Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Leien: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeien-ontmossen van daken

Ontvang nu meerdere offertes: Ontmossen van dakenOfferte aanvragen-ontmossen van daken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Blankenberge
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien van max. 100m. Het dak werd ooit ontmosd. Wij zijn eigenaars van deze woonst dat in 1970 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
Limburg
Aanvraag Ontmossen van daken te Tongeren
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien, dat max. 100m in oppervlak meet. Wij hebben 2 dakkapellen en ons dak werd in 2009 reeds ontmosd. Onze woning dateert van 1976/1977.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Koekelare
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met kunstleien. Het dak meet max. 100m en hierop hebben wij 1 velux. Het dak werd nog nooit ontmosd. Wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1980 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Koekelare
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien. Hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Het dak meet max. 100m en is nog nooit ontmosd geweest. Wij zijn eigenaars van deze woonst dat in 1983 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Heverlee
Wij wensen offertes te ontvangen voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een zadeldak met leien. Ons dak meet meer dan 500m en hierop bevinden zich een 4tal dakkapellen. Het dak is onlangs gereinigd geweest. Het bouwjaar van onze woonst is 1966.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag dakisolatie te Tessenderlo
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leien. Ons dak meet +/- 90m in oppervlak, en hierop bevindt zich een dakkapel. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Er is geen onderdak aanwezig.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag dakisolatie te Veltem-Beisem
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien, zonder dakvensters of dakkapellen. Het dak meet +/- 145m in oppervlak. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Korbeek-Lo
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend zadeldak met leien en onderdak, opp. 150-200m, bouwjaar 1971.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Blanden
Wij zijn op zoek naar offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien, dat +/- 120m in oppervlak meet. Het dak werd 3 jaar geleden reeds ontmosd. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag dakisolatie te Lommel
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien. Wij hebben geen dakvensters/dakkapellen. Ons dakoppervlak meet +/- 80 tot 100m. Onder ons dak bevindt zich een zolder.
Ontmossen van daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Riemst
Dit is voor een dak in kunstleien. Dit is van de jaren 60. Dak nog nooit ontmost geweest. 70-75m.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met leien , geen onderdak, opp. +190m. Rijwoning van 1919.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Roeselare
Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met leien en n velux, opp. 100m, vrijstaand huis van 1989, voorjaar 2017.
Ontmossen van daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Genk
Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met leien en 2 veluxen, opp. 150-200m, vrijstaand huis van 1977. Rond september/oktober.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Lichtervelde
Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en 2 veluxen, opp. +120m, vrijstaand huis van 2000.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Averbode
Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien (geen asbest), opp. vrijstaand huis van 1991. Opp. +120m, tijdstip ligt aan de offerte.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Oostende
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakwerken. Wij hebben een hellend dak met leien en wij wensen de leien te vervangen en het dak te isoleren. Wij zijn eigenaars van deze woning en ons dak meet +/- 120m in oppervlak. Indien mogelijk wensen wij deze ook te laten herschilderen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Gent
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak. Op ons dak hebben wij leien (wij kennen de grootte van het dak niet precies). Onder het dak bevinden zich kamers. Wij hebben ook een 4tal dakkapellen op ons dak.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag Dakisolatie te Kapellen
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien dat een oppervlakte meet van ongeveer 300m. Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder, en wij hebben een 6tal dakkapellen op ons dak (geen dakvensters). Wij zijn eigenaar van de woning, dat in de jaren '70 werd gebouwd.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Aanvraag Zonnepaneel installatie te Lanaken
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien (en hierop bevinden zich 7 dakvensters en een dakkapel). Wij kennen het dakoppervlak niet precies, en (een gedeelte) van ons dak is zuidelijk gericht. Ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 9000 kW/jaar. Wij zijn eigenaar van deze woning.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Vichte
Wij willen offertes ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien, en hierop bevinden zich 2 dakvensters. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder, en het dakoppervlak meet ongeveer 230m. Wij zijn eigenaar van deze woning, dat in 1976 werd gebouwd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Gaasbeek
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien, en hierop bevinden zich geen dakvensters/dakkapellen. Het dak meet ongeveer 140m en is Zuidoostelijk gericht. Wij kennen ons elektriciteitsverbruik niet precies, en wij zijn eigenaar van de woning.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Dakisolatie te Tervuren
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien. Hieronder bevindt zich een volwaardige zolder, en wij weten niet of er een onderdak is. Het dakoppervlak bedraagt ruw geschat 200m, en hierin hebben wij ook 3 dakvensters. Wij zijn eigenaar van de woonst, dat in 1976 gebouwd werd.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag Dakisolatie te Mechelen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien, en hieronder bevinden zich kamers. Wij hebben een onderdak en de grootte van ons dak meet ongeveer 96m. Wij zijn eigenaar van de woning (met bouwjaar 1974).
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Oostkamp
Graag ontvangen wij offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolderruimte. Wij hebben geen onderdak, en de grootte van ons dak bedraagt ongeveer 90m. Op ons dak hebben wij geen dakvensters of andere constructies. Onze woning werd gebouwd in 1965.
Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-ontmossen van daken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het lijkt erop dat op basis van Bobex een nieuw type ondernemer is ontstaan."

R. Comvalius

"Reeds een derde maal dat we via Bobex een leverancier vonden (zonneboiler en dakwerken en nu al..."

F. De Scheemaeker


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.