Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Lokalisatiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesLokalisatiesysteem-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Brussel
Système de géolocalisation pour entreprise à Bruxelles 1060
- Entreprise situé à Bruxelles 1060. - Devis pour la géolocalisation de 14 véhicules de sociétés (camionnettes et voitures de sociétés). - Vous pouvez nous joindre par téléphone. MERCI.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie te Turnhout
Ik wil een offerte voor voertuiglokalisatie. Het gaat om 3 personenwagen en 3 camionette. De voertuigen worden enkel in België gebruikt. Dit is voornamelijk administratief en voor controle op personeel.
Voertuiglokalisatie
Andere regio's
Voertuiglokalisatie te Schelle
Wij wensen een offerte voor voertuiglokalisatie van 10 voertuigen. Het zijn vooral bestelwagens. De verplaatsingen vinden vooral plaats in België. De voertuiglokalisatie is vooral voor ritregistratie.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie te Sint-Truiden
Voertuiglokalisatie voor 4 bestelwagens. De bestelwagens worden alle 4 geleased. Voor verplaatsingen worden ze enkel in België gebruikt. De voertuiglokalisatie wordt voornamelijk gebruikt voor controle op het personeel.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie te Zwevezele
Wij hebben 24 vrachtwagens in eigen beheer. Deze vrachtwagens zouden wij willen uitrusten met een trackingsysteem zodat wij kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. De voertuigen worden internationaal gebruikt.
Track & Trace
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Evergem
We zullen twee bestelwagens bijkopen voor nieuwjaar. Voor deze nieuwe wagens zoeken we een lokalisatiesysteem. Dit zal vooral dienen voor de administratie en facturatie naar klanten toe.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Ronse
Ik zoek een offerte voor een systeem voor geolokalisatiesysteem . Dit is voor 3 voertuigen in eigen beheer. Voornamelijk lokaal actief in de verdeling van voedsel. We zoeken dus een systeem dat , zodra we een bestelling binnenkrijgen dit kan doorsturen naar de gps van de chauffeurs. Ook zekere controle op de chauffeurs is gewenst.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brugge
We hebben reeds een bedrijf maar nemen binnenkort een tweede bedrijf over met 3-4 bestelwagens; Voor deze wagens zijn we nu op zoek naar een degelijk systeem voor voertuiglokalisatie. Verplaatsingen zullen vooral in België blijven. Alle voertuigen in eigen beheer. En zeker belangrijk is dat we zeker aan geolokalisatie kunnen doen. Graag een gerichte offerte voor dergelijk systeem.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Trackingsysteem voor ritregistratie bestelwagen
Ik zoek een trackingtool voor onze bestelwagen te volgen, voor ritregistratie voor de ritten te volgen en meten, de wagens te lokaliseren, kilometers te tellen, etc. Graag prijsofferte.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie te Houthalen
Wij zoeken een tracking en anti diesfstel systeem voor 3 wagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in zomergem
Dit is voor een 30 tot 35 tal vrachtwagens. Zowel actief binnen België als in het buitenland. Bedoeling is voor een systeem in te voeren voor ritregistratie, geolokalisatie en het controleren van de lading. Dit laatste is vooral belangrijk als de klanten achter een update vragen. Ikzelf ben de mede beslissingsnemer in deze aanvraag.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in borgerhout
Ik die deze aanvraag in opdracht van een beslissingsnemer. We zijn een spoorwegmaatschappij en deze aanvraag gaat over een 9-tal personenwagens die gebruikt worden als pooling wagens. Nu is het essentieel dat we op elk moment weten waar deze wagens zich bevinden , dit zodat onze bestuurders altijd mogelijkheid hebben om deze terug te vinden. Daarom hadden we graag een offerte verkregen voor een lokalisatiesysteem dat ons in staat stelt op elk moment van de dag deze voertuigen te lokaliseren.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerteaanvraag voor trackingsysteem voor bestelwagen
Voor onze bestelwagen zijn wij op zoek naar een Track & Trace systeem. Voorlopig gaat het om 1 bestelwagen die we wensen uit te rusten met het systeem, op termijn zouden we meer wagens ermee willen uitrusten.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemer. We hebben een wagenpark van 14 bestekwagens die van een vrij uitgebreid trackingssysteem moeten worden voorzien. Zo zal het nodig zijn voor de buitendienst te kunnen opvolgen, dit met oog op controle en veiligheid van personeel en martiaal, ook zal er voor administratie rit en tijdregistratie nodig zijn, en tenslotte zal het ook nodig zijn om effectief de voertuigen te kunnen lokaliseren.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hooglede
We zoeken in de eerste instantie een offerte voor een systeem dat zal dienen voor de opvolging en controle van de buitendienst. Dit zal over een 10-tal personenwagens gaan. Graag een gerichte offerte alsook wat meer praktische informatie over dit systeem zoals het onderhoud , de instalatie van dit lokalisatiesysteem enz...
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een openbare installing in Sint-Lambrechts-Woluwe
Dit is voor een totaal van 49 personenwagens. Ik wens deze wagens uit te rusten met een systeem dat een zekere mate van controle bied naar de buitendienst. Dit betekend kunnen zien waar de wagens reden, waar gestopt enz... Uiteraard ook graag een offerte voor ritregistratie en rapportering; U kunt mij bereiken op dit nummer tijdens de kantooruren. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Avelgel
Afhankelijk van de prijs zou ik dit willen plaatsen op 1 tot 4 bestelwagens. Bedoeling is om een systeem te maken voor de rapportering, een zekere mate van controle te vormen voor de buitendienst en de wagens te kunnen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Loenhout
Ik zoek een systeem voor ritregistratie. Dit in het kader met de nieuwe wet. Momenteel wens ik dit te plaatsen op 3 lichte vrachtwagens en 2 bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Henegouwen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Luingne
Ik wens graag een offerte voor 4 bedrijfswagens. Deze dienen voornamelijk voor een controle op te bouwen voor de buitendienst. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hofstade Aalst
In totaal gaat het over 45 voertuigen waar we vroeger onmiddellijk een geo-lokalisatie systeem voor hebben aangeschaft. Omdat we hier niet zo tevreden over zijn wensen we graag eens en vergelijk te maken met andere leveranciers en dan te veranderen indien u ons een beter voorstel kunt geven. We hebben in totaal 2 vrachtwagens, een 20 bestelwagens en nog eens 25 bedrijfswagens. Dit systeem dient zowel voor geo-traceren voor beheer van de vloot, ritregistratie voor rapportering en bijhouden van de opdrachten en tenslotte het opvolgen en controle van het personeel en buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor een lokalisatiesysteem. Graag met de mogelijkheid om de lokalisatie van de voertuigen op pc te kunnen volgen. Hoofddoel is de opvolging van het buitenpersoneel. We hebben een bedrijfswagen een bestelwagen.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oostende
We hebben een groot aantal scooters, 30-40 in totaal. Deze wensen we uit te rusten met een geolokalisatiesysteem om de buitendienst op te volgen en terug te vinden in geval van diefstal. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over dit systeem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een labo in Aalst
We wensen onze chauffeurs te kunnen lokaliseren en zo ons transport optimaliseren. Graag daarom een offerte voor een lokalisatiesysteem voor 5 bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie
Limburg
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hoeselt
We zijn een bedrijf dat actief is in de verhuur van vespa's. Er zullen een tiental voertuigen vanaf februari verhuurd worden op een andere locatie dan ons hoofd bedrijf en hierop zou ik graag een controlesysteem op willen plaatsen om deze op te kunnen volgen. Aanvankelijk van de offerte zwilk ik ook onderhandelen om de rest van onze voertuigen, 50 in totaal met dit systeem uit te rusten.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Kallo
Ik heb in totaal 11 bestelwagens die ik met dergelijk systeem wil laten uitrusten. Ik zoek vooral een lokalisatiesysteem om de voertuigen te kunnen volgen op het terrein. Ook wens ik een systeem om het personeel te controleren dat veel boetes heeft. Graag hiervoor een gerichte prijsofferte.

Lokalisatiesysteem

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden van Bobex aangezien ik geen idee had welke firma's ik het best kon contact..."

M. Callens

"Zeer vlugge respons en verschillende info van verschillende firma's."

J. mees


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.