Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Lokaliseren voertuigen: Ontvang snel meerdere gratis offertesLokaliseren voertuigen-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
Oost-Vlaanderen
Track & trace voor een zaak te Aalst
Ik wens een track & trace voor 2 bestelwagens, lokaal vervoer. Nu nog geen systeem.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie te Sint-Truiden
Voertuiglokalisatie voor 4 bestelwagens. De bestelwagens worden alle 4 geleased. Voor verplaatsingen worden ze enkel in België gebruikt. De voertuiglokalisatie wordt voornamelijk gebruikt voor controle op het personeel.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie te Zwevezele
Wij hebben 24 vrachtwagens in eigen beheer. Deze vrachtwagens zouden wij willen uitrusten met een trackingsysteem zodat wij kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. De voertuigen worden internationaal gebruikt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track & trace voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een track & trace systeem voor een 10 voertuigen, allemaal bestelwagens, enkel in Belgie.
Track & Trace
Antwerpen
Track & trace voor een zaak te Nijlen
Ik zoek een track & trace systeem voort 3 bestelwagens en één vrachtwagen, vervoer in de Benelux.
Track & Trace
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Evergem
We zullen twee bestelwagens bijkopen voor nieuwjaar. Voor deze nieuwe wagens zoeken we een lokalisatiesysteem. Dit zal vooral dienen voor de administratie en facturatie naar klanten toe.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie te Houthalen
Wij zoeken een tracking en anti diesfstel systeem voor 3 wagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in aartselaar
Dit gaat over een 20 tot 30 tal voertuigen die we met dergelijk lokalisatiesysteem zouden wensen uit te rusten. Deze zijn ongeveer gelijk verdeeld tussen bestelwagens, auto's en vrachtwagens. Hier zitten enkele leasing wagens tussen maar meeste zijn in bezit van het bedrijf. Bedoeling naast ritregistratie en controle op personeel is ook om de voertuigen te lokaliseren via geolokalisatie. Graag een gerichte offerte voor deze mogelijkheid.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in borgerhout
Ik die deze aanvraag in opdracht van een beslissingsnemer. We zijn een spoorwegmaatschappij en deze aanvraag gaat over een 9-tal personenwagens die gebruikt worden als pooling wagens. Nu is het essentieel dat we op elk moment weten waar deze wagens zich bevinden , dit zodat onze bestuurders altijd mogelijkheid hebben om deze terug te vinden. Daarom hadden we graag een offerte verkregen voor een lokalisatiesysteem dat ons in staat stelt op elk moment van de dag deze voertuigen te lokaliseren.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Merksplas
Dit is voor 3 tot 4 bestelwagens. We wensen hier een systeem op te plaatsen dat tegelijk kan gebruikt worden voor rit en tijdsregistratie, het opzetten van een zeker controleorgaan voor de buitendienst alsook inbrengen van effectieve geolokalisatie, dit laatste zodat we kunnen zien waar elke wagen zich op elk moment bevindt. Indien noodzakelijk voor de offerte kan u ons telefonisch bereiken voor een afspraak te maken. Deze is waarschijnlijk pas mogelijk na de feestdagen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerteaanvraag voor trackingsysteem voor bestelwagen
Voor onze bestelwagen zijn wij op zoek naar een Track & Trace systeem. Voorlopig gaat het om 1 bestelwagen die we wensen uit te rusten met het systeem, op termijn zouden we meer wagens ermee willen uitrusten.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemer. We hebben een wagenpark van 14 bestekwagens die van een vrij uitgebreid trackingssysteem moeten worden voorzien. Zo zal het nodig zijn voor de buitendienst te kunnen opvolgen, dit met oog op controle en veiligheid van personeel en martiaal, ook zal er voor administratie rit en tijdregistratie nodig zijn, en tenslotte zal het ook nodig zijn om effectief de voertuigen te kunnen lokaliseren.
Voertuiglokalisatie
Henegouwen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Luingne
Ik wens graag een offerte voor 4 bedrijfswagens. Deze dienen voornamelijk voor een controle op te bouwen voor de buitendienst. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hofstade Aalst
In totaal gaat het over 45 voertuigen waar we vroeger onmiddellijk een geo-lokalisatie systeem voor hebben aangeschaft. Omdat we hier niet zo tevreden over zijn wensen we graag eens en vergelijk te maken met andere leveranciers en dan te veranderen indien u ons een beter voorstel kunt geven. We hebben in totaal 2 vrachtwagens, een 20 bestelwagens en nog eens 25 bedrijfswagens. Dit systeem dient zowel voor geo-traceren voor beheer van de vloot, ritregistratie voor rapportering en bijhouden van de opdrachten en tenslotte het opvolgen en controle van het personeel en buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Tongeren
We hebben in totaal een 60 wagens die gebruikt worden voor verhuur. we wensen een systeem voor de lokalisatie van deze voertuigen omdat deze soms niet worden teruggebracht. Naast een offerte voor de prijs en voorwaarden voor het lokaliseren van deze voertuigen ben ik ook geïntereseerd in informatie over hoe snel dit systeem geplaatst kan worden.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Huizingen
Het aantal voertuigen dat we willen uitrusten met dit systeem hang af van de prijsofferte. We wensen in totaal een 10 tot 20 tal wagens met dergelijk systeem uit te rusten. Voor de bestelwagens zal dit voornamelijk dienen voor de lokalisering van de voertuigen en riteregistratie. De bedrijfswagens zouden we willen uitrusten met een systeem om de buitendienst op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in herzele
We wensen graag een offerte voor een track & trace systeem . Dit om ons de mogelijkheid te gene onze voertuigen te lokaliseren en ons personeel op te volgen. het gaat in totaal over 7 voertuigen: 3 bestelwagens, een kleine vrachtwagen en twee bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Grimbergen
Ik zou graag een veiligheidssysteem willen inbouwen in de bestelwagens. Zodat deze getraceerd kunnen worden indien ze verdwijnen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een hotel in Antwerpen.
Graag een offerte van track en trace. Ik zou het systeem willen plaatsen voor 3 van mijn bestelwagens. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offertes!
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een 4à5 demomachines die we inzetten. Daarbij had ik graag wat inlichtingen willen ontvangen betreft gps op deze machines. Bedankt voor de offertes.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een bedrijf te Hoogstraten.
We hebben 5 sprinters,7 vrachtwagens 2 bestelwagens. In totaal een 14 tal voertuigen. Graag wil ik een track en trace waarbij ik iedere voertuig kan opvolgen in een aparte beeldscherm en niet via het net. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag track & trace systeem voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 4 voertuigen op onze zaak. Ik wil weten hoe een track en trace te werk gaat vooraleer ik in zee ga met een bedrijf. Graag een vrijblijvende offerte.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatiesysteem voor beveilinginsbedrijf in Brussel
We doen op dit moment een aanvraag voor enkele wagens maar ons wagenpark bestaat in totaal uit zo'n 120 wagens. We zoeken naar een systeem dat het ons mogelijk maakt om wagens op te sporen als ze verdwijnen en de chauffeurs te controleren. Indien dit mogelijk is gelieve meer informatie op te sturen over de kostprijs hiervan. Alvast dank bij voorbaat.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in Antwerpen
Wij hebben een logistiek bedrijf , Ons wagenpark bestaat uit 2 bestelwagens en 4 personenwagens. graag verdere informatie en offertes , dank u
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik bezit op dit moment 3 kleine bestelwagens, ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik deze en de chauffeurs ervan kan controleren.

Lokaliseren voertuigen

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfecte service!"

B. STAINIER

"Ik ben algemeen zeer tevreden over Bobex. Heb goede en interessante biedingen gekregen met vold..."

P. Dhondt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.