Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Logo ontwerp: Ontvang snel meerdere gratis offertesLogo ontwerp-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Bijwerken van ontworpen logo
Wij hebben zelf een logo ontworpen, maar dit moet nog volledig bijgewerkt worden omdat de details niet juist zijn. Aangezien wij niet over een grafisch programma beschikken, kunnen wij dit niet.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Nieuw logo van artiestennaam
Ik ben op zoek naar een nieuw logo van mijn artiesten naam. Graag had ik hiervoor een gratis offerte en/of voorbeeld design gekregen. Bobex kwaliteitscontrole: Indien akkoord is er een 2de logo (herwerken van een bestaand) nodig voor het gebruik in podcasts en online artwork bij digitale stores. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor schoonheidssalon
Ik ben op zoek naar een logo voor mijn schoonheidssalon, ik hou van warme kleuren en wil volledig professioneel gaan dus zeker geen cartoon. Ik wil zeker al bruin in het ontwerp, voor het warme in het logo te verwekken of aardekleur, van de tweede kleur ben ik nog niet zeker. ik had een idee van twee hoofden, man en vrouw die door mekaars schaduw kijken over het water, wat denken jullie? Bobex kwaliteitscontrole: Het salon wordt begin mei geopend. Bedankt voor uw prijsofferte voor het ontwerpen van een logo hiervoor.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor Belgische start-up
Logo voor een Belgische start-up in de hotel booking-branche. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om uw origineel voorstel aan deze klant over te maken.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo voor vastgoedkantoor
Ik wens voor mijn vastgoedkantoor een logo te laten ontwerpen. Mijn zaak zal zich voornamelijk toespitsen op bedrijven en op zaakvoerders. Ik wil dus een modern en zakelijk logo aangezien ook mijn website en kantoor in deze lijn liggen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen nieuwe huisstijl
Moodboard: Algemene look & feel van de website (achtergrond + integratie bovenbanner) Hoofdmenu + deelmenu Uitwerking min 1 pagina (intro, locatie, evenementen) De basisafmetingen (bovenbanner, achtergrond, body ..) blijven behouden Nieuwe website: - Algmene uitstraling Middeleeuws (13e-15e E), authenticiteit, geschiedenis, verval, oud o Warme kleuren > hout, perkament, ? o Miniaturen, middeleeuwse versieringen, .. - Elementen die verdwijnen: o Nieuws & events (rechterbalk) o Nieuwsbrief (rechterbalk) o Interessante links (rechterbalk) - Achtergrond o middeleeuws perkament, hout, linnen, middeleeuwse elementen o logo erin verwerken o moet overvloeien met bovenbanner, menu en body - Bovenbanner o moet overvloeien met achtergrond o verschillend voor elk deelthema - Intro/homepage o Algemene lay-out van de website o mooie intro met de 4 themaís ering verwerkt (locatie, events, animaties, verhuur) zodat men hierop kan klikken aan naar de specifieke deelpaginaís kan gaan  Body uitstraling: Simpel, helder, zonnig, fris, ?  In overeenstemming met bovenbanner Aanlevering finale formaten: 1) (!) groot formaat 300dpi ? A0 a. Bronbestanden, vectoren, ? b. Zo kan er nadien ook print ed. aangemaakt worden (dit doen we binnenshuis) 2) Websiteformaat a. Alles per pagina zodat webdesigners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen gaan Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de URL en het huidig design verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Huisstijl voor nieuw bedrijf
Een huisstijl voor een nieuw bedrijf. Wij maken unieke taarten voor speciale evenementen, versierde cupcakjes en koekjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een logo dat past bij de manier van werken van deze klant. Fun, trendy kleurig...
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor nieuw startend bedrijf
Als startend bedrijf zijn wij op zoek naar een logo. Wij zijn gespecialiseerd in transportbanden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag de naam van het bedrijf (zie verder in de aanvraag) met een afbeelding en kleuren met hoog contrast. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo in de vorm van een cupcake en filmrolletje
Wij wensen een logo voor ons bijberoep. Ons idee is een cupcake en een filmrolletje... We bieden vooral workshops aan voor het maken van themataarten, in de toekomst ook taarten op bestelling. Ook zorgen wij voor elke gelegenheid voor een totaal pakket van taart, versiering, animatie,... Als fotograaf bieden wij ook alles aan met foto. Fotoreportages bij geboorte, doop, huwelijk,.... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel voor een passend ontwerp voor deze activiteiten.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Aanvraag ontwerp nieuw logo
Ik wens een logo voor een nieuwe firma te laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: De naam van de firma zou er moeten in verwerkt zijn, hoofdkleur: groen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Nieuw logo voor bestaande zaak
Ik neem een bestaande broodjeszaak over in Bree, de naam wil ik behouden maar het huidige logo vind ik niets. Bobex kwaliteitscontrole: Het gewenste logo mag in felle kleuren zodat het goed opvalt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief, graag modern. Doelgroep: iedereen, ook baby's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een professioneel osteopaat. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen van een logo
Ik ben een immobiliŽnkantoor aan het oprichten en had graag reeds een offerte ontvangen voor het ontwerpen van een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is momenteel offertes aan het verzamelen, gaat van start binnen een 2 ŗ 3-tal maanden. Bedankt voor uw offerte via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Leuk logo en huisstijl
Binnenkort wil ik mijn eigen zaak openen: speciaalzaak met ambachtelijke lekkernijen. Ik ben echter nog op zoek naar een leuk logo en een passende huisstijl bij mijn concept. Bobex kwaliteitscontrole: Activiteit van deze klant zal zijn: Verkoop van artisanale producten en geschenkmanden. Bedankt voor uw offerteopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp voor beletteringsbedrijf
Wegens een naamsverandering, gaan we ook het logo veranderen. Belangrijk is dat het een uniek logo wordt (modern & creatief). Liefst met apart beeldmerk. De rest is vrij, kleuren e.d. carte blanche. Geschatte omvang van de opdracht: 4 dagen tot 1 week. Geen specifieke doelgroep. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Dit bedrijf is zelf bezig met het ontwerpen van logo's maar als je dit voor uw eigen moet doen is het veel moeilijker, vandaar dat ze op zoek zijn naar een leverancier om dit voor hen te doen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Opfrissen van logo
Wij zoeken iemand voor het opfrissen van ons logo, company drukwerk. Bobex kwaliteitscontrole: U kunt het huidige logo raadplegen op de site van deze klant. U vindt het webadres verder in de aanvraag op Bobex terug. Bedankt voor uw prijs offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Opvallend logo voor nieuwe winkelketen
We hebben een opvallend logo nodig voor een nieuwe winkelketen. Doelgroep: het brede publiek. Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de offerteaanvraag voor de naam. De bedoeling is dat deze op de winkelvloer boven de rekken gehangen wordt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Een eigen huisstijl
Wij hebben een logo, maar dit was eigen ontwerp, we hadden graag een iets professioneler eigen huisstijl gehad. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Zelzate. Bedankt voor uw richtofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van logo + tekenen van figuren
Mijn aanvraag is tweedelig....eerst en vooral ben ik op zoek naar iemand die een logo wil ontwerpen voor mijn toekomstige website. Momenteel is deze website nog niet actief maar die zal weldra verschijnen. Deze website gaat voetbaltrainingen aanbieden voor de voetbaltrainer. Ten tweede ben ik op zoek naar iemand die figuren wil tekenen voor mijn software die ik momenteel aan het ontwikkelen ben, die figuren zijn voetbalspelers in stilstand. Om een idee te krijgen wat het precies inhoud kan men even kijken op http://test.jumik.be Daar ziet men enkele voorlopige figuren. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. URL van de toekomstige website vindt u hieronder aan. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen nieuwe logo
Ik verwacht een uniek, nieuw logo voor een nieuw bedrijf dat de waarden ervan visueel vertaalt. Ik wil een all-in prijs, zodat ik weet waarvoor ik betaal. Met andere woorden alle revisieronden, formaten, e.d. inbegrepen. Het ontwerp dient gebruikt te worden op website, business cards, briefpapier, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een uniek logo waarvan ze 100% tevreden zijn. Alle opties staan open zolang het maar een professioneel karakter heeft. Alvast bedankt voor uw offerte, reageren kan rechtstreeks via de Bobex website.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Volledig huisstijlontwerp voor schoonheidssalon
Ik heb een volledig huisstijlontwerp voor mijn bedrijf nodig. Het is een schoonheidssalon (KMO). Het bedrijf moet zijn deuren nog openen, maar ik wil eerst de huisstijl zodat ik ook mijn interieur er aan kan aanpassen. Bobex kwaliteitscontrole:
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo en eventueel huisstijl ontwerpen
Wij zijn op zoek naar een logo en eventueel huisstijl voor onze briefhoofden, kaartjes en enveloppen. Alsook voor de uitbouw van onze website. U dient enkel voor het logo en huisstijl te zorgen, niet voor het drukken of het maken van de website. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een ontwerp dat een zekere klasse uitstraalt. Het ontwerp dient voor alles gebruikt te kunnen worden. Gelieve in uw offerte elk type apart op te nemen.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design handgemaakte sieraden
Graag het ontwikkelen van een volledig nieuw design, er is hier sprake van enkel handgemaakte zilveren en gouden sieraden zoals halskettingen, ringen en oorbellen (unieke stukken), daarom had ik ook graag een authentieke barok of natuur(hout)stijl gehad. Graag een logo alsook een huisstijl voor visitekaartjes, belettering op wagen, juwelendoosjes, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant begint in bijberoep tegen mei 2011 en zou heel graag tegen dan alles in orde hebben. Gelieve een offerte te maken, graag ook eerst via mail contacteren.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik denk dat dit een goede manier kan zijn voor het vinden van een bedrijf/ leverancier voor het..."

"Goed en makkelijk en veel tijd besparend."

J. Baldewyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.