Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Maaltijdcheques bestellen: Ontvang snel meerdere gratis offertesMaaltijdcheques bestellen-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zaak te Kortrijk
Ik wens een maaltijdcheques voor één werknemer en één zaakvoerder.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zaak te Wetteren
Ik zoek een maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder).
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een zaak te Antwerpen
Ik wens maaltijdcheques voor mezelf (betaal mij loon uit).
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Geluwe
Ik ben een arts en zou graag gebruik willen maken van elektronische maaltijdcheques. Nu maak ik al gebruik van 1 papieren maaltijdcheque. Graag vrijblijvende offerte voor het elektronische.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Temse
We hebben 2 bedrijven, waarbij de een 2 werknemers en de ander 3 werknemers werken. We ontvangen al de papieren maaltijdcheques via Edenred. Graag een offerte van het elektronische voor 5 personen.
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een vzw in Kortrijk
Graag een offerte voor elektronische cheques voor een voltijdse medewerker. Deze is ingeschreven als bedienden. Ik ben in deze Vzw de beslissingsnemer. We hebben nooit eerder gebruik gemaakt van maaltijdcheques dus graag een uitgebreide offerte en de nodige informatie.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Schaarbeek
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. Het is een volledig nieuw project dus graag een uitgebreide offerte met voldoende informatie en een vergelijking van zowel elektronische als de gewone papieren maaltijdcheques. Dit voor een een twintigtal bedienden.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in De Haan
We hebben reeds van Edenred gebruik gemaakt voor een eenmalige toekenning van ecocheques. We zouden nu willen overgaan tot een maandelijkse uitkering van maaltijdcheques voor een bedienende, fulltime in dienst. Wijzelf zijn actief in de metaal sector; paritair comité nummer 218 .
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Dessel
Wij werken in totaal met 14 mensen in het bedrijf. 1 bediende en de overigen inschreven als arbeiders. Is het ook mogelijk een offerte op te maken voor ecocheques en elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een kinderopvang in Brecht
We werken met 7 mensen in een kinderopvang. Deze zijn allen ingeschreven als zelfstandigen. We ontvangen ook graag informatie voor ecocheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van maaltijdcheques en ecocheques. We zijn een schoonmaakbedrijf met 15 medewerkers. Zowel parttimers al fulltimers zijn werkzaam bij ons. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor consulting bureau in Vlaams Brabant
Consultings bureau met een medewerker. Is het mogelijk deze uit te betalen met maaltijdcheques. Ik zou het liefste gebruik maken van elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor verzorgingscentrum in Antwerpen
Graag een offerte voor maaltijdcheques, dit voor een 12-tal man. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Overstap elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-vlaanderen.
We maken nu gebruik van gewone maaltijdcheques. Nu zouden we graag een overstap willen maken op elektronische maaltijdcheques. Het gaat om een 100-tal medewerkers. Bedankt voor de offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
340 werknemers met zichtwaarde 4 euro 100 werknemers met zichtwaarde 7 euro Aanvraag offerte elektronische maaltijdcheques. Bij voorbaat dank.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een dakdekkersbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. Voor meer dan 16 medewerkers en eventueel ook voor de zaakvoerder zelf. We maken enkel gebruik van ecocheques bij Edenred. Maar we maken nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Limburg
Elektronische maaltijdcheques voor MS-liga Vlaanderen, Limburg
Vroeger zaten we met maaltijdscheques bij een ander bedrijf maar deze kunnen geen elektronische maaltijdcheques regelen. Nu zijn we van plan hier naar over te stappen tegen 2013. Dit omdat wij actief zijn in alle Vlaamse Provincies. Dank bij voorbaat voor uw prijsopgave .
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
We maken gebruik van gewone maaltijdcheques. Het gaat om een 30tal. Ik ben benieuwd of er eigenlijk verschil zit om bij Edenred of Sodexo de maaltijdcheques te hebben. Graag een prijsvergelijking voor gewone maaltijdcheques en elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor vennoten, Brussel
Graag een vrijblijvend voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 2 vennoten. Alvast bedankt.
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag elektonische maaltijdcheques voor een universiteit in Antwerpen.
We zijn een universiteit met meer dan 4000 werknemers. We werken al met maaltijdcheques en wensen een prijsvergelijking te doen. We zijn ook een openbare aanbesteding dus graag verschillende offertes van eventueel elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerte maaltijdcheques voor 15 medewerkers
Wij wensen een offerte ontvangen voor maaltijdcheques voor 15 medewerkers.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Wij zijn klant bij Edenred en zijn daar heel ontevreden qua kwaliteit en prijs. Eender wat we vragen, wordt er met niets rekening gehouden, als wij bellen dan leggen ze gewoonweg neer. Deze zijn zeer moeilijk te bereiken. Wij zouden dus graag veranderen van leverancier. Ons bedrijf telt een 12-tal medewerkers. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Elektronische maaltijdcheques
Limburg
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Limburg.
Voor een eenmanszaak wens ik graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van maaltijdcheques. Ik ben van plan om 1 persoon aan te nemen. De aanvraag zal eventueel voor 2 maaltijdcheques zijn.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor personeelsleden van kapsalons te Antwerpen
Wij zijn van plan een 2 à 3- tal kapsalons over te nemen in de loop van volgende maanden. Ter plaatse werken er al een aantal medewerkers onder proefcontract. Na hun 6 maanden proef krijgen zij dan ook maaltijdcheques. 10 à 12 personen in totaal. Graag een voorstel. Bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Haaltert
Graag een prijsvergelijking maaltijdcheques voor mijn bedrijf in Haaltert. De maaltijdcheque vraag ik aan voor 1 persoon.

Maaltijdcheques bestellen

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Eerste keer dat ik met Bobex werk. Gezien het positief resultaat heb ik de gegevens van Bobex ..."

P. Engels

"Goeie opvolging. Indien nodig doe ik weer een beroep op Bobex."

J. Vdv


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.