Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Leverancier contact incasso: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeverancier contact incasso-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 €. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incassobureau
Limburg
Incasso voor een bedrijf in Genk
Per jaar hebben we een kleine 100 openstaande facturen. Deze zijn bij voornamelijk Kmo's en Bvba's. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Wanbetalers opvolgen, incasso onbetaalde facturen
Graag wat extra hulp bij het terugvorderen van onbetaalde facturen buiten termijn. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso onbetaalde facturen
Occasionele bijstand bij innen van facturen voor "toevallige klanten" op onze groencompostering en huisvuilverwerkingsinstallatie, het gebeurt niet heel vaak maar toch geregeld, en op dit moment staan er ook nog 2 à 3 buiten termijn open.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij werken nu al met iemand, maar ik zou deze samenwerking graag eens herbekijken en vergelijken met de service en prijs van andere aanbieders. Het gaat om een 8-tal dossiers.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Momenteel is er maar één openstaand dossier, van 500€ wel.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 à 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 à 2000 euro.
Incassobureau
Limburg
Invorderen van niet te grote bedragen
Het invorderen van relatief niet te grote bedragen (tussen de een en drieduizend euro )van campinggasten die moeizaam of altijd te laat betalen
Incassobureau
Limburg
Sneller innen van facturen
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent uw manier van werken, dienstverlening, kostprijs e.d. Graag snellere betaling van onbetaalde facturen. Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's
We hebben zoals elk bedrijf af en toe wel last van wanbetalers. Op dit moment nog een Hollandse klant die op niets meer reageert waar we wel hulp mee kunnen gebruiken. En zeker ook naar de toekomst toe wanneer dit zich herhaalt.
Incassobureau
Limburg
Beheren van onbetaalde facturen
Wij zijn op zoek naar een bureau dat zich met het crediteuren beheer kan bezighouden. Wij hebben dit tot nu toe altijd alleen gedaan maar het wordt ons teveel. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Invordering openstaande facturen
Graag de nodige informatie omtrent de invordering van een aantal openstaande facturen. Jaarlijkse basis: +/- 20 facturen, > €10.000. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso & schuldvordering informatie
Graag had ik geweten wat voor dienstverleningen en services u aanbiedt, wat omtrent de prijs van een incassobureau. Momenteel nog geen openstaande facturen in het bedrijf maar het is altijd best interessant om te weten bij wie we kunnen terechtkomen indien dit bij ons zou gebeuren. Ik duid hieronder de eerste bolletjes aan aangezien nog geen openstaande facturen. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant beschikt nog over geen openstaande facturen, best interessant om toch over de lead te beschikken maar deze zal u niet worden gefactureerd!
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieële moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Limburg
Informatie en offerte incasso van openstaande facturen wanbetalers
Hulp met het innen van openstaande facturen via een incassobureau. Graag contact, informatie en offertes van verschillende bureau's.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Contact incassobureau voor innen onbetaalde openstaande facturen, vorderen wanbetalers
Contact met incassobureau's graag voor de dienst om openstaande facturen van slechte betalers te laten innen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Contact en gegevens incassobureau's voor inroepen hulp wanneer nodig
Op dit moment geen facturen overdue, we hebben ook een kredietverzekering, en hebben vroeger met Liebaerts en Berquin gewerkt. Ik zou wel graag een contact hebben voor wanneer incasso me nodig lijkt. Bobex kwaliteitscontrole: Ook deze man is eerder informatief op zoek naar oplossingen en heeft niet meteen hulp van een incassobureau nodig. Lead wordt niet gefactureerd maar is eventueel wel interessant om even te contacteren.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Contactinformatie incassobureau voor hulp bij wanbetalers
Op dit moment geen openstaande facturen, klant heeft interesse hoe incassodiensten verlopen, aan welke voorwaarden, en wenst graag alvast wat info en contactgegevens voor wanneer hij met wanbetalers geconfronteerd zou worden. Bobex kwaliteitscontrole: Deze lead wordt niet gefactureerd, gaat enkel om een informatie-aanvraag maar leek ons toch interessant door te geven, potentiële klant naar toekomst toe.
Incassobureau
Antwerpen
Contact en offertes voor hulp van incassobureau bij innen openstaande facturen
Ik zoek hulp bij het innen van openstaande fakturen voor boekhoudprestaties die ik geleverd heb. Graag contact

Leverancier contact incasso

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig!! De ondernemingen die ons contacteren zijn meer geneigd om offerte op te stellen dan o..."

T. De Vil

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.