Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Leverancier drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeverancier drukwerk-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken van een bedrijfscatalogus
Prijsvraag voor drukwerk voor een bedrijfscatalogus. Deze bestaat uit 212 pagina's binnenwerk + 4 covers. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren. Deze klant had ook graag een proefdruk ontvangen.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een cataloog
Betreft een cataloog 1.000 exemplaren in A4 formaat met luxe cover en half mat binnen. Met +/-50 pagina's recto verso. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit 8930 Menen.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken van flyers
Ik ben op zoek naar een drukker voor flyers voor een politieke party. R/V bedrukking en in quadri. Betreft een A4 pagina gevouwen tot A5. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 134.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een reisbrochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een reisbrochure. Bobex kwaliteitscontrole: Deze telt ongeveer 154 pagina's en graag uw offerte voor een oplage van 20.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voor drukwerk voor een catalogus
Wij wensen een catalogus te drukken van 48 bladzijden. De oplage zou ongeveer 500 exemplaren zijn en het grafische werk wensen wij geleverd online als een pdf bestand. Bobex kwaliteitscontrole: Verder wenst deze klant ook dat zijn catalogus een A4 formaat heeft (gesloten). Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken van prijscatalogus
Wij wensen onze brochures - prijscatalogus te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een wijnhandel. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken catalogus 2012
Wij zijn op zoek naar een geschikte leverancier voor onze catalogus 2012 met onderstaande voorwaarden : - Aantal : 1.000 exemplaren - Formaat : 21,0 x 29,7 cm staand BINNENWERK: +/- 400 blz Papier : mat, 100 g/m≤ COVER = 4 blz Papier : satin, 300 g/m≤ glanzend lamineren Drukken : quadri recto, quadri verso Afwerking :garengenaaid brocheren Verpakking : per 10 ex in dozen met inhoudsetiket Levering : in 1 zending levertermijn : September aanlevering: HIRES PDF bestanden Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant hiervoor een afspraak gemaakt. Bedankt om contact op te nemen met hem indien interesse in deze opdracht.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Bedrukken atomaschrift
Ik wil een atomaschrift laten bedrukken: voorkant + 10 blz binnenin laten bedrukken, de rest gewoon blanco pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 200 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Wij zijn verantwoordelijk voor de PR van een studentenclub en zouden graag een magazine in kleur laten drukken tegen de tweede week van maart. De karakteristieken: - 50 bladzijden - kleur - quadri - omslag en bladeren binnenin dezelfde kwaliteit als een doordeweeks magazine zoals bv. Humo - 250 exemplaren - geniet - opgehaald door ons - drukken gedurende 2e week van maart - wij doen de lay-out in Indesign, dus kan digitaal geprint worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2008: Bedankt om voor deze klant een competitieve prijsofferte te maken.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken presentatiemap - Uitnodiging infoavond
Het betreft het drukken van enerzijds een presentatiemap voor prospectie naar klanten, anderzijds een uitnodiging naar een infoavond over onze vereniging voor alle zelfstandigen. Het document bevat 5 A4 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 31/01/2008: Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk omdat je niet moet zoeken naar de beste bedrijven voor het probleem."

K. Denys

"Fijn om informatie en offertes van meerdere bedrijven te krijgen!"

M. Vande Voorde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.