor maaltijdcheques. Wij hebben 7 werknemers waarvan 2 x voltijds, en 5 x deeltijds t.t.z.: - 3 x ŗ 19 uur/week + 2 x ŗ 30 uur/week Zij werken allen op verschillende dagen. Het komt er voor mij op neer om de kost als werkgever te kennen zodat wij een voorstel kunnen doen aan onze raad van bestuur. Dus, graag een zo compleet mogelijke offerte. Als u bijkomende inlichtingen wenst dan ben ik bereid u deze te geven. Met oprechte dank bij voorbaat deze offerte ter mijner attentie te sturen via e-mail. Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor onze medewerkers, West-Vlaanderen
Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen omtrent het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 2 ŗ 4-tal medewerkers. Bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor werknemer
Ik had graag informatie en offerte ontvangen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 1 werknemer. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor arbeiders, Antwerpen
Graag had ik een offerte ontvangen voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 3 arbeiders. Wat stellen jullie voor? Bedankt.

Maaltijdcheques sodexo

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de snelle reactie, maar we hebben nog niet beslist met wie we zullen samenwerken."

G. Van Breda

"Bobex is een zeer efficiŽnte manier om leveranciers te zoeken."

D. Hans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.