Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Laattijdig betalen: Ontvang snel meerdere gratis offertesLaattijdig betalen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een particulier in Merchtem
Ik wens in totaal ongeveer 4200 € aan achterstallige huur per incasso terug te vorderen. Voor een deel van deze gelden is er reeds een uitspraak geweest in ons voordeel door de vrederechter. De particulier verblijft in België.
Incassobureau
Antwerpen
Schuld terugvorderen volgens overeenkomst
Ik heb enkele betaling en aankopen gedaan voor mijn ex, wij hebben een papier opgesteld waar in staat dat ze maandelijks € 200,00 afbetaald,dit doc. is opgemaakt in tweevoud en ondertekend door beide. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen van haar. Welke stappen kan ik met dit doc. incl. de nodige facturen en overschrijving zetten ? Of moet ik haar eerst via een aangetekend schrijven in gebreke stellen?
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Berlare
Ik bezit mijn eigen bedrijf waarvoor ik gemerkt heb dat mijn klanten steeds minder geregeld betalen. Momenteel ben ik net klaar met een lange zaak en zoek nu iemand om in de toekomst deze rekeningen voor mij op te volgen. Omdat ik veel goede dingen hoor over incassobureaus ben ik momenteel wel benieuwd naar verdere informatie en offertes om eventueel een contract af te sluiten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik zal begin december van start gaan met een IT bedrijf. Omdat een vorig bedrijf van mij enorm veel problemen had met laat betalers ben ik nu geďnteresseerd om een lange termijncontract af te spreken met een incassobureau. Dit om alle openstaande facturen op te vangen. Ik zal B2B gericht zijn.
Incassobureau
Geen regioIncasso voor een handelsbedrijf uit Maaseik
De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Londen maar we hebben ook kantoren in België , Maaseik. We hebben momenteel een klant die niet terugbetaald. Het is een Belgisch bedrijf. De totale som zal op een kleine 1500€ uitkomen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor reisbureau in Vlaams Brabant
Wij hebben een klant in het Antwerpse - onbetaalde factuur van €1.113 DD 30/06/2011. Kunnen jullie ons daarbij helpen? Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Innen van onbetaalde facturen
Wij zoeken iemand voor het innen van onze onbetaalde facturen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bijstand bij niet of niet tijdig betalen
Graag bijstand bij het niet of niet tijdig betalen van facturen. Wat zijn uw tarieven? Graag via e-mail. Alvast bedankt.

Laattijdig betalen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We hebben nog geen definitieve beslissing genomen over de keuze van leverancier, maar zijn heel..."

R. Roelens

"We zullen jullie zeker nog contacteren voor andere werkzaamheden en kunnen Bobex alleen maar aa..."

R. Muylle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.