Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Leverancier relatiegeschenken: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeverancier relatiegeschenken-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Limburg
Keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden
Kunnen er 200 keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden gemaakt / bedrukt worden die (= de keycord / omhangkoord zelf) bestaat uit 2 kleuren (zwart en violet) die in elkaar overgaan (dégradé) en waarbij de keycord / omhangkoord voor 2/3de bestaat uit de kleur zwart en 1/3de uit de kleur violet. Er zou ook nog een witte bedrukking op moeten met 2 logo's.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB sticks
Ik ben op zoek naar een leverancier van zwarte USB sticks, logo in 1 kleur (pms 200C Pantone), capaciteit 2 gb en 4 gb, om prijs te kunnen vergelijken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
Limburg
Inrichting vakantieboerderij
Ik ga een vakantiehoeve openen en ben op zoek naar hotelzeepjes, badjassen, slippers, handdoeken en beddegoed. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 250 exemplaren.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukken van balpennen
Ik had graag de prijs en voorstellen om het laten bedrukken van balpennen met onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Graag prijs per hoeveel pennen, opstart voor logo en prijs per hoeveelheid voor deze Westvlaamse uitvaartzorg.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Pralinedoosjes voor Paasactie
Voor één van onze marketingacties zijn wij op zoek naar kleine pralinedozen (+/- 125 - 250 gr). Bedoeling is om rond Pasen een doosje met daarin een kaartje en klein paaseitje op te sturen naar mogelijke potentiële klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag hiervoor een prijsofferte willen ontvangen voor een oplage van 1.000/2.000/5.000 pralinedoosjes. Het mogen gewoon witte doosjes zijn.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Post its with logo
We would like to receive a price offer for post its with logo and small personalised text. Bobex quality control: Thank you for your price quote for 1.000 post-its background light blue color (of if this is possible, clouds images).
Relatiegeschenken
Antwerpen
300 à 600 champagneglazen bedrukt met logo van de club
Wij wensen prijfoffertes te ontvangen voor de aankoop van 300 à 600 champagneglazen bedrukt met het logo van onze club. Bobex kwaliteitscontrole: De levering zou voor binnen 2 weken zijn. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Hotelzeepjes en douchegelflesjes
Wij zijn op zoek naar hotelzeepjes en kleine douchegelflesjes van ongeveer 20ml. Een tekst of logo is niet nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Graag prijsofferte voor 1.000 exemplaren voor deze bed & breakfast. De contactpersoon is pas volgende week terug, maar u kan al uw offerte online indienen of doormailen.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukte botsballen
Wij zijn op zoek naar rubberen botsballen met een diameter van 4,5 cm. Deze moet bedrukt worden met een logo dat meerdere kleuren heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag voor een bouwbedrijf. Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Eindejaarsgeschenk personeel
Graag een tof eindejaarsgeschenk voor al onze personeelsleden. Het personeelsbestand is gemengd, 20 vrouwen en 15 mannen. Budget tussen de €11 en €15 p.p. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gevestigd in West-Vlaanderen. Gelieve hen per mail enkele voorstellen over te maken. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Drukken deskkalenders
Drukken van een 800 stuks kwaliteitsvolle deskkalenders met eigen bedrukking, ook graag levertermijn + opsplitsing van de kosten (opmaak, prijs kalender, toebehoren). Beeldmateriaal stellen wij ter beschikking, pdf formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een verdeler verantwoordelijk voor de verkoop en distributie in België en Luxemburg. Graag een gedetailleerde offerte, maar enkel via e-mail. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Digitale rekenmachine
Wij hadden gedacht om als eindejaarsgeschenk een digitale rekenmachine te schenken aan onze klanten, deze bedrukt met ons logo (1 kleur). Hoeveelheid: +/- 500 stuks. Afmetingen van de rekenmachine: +/- 10cm x 16cm, logo: afhankelijk van de grootte van de rekenmachine, eventueel 3cm x 7cm. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een slachthuis gelegen in Lennik, provincie Vlaams Brabant. Graag een gedetailleerde en geïllustreerd voorstel en prijsofferte. Reageren liefst via e-mail. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Recycleerbare bekers aan lanyard
Voor een festival ben ik dringend op zoek naar recycleerbare/herbruikbare bekers (voor cocktail), die aan een lanyard kunnen bevestigd worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/02/2009: Offerteaanvraag in onderaanbesteding van deze klant. Zij zelf doen commerciële begeleiding van organisatoren van events. Bedankt voor uw prijsopgave voor 100.000 bekers.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede diensten, veel reacties..."

J. Opsteyn

"Heel goede dienst. Werkt perfect. Heel snel. Top of the bill."

P. Winten


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.