Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Leveranciers fruit voor werk: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeveranciers fruit voor werk-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Hasselt
We wensen graag een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers voor een maandelijkse fruitlevering. In totaal telt ons bedrijf ruw geschat zo'n 850 medewerkers verdeeld over 43 vestigingen in Luxemburg en BelgiŽ. Op ons hoofdkwartier zijn er ook zo'n 70 aparte afdelingen. Graag verdere informatie over uw werking, uw aanbod en de prijs.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf hoofdzetel in Zwijnaarde
We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier aangezien we over deze samenwerking niet meer tevreden zijn. Daarom graag uw prijsofferte voor de levering van verse fruitmanden op het werk. We wensen 3 vestigingen te bedelen. In Gent ongeveer 250 medewerkers, hiervoor 3 fruitmanden, een voor elke verdieping. Brussel heeft 100 medewerkers, ook 3 fruitmanden voor evenveel verdiepingen. In Aalst, 40 medewerkers, kan een centrale fruitmand aan de receptie worden geplaatst.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik ben nog niet helemaal zeker of we deze per week of per maand zullen nemen. Dit valt af te zien van de offerte. We zouden deze fruitmand graag willen aanbieden aan onze medewerkers, 40 mensen in totaal. Deze zal naar waarschijnlijkheid in de kantine van onze nieuwe kantoorruimte geplaatst worden. we zouden dit willen invoeren vanaf begin volgend jaar.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Alveringem
We wensen graag een offerte voor een wekelijkse levering van vers fruit. We zijn een klein bedrijf en wensen dus maar een fruitkorf te plaatsen die dagelijks door 5 man gebruikt zal worden.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Melsele
We wensen graag een prijsvergelijking te doen met onze huidige leverancier. We werken met 22 tot 23 mensen op kantoor en hebben in totaal twee fruitkorven. De verdeling hiervan wensen wij echter zelf te doen.
Levering fruitkorf
Limburg
offerte voor fruitmanden op het werk
23 werknemers
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik kan momenteel geen precies aantal geven , maar op ons hoofdkantoor werken er ongeveer 200 mensen. We zouden graag de verschillende diensten willen voorzien van een verse fruitmand. Graag ontvang ik uw offertes met voldoende verdere informatie. Eind november zal de uiteindelijke beslissing vallen met wie we verdergaan.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorf voor een bedrijf in Vichte
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op het werk. we zijn met 23 personen werkzaam. Om te weten of het zal aanslaan had ik graag een offerte willen ontvangen van het wekelijks leveren en om de 14 dagen levering van fruitkorven.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag levering fruit op werk voor een bedrijf in Antwerpen.
Bij ons bedrijf zijn er 4 mensen werkzaam. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van fruit op het werk voor ons personeel.$ Alvast bedankt!
Levering fruitkorf
Limburg
Offerteaanvraag fruit op werk voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een nieuw gebouw met 60ŗ70 personen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van levering fruit op het werk. Kijken of het zal aanslaan.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruit op het werk voor een bedrijf in Appels.
Graag ontvangen wij een offerte voor fruit op het werk. Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor fruit op het werk? Voor hoeveel medewerkers is het interessant? En wat zijn de prijzen van een fruitkorf?

Leveranciers fruit voor werk

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, snelle reacties."

"Snelle reacties van goede leveranciers."

J. Loyens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.