Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Leverancier promo artikelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeverancier promo artikelen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Springballen voor school
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 springballen met de naam van de school in het rood op bedrukt.
Promotiemateriaal
Andere regio's
Eco winkeltassen
Wij baten een hotel in Slowakije uit. Ik ben op zoek naar een eco winkeltas, opvouwbaar.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Balpennen voor voetbalvereniging
Wij zijn op zoek naar een leverancier van goed werkende balpennen met de naam van onze ploeg er op gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: Kleur en vorm vindt deze klant niet zo belangrijk, hij verkiest wel degelijk materiaal. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar concertlampjes (inclusief batterijen) zonder bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 220 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB stick in bankkaart formaat
Ik ben op zoek naar een USB-stick van +/- 750MB in de vorm van een bankkaart. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 50 stuks voor deze paardendierenarts.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Sjaaltjes voor een jeugdbeweging
Wij zijn op zoek naar sjaaltjes die wij met de jeugdbeweging kunnen gebruiken tijdens een uitstap. Het logo van de chiro zou er op gedrukt kunnen worden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 70 ŗ 80 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Sneeuwbol - sleutelhanger
Ik zou graag weten wat een sneeuwbol-sleutelhanger kost waarin een foto kan geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: 5cm breed op 4 hoog. Ongeveer een 600-tal nodig. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Pennen met logo & website
Gezien onze activiteit in de opleidingssector zijn we op zoek naar balpennen met ons logo en webadres (print of gegraveerd). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte PVC ballen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor bedrukte PVC-ballen tegen 1 mei as. Graag rode ballen met diameter van 22cm, 2-zijdige druk met 2-kleurige print. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 1.000 exemplaren voor deze klant uit 9032 Wondelgem.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Klassieke zwarte paraplu
Graag had ik een klassieke, zwarte paraplu met een houten handvat. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave voor 30 stuks.
Promotiemateriaal
Brussel
Bedrukken van brooddozen
We zouden graag 800 brooddozen met 4 logo's bedrukken (8 kleuren). Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een Koninklijk Belgisch Instituut. Zie bijlages voor een aantal afbeeldingen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Prijsaanvraag promotievlaggetjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van promotievlaggetjes om in de hand te houden. Bedrukt met 3 of 4 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 1.000 of 2.000 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag koffietassen met ondertas
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 200 koffietassen met ondertas, bedrukt met logo in 2 kleuren. Graag degelijke koffietassen in wit aardewerk, of eventueel ander neutraal kleur. (zwart, donkergroen, donkerblauw). Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor een aantal afbeeldingen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Limburg
Offerte fietszadelovertrekken
Elk jaar organiseren wij met onze chiro een fuif. Omdat het in 2013 de 10e editie hadden we het idee om promotiemateriaal in de vorm van fietszadelovertrekken te laten maken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 1.000-tal exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Bedrukte snijplanken
Ik ben op zoek naar een leverancier van snijplanken, 1.000 exemplaren, bedrukt in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 9000 Gent. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Offerte promotiedozen
Ik ben op zoek naar promotiedozen. Graag hadden we iets gehad waar we onze inschrijfformulieren bij zitten en met een gleuf waar ze die dan kunnen instoppen. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage in logo. Bedankt voor uw prijsopgave voor 50 en voor 100 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Transparante sleutelhangers
We zijn op zoek naar transparante sleutelhangers die aan de ene zijde ons logo bevat (waarbij dit logo niet uit de sleutelhanger kan verwijderd worden). Aan de andere zijde zouden we graag een lege ruimte laten waarbij externe personen persoonlijke fotoís kunnen in plaatsen (wat inhoud dat er een plaats voorzien is om fotoís in te schuiven). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.000 stuks voor deze VZW.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Koffietassen bedrukt met logo en naam
Ik wil graag ongeveer 200 koffietassen laten bedrukken met een logo en de naam van die persoon, dus elke tas is gepersonaliseerd met hun eigennaam + quadri bedrukking met het logo. Bobex kwaliteitscontrole: Levering op 1 adres in Beveren-Leie. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Gadgets voor zanger
Ik heb gadgets nodig die ik als zanger op mijn optredens/fanbals kan verkopen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel met prijsopgave voor 150 exemplaren.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aankoop gadgets
Wij zijn op zoek naar gadgets/relatiegeschenken om uit te delen op een beurs. Bobex kwaliteitscontrole: De klant heeft een voorkeur voor memobloks en balpennen bedrukt met de bedrijfsgegevens, maar voorstellen van de leverancier zelf zijn ook welkom. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Oordopjes met logo en tekstje
Als promotiemateriaal zijn wij op zoek naar oordopjes met logo en kort tekstje. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo liefst in 4-kleurendruk. De hoeveelheid die deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs. Bedankt voor uw prijs voor 250 stuks.
Promotiemateriaal
Limburg
Praesesverkiezingen
Voor de Praesesverkiezingen zoeken wij met onze studentenvereniging zo goedkoop mogelijk promotiemateriaal voor onze kiezers. Iedere sponsoring of korting is meer dan welkom. Wij hebben nodig: +/- 50 bedrukte T-shirts (1 kleur) met op de voorkant en achterkant het logo van onze ploeg, eventueel op de mouwen, de logo's van onze sponsors. 500 bedrukte latjes (1 kleur) met daarop het logo van onze ploeg en logo's van onze sponsors. Indien wij ons daarna nog een extraatje kunnen toestaan wensen we de keuze te hebben tussen: bedrukte pennen; sleutelhangers (1 kleur) met logo van onze ploeg of grote affiches (1 kleur) voor het programma met daarop logo van de ploeg alsook logo's van onze sponsors. Bobex kwaliteitscontrole: studentenvereniging campus Diepenbeek. Zijn druk bezig met het opmaken van een budgetplan. Graag een offerte ASAP. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
Antwerpen
10.000 gadgets voor Vlaamse provinciehoofdstad
Wij zouden graag 10.000 gadgets bestellen, bedrukt in 1 kleur in 1 positie voor eind november 2010. Is het mogelijk van volgende producten een prijsofferte te ontvangen? Is het mogelijk om na de prijsofferte een aantal samples te ontvangen van de artikels zodat we de kwaliteit ervan kunnen beoordelen? Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een Vlaamse provinciehoofdstad. Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw originele voorstellen via het Bobex systeem.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Beschilderde wasknijpers
Wij zijn op zoek naar driekleurige wasknijpers: 10.000 stuks de twee houten delen een aparte kleur + het metaal ook nog een andere kleur. Bobex commentaar, op 30/04/2008: Vijfde offerteaanvraag van dit reclamebureau op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een snelle en gemakelijke manier van werken. Ik ben zeer tevreden. Mvg, Peyroux Ami..."

A. Peyroux

"Toen ik zelf offertes aanvroeg, kreeg ik nergens een antwoord. Via Bobex wel en snel."

F. Vanderlinden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.