Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Leaflets drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeaflets drukken-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folders voor jeugdbeweging, Vlaams Brabant
A5 boekje - 16 p - kleur - geniet Bobex kwaliteitscontrole: Is voor een jeugdbeweging. Offerte voor 4000 en 5000 exemplaren. Indien u een beetje in de buurt bent kan de klant zelf het transport regelen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliënkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken affiches, toegangskaarten en flyer
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in quadri van 200 affiches waarvan 50 in A2-formaat en 150 in A3-formaat, ook het drukken van 800 toegangskaarten formaat A7 alsook het drukken van 1.000 flyers A6 formaat. De affiches en toegangskaarten hoeven niet zo dik te zijn maar mogen wel over een degelijke stevigheid beschikken, flyers liefst niet te dik. We zullen het grafische gedeelte zelf doorsturen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor klanten gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een richtprijs, voor verdere informatie over het uitzicht van deze affiches/flyers/toegangskaarten of andere zaken kan er steeds contact opgenomen worden met hen via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Flyers en posters
Wij zijn op zoek naar een drukker voor flyers full color en posters full color (één opmaak). Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Westerlo. Graag een offerte met opmaak en een offerte zonder opmaak, dit voor 1.000 flyers en 45 posters.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Leaflets van 23 x 23cm
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een leaflet van 23 x 23 cm dubbelzijdig fullcolour bedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant uit Nederland is op zoek naar een goede Belgische drukker. Bedankt voor uw prijsofferte voor 50.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Leaflet drukken
Het gaat over een leaflet, A4 formaat, te vouwen in 3 luiken in Z-motief. De ene kant kan in 2 kleuren worden afgedrukt, de andere kant in full-color. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/01/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren met staal indien mogelijk.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Leaflets drukken
Wij zijn op zoek naar een geschikte leverancier voor het drukken van 1.000 leaflets. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/07/2008: Bedankt voor uw zo gedetailleerd mogelijke offerte met een duidelijke specificatie van alle mogelijke opties en de bijbehorende prijzen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders/Stickers drukken
Het zou gaan om het drukken van zowel leaflets als stickers. Leaflets: gevouwen A4 (bijv. maco satiné 115gr), recto verso, 2kleurendruk --> 15.000/17.000 exemplaren Stickers: 40 x 50mm, recto bedrukt, 2kleurendruk, zelfklevend met split achteraan --> 15.000/17.000 exemplaren Bobex commentaar, op 28/01/2008: Tweede prijs aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor de hierboven vermelde hoeveelheden.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima, zeer snelle respons op wat ik zocht."

"Van Bobex ben ik zeker tevreden. Wanneer een werk moet uitbesteed worden is het dikwijls niet m..."

M. gysels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.