Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Logo design: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Logo design-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerp



Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor schoonheidssalon
Ik ben op zoek naar een logo voor mijn schoonheidssalon, ik hou van warme kleuren en wil volledig professioneel gaan dus zeker geen cartoon. Ik wil zeker al bruin in het ontwerp, voor het warme in het logo te verwekken of aardekleur, van de tweede kleur ben ik nog niet zeker. ik had een idee van twee hoofden, man en vrouw die door mekaars schaduw kijken over het water, wat denken jullie? Bobex kwaliteitscontrole: Het salon wordt begin mei geopend. Bedankt voor uw prijsofferte voor het ontwerpen van een logo hiervoor.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen nieuwe huisstijl
Moodboard: Algemene look & feel van de website (achtergrond + integratie bovenbanner) Hoofdmenu + deelmenu Uitwerking min 1 pagina (intro, locatie, evenementen) De basisafmetingen (bovenbanner, achtergrond, body ..) blijven behouden Nieuwe website: - Algmene uitstraling Middeleeuws (13e-15e E), authenticiteit, geschiedenis, verval, oud o Warme kleuren > hout, perkament, ? o Miniaturen, middeleeuwse versieringen, .. - Elementen die verdwijnen: o Nieuws & events (rechterbalk) o Nieuwsbrief (rechterbalk) o Interessante links (rechterbalk) - Achtergrond o middeleeuws perkament, hout, linnen, middeleeuwse elementen o logo erin verwerken o moet overvloeien met bovenbanner, menu en body - Bovenbanner o moet overvloeien met achtergrond o verschillend voor elk deelthema - Intro/homepage o Algemene lay-out van de website o mooie intro met de 4 themaís ering verwerkt (locatie, events, animaties, verhuur) zodat men hierop kan klikken aan naar de specifieke deelpaginaís kan gaan  Body uitstraling: Simpel, helder, zonnig, fris, ?  In overeenstemming met bovenbanner Aanlevering finale formaten: 1) (!) groot formaat 300dpi ? A0 a. Bronbestanden, vectoren, ? b. Zo kan er nadien ook print ed. aangemaakt worden (dit doen we binnenshuis) 2) Websiteformaat a. Alles per pagina zodat webdesigners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen gaan Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de URL en het huidig design verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Aanvraag vernieuwde huisstijl
Voor een eigen huismerk (smeermiddelen) zoek ik een vernieuwde en eenduidige huisstijl op prodcutniveau die volledig losstaat van onze globale en huidige huisstijl. Niet de bedoeling om te verwerken dus in brochures, brieven, etc. Enkel het ontwerp van het logo en een huisstijl voor op de productetiketten. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft het merk "Artoil" waaronder smeeroliŽn, smeervetten en koelvloeistoffen vallen. Graag projectprijs, referenties en visie.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor nieuw startend bedrijf
Als startend bedrijf zijn wij op zoek naar een logo. Wij zijn gespecialiseerd in transportbanden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag de naam van het bedrijf (zie verder in de aanvraag) met een afbeelding en kleuren met hoog contrast. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief, graag modern. Doelgroep: iedereen, ook baby's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een professioneel osteopaat. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen van een logo
Ik ben een immobiliŽnkantoor aan het oprichten en had graag reeds een offerte ontvangen voor het ontwerpen van een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is momenteel offertes aan het verzamelen, gaat van start binnen een 2 ŗ 3-tal maanden. Bedankt voor uw offerte via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Leuk logo en huisstijl
Binnenkort wil ik mijn eigen zaak openen: speciaalzaak met ambachtelijke lekkernijen. Ik ben echter nog op zoek naar een leuk logo en een passende huisstijl bij mijn concept. Bobex kwaliteitscontrole: Activiteit van deze klant zal zijn: Verkoop van artisanale producten en geschenkmanden. Bedankt voor uw offerteopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Herwerking logo voor fietsen
We hebben sinds een 15 tal jaar een logo ingewerkt in de naam welke we ook gebruiken op onze fietsen als merknaam. Dit logo hadden we graag laten moderniseren. Bobex kwaliteitscontrole: Het huidige logo valt te bekijken op hun website. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Opfrissen van logo
Wij zoeken iemand voor het opfrissen van ons logo, company drukwerk. Bobex kwaliteitscontrole: U kunt het huidige logo raadplegen op de site van deze klant. U vindt het webadres verder in de aanvraag op Bobex terug. Bedankt voor uw prijs offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Opvallend logo voor nieuwe winkelketen
We hebben een opvallend logo nodig voor een nieuwe winkelketen. Doelgroep: het brede publiek. Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de offerteaanvraag voor de naam. De bedoeling is dat deze op de winkelvloer boven de rekken gehangen wordt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Een eigen huisstijl
Wij hebben een logo, maar dit was eigen ontwerp, we hadden graag een iets professioneler eigen huisstijl gehad. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Zelzate. Bedankt voor uw richtofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Opfrissing huisstijl
We zijn we op zoek naar een opfrissing van onze huisstijl (logo, briefpapier, visitekaartjes, mailtemplates, ...). In april lanceren we een nieuwe website en van die timing willen we gebruik maken voor opfrissing van het geheel. We willen naast de huisstijl ook 2 sub-stijlen voor 2 belangrijke events die we jaarlijks doen (zie puntje 5). onze klanten zijn: HRD-professionals (Human Resources Development), human Resources Managers, zelfstandige trainers/coaches/facilitators alsook bedrijven en overheidsorganisaties. Bobex kwaliteitscontrole: Vereniging gevestigd in provincie Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online, daarna telefonisch bereikbaar. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Volledig huisstijlontwerp voor schoonheidssalon
Ik heb een volledig huisstijlontwerp voor mijn bedrijf nodig. Het is een schoonheidssalon (KMO). Het bedrijf moet zijn deuren nog openen, maar ik wil eerst de huisstijl zodat ik ook mijn interieur er aan kan aanpassen. Bobex kwaliteitscontrole:
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor resturant
Logo voor restaurant (Afrikaanse keuken) uit Antwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze logo zal worden gebruikt op de voorgevel, de website en het menukaart. U kunt een prijsofferte via mail doorsturen.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp voor vastgoedkantoor
Binnenkort open ik mijn vastgoedkantoor in Hasselt, hiervoor ben ik nog op zoek naar reclamemateriaal en al wat te maken heeft met de promotie van zowel mijn eigen kantoor als van de huizen en appartementen die ik te huur en te koop zal aanbieden. Ik zou u bij deze graag een prijsofferte(raming) of tarieven vragen voor het volgende : - Logo-ontwerp (eenvoudig, naam van het kantoor) - Merchandising : pennen (500), memoblokken A6 (50), facturen, briefpapier en enveloppes (500 elk) met logo er op - Naamkaartjes (offerte voor 1000 en voor 2000 stuks) - Belettering van auto (voor de achterruit en aan de zijkant (enkel deuren), ook weer vrij eenvoudig (logo-naam van kantoor en telefoonnummer en website)) - Raamfolies-belettering Geven jullie ook kortingen bij bestelling van meerdere diensten/producten? En is de plaatsing van bv het gevelbord en de belettering inbegrepen in de prijs? Bobex kwaliteitscontrole: Bobex kwaliteitscontrole: Voorlopig volstaat een prijsraming aangezien deze klant deze eerst nodig heeft voor haar financieel plan te vervolledigen, pas achteraf kan ze dan zien hoeveel budget ze effectief heeft om te investeren in reclame.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Nieuw logo en huisstijl ontwerp
Wij wensen een logo te laten ontwikkelen voor ons nieuw bedrijf in de reissector. Logo die kan gebruikt worden voor drukwerk, brochures, vistekaaten, enz. Wij willen een nieuwe firma starten als tour-operator die wereldwijd rondreizen organiseert. Deze reizen zijn vooral toegespitst op cultuur, natuur en contact met de lokale bevolking. We hebben reeds een naam gekozen. De stijl moet hedendaags zijn. Onze potentiŽle klanten zijn reisagentschappen. Wij treden op als grossist in reizen. Onze brochures worden echter door deze reisagentschappen aan privťklanten uitgedeeld. 45+, actieve koppels, vrijgezellen die in groep willen reizen, reizen van een hoger niveau, culturele familiereizen zoals riviercruises (Nijl) Uitzonderlijke treinreizen (transyberian) Bobex kwaliteitscontrole: klant opgebeld, nieuwe zaak in oprichting.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo & huisstijl voor vertaalbureau
Het logo & huisstijl laten ontwerpen voor een-persoon-bedrijf. Wij wensen een logo van maximum 2 kleuren, contrast (maar geen zwart-wit). Geen voorkeur van kleuren, maak een voorstel! Stijl: subtiel, zakelijk, niet te veel "versieren". Bobex kwaliteitscontrole: In het logo moet er gewoon het idee van de twee talen voorkomen, en het idee van vertalen-communiceren. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo en/of huisstijl
Binnenkort start ik met mijn bedrijfje en wens ik een logo op te maken met een bijbehorende huisstijl voor alle documenten. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2009: Deze klant zal actief zijn in de evenementensector. Bedankt voor uw offertevoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen nieuw logo
We wensen ons bedrijf meer en beter zichtbaar maken via een logo. Wij zijn actief in de bank, verzekerings-, immo-, accountancysector. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/07/2009: U vindt de URL van de site van deze klant verderop terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Design logo nieuw bedrijf
Ik ben een beginnende zelfstandige en ben op zoek naar een logo en huisstijl voor mijn nieuwe zaak. Wij zijn een BVBA die zich richt op marktonderzoek en studies, rapporten en adviezen te formuleren rond projecten voor potentiŽle investeerders. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/07/2009: Deze klant is op zoek naar een logo om te gebruiken op enveloppes, als briefhoofding, in e-mails, etc. Hij heeft ook visitekaartjes nodig. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen logo en kleine huisstijl
Het bedenken en ontwerpen van een logo (+ eventueel een slogan) Kleine huisstijl: visitekaartjes voor 3 personen + email footer; briefhoofd; envelop... Eventueel ook prijs voor een website (+ meerkost flash), 5 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/05/2009: Deze klant baat een kapsalon uit. Bedankt voor uw offerte voorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo en huisstijl
Wij zijn op zoek naar een krachtig logo. Nadien toepassing op onze kaften, visitekaart, powerpointpresentaties etc. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/04/2009: Deze klant denkt in de richting van oosterse invloeden. Eventueel met figuurtjes in. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo zaak
Wij zouden graag een nieuw logo willen laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/04/2009: Deze klant is een call center. Bedankt voor uw summiere offerteopgave voor het ontwerpen van een logo.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij hebben vrij vlug offertes ontvangen. Van enkele leveranciers ook met opvolging nadien."

"Top in snelheid van reactie en aanbod van leveranciers."

K. Vandenbosch


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.