Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Leaflet drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeaflet drukken-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folders voor jeugdbeweging, Vlaams Brabant
A5 boekje - 16 p - kleur - geniet Bobex kwaliteitscontrole: Is voor een jeugdbeweging. Offerte voor 4000 en 5000 exemplaren. Indien u een beetje in de buurt bent kan de klant zelf het transport regelen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken van flyers voor Brusselse wijnimporteur
flyers Bobex kwaliteitscontrole: Is een importeur van wijn.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken van flyers
Ik had graag een aanvraag gedaan voor het drukken van 1.000 ŗ 1.500 flyers. 2-kleurendruk. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een vastgoedkantoor gelegen in Heusden-Zolder. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliŽnkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van flyers voor startende zelfstandige
Ik ben startende zelfstandige en had om reclame en naambekendheid graag flyers gehad om in de brievenbussen te steken. Ik had gedacht aan een A5 formaat zwart op wit druk. Dus geen speciaalheden. Ikzelf heb nog geen voorontwerp hoe het er moet uitzien dus graag een voorstel voor het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijs voor 1.000, 2.500, 5.000 en 10.000 formulieren. Zelfstandige actief, voornamelijk isolatiewerken. Alvast bedankt voor uw offerte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van folders + visitekaartjes
Graag een leverancier voor het drukken van: 1) folders, A3 formaat, L420mm x B297mm, standaard papier, 3 luiken (voorkant) alsook 3 luiken (achterkant), 90gr, 3 kleurenprint, afwerking: nummeren en vouwen, oplage 300 exemplaren 2) drukken van visitekaartjes, 85mm x 55mm, standaard papier, 300gr/400gr, bedrukt in 3 kleuren, oplage: 200 ŗ 300 exemplaren. Materiaal bij ons te verkrijgen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een mini-onderneming gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst zo snel mogelijk reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 20 verschillende versies van folders, 1.000 exemplaren per versie. A4 formaat open, US opstaand formaat gesloten, 2 vouwen (rolvouw): 3-luik, 150mg, fsc gelabeld, full colour. We leveren zelf de pdf's aan. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van een bijlage van 20.000 exemplaren. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken folders
Graag een leverancier voor het drukken van folders, A4 formaat dubbelzijdig, 6 luiken, 3 vouwen, bedrukt in 6 kleuren, standaard papier. Materiaal leveren we zelf aan. Oplage: 3.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een summiere offerte via Bobex of mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Leaflet drukken
In bijlage stuur ik een voorbeeld van wat ik verwacht te willen bestellen voor onze eigen organisatie. Bobex commentaar, op 23/09/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 5.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden van Bobex. Offertes zijn aangevraagd met het oog op volgend jaar."

B. Van Weyenbergh

"Eenvoudig, goed, correct."

K. Van Doorsselaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.