Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Kwalitatieve afspraken: Ontvang snel meerdere gratis offertesKwalitatieve afspraken-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor een bedrijf in Kortrijk
Ikzelf ben de zaakvoerder van een bedrijf dat IT-oplossingen beid aan andere bedrijven, voornamelijk in cloud toepassingen. Ik wens graag een offerte voor een callcenter om aan afspraakplanning te doen bij bedrijven binnen Oost en West-Vlaanderen. Groote mag variŽren, eventueel ook kmo's, en dit moeten niet noodzakelijk Nederlandstalige bedrijven zijn, zolang er maar nood is aan onze toepassingen. Ik wens dat u zelf een database voorziet van bedrijven die u zult contacteren.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte voor telefooncentrale voor een bedrijf in Assebroek
We wensen te prospecteren voor het aanbieden van webdesign diensten. Voornamelijk Kmo's en grote bedrijven in Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie voor bedrijf gespicaliseerd in zonnepanelen, Antwerpen
wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen en omvormers. via een enquÍte zijn we nu van plan andere bedrijven in deze sector te contacteren, dit zou om zo'n 250 tal bedrijven gaan.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor erkend vastgoedmakelaar, West-Vlaanderen
Ik zoek iemand die voor mij, bijvoorbeeld 3 dagen per week afspraken zou kunnen maken. Dit neemt gemiddeld 1,5u per dag. In totaal 5 ŗ 5 uren in totaal per week. Graag een voorstel. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor adviesbureau, provincie West-Vlaanderen
Wij zijn een adviesbureau op vlak van telecommunicatie, en zijn op zoek naar een callcenter om een afspraakplanning op te stellen voor onze verkopers. Het gaat over ongeveer 500 afspraken per maand, bij bedrijven in Vlaanderen. Graag uw reactie. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor softwareontwikkelaar
We ontwikkelen momenteel software voor kappers zodat deze eenvoudig een eigen website kunnen opzetten en zelf onderhouden. Op deze website kunnen klanten van kappers on-line afspraken maken. Kappers kunnen er ook producten op verkopen. We zijn op zoek naar een organisatie die kappers contacteert om het project voor te stellen, naar de interesse te peilen en een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordiger. Aangezien de software nog maar net klaar is, zouden we liefst niet meteen zeer veel afspraken hebben. We hadden gedacht te beginnen met 100-200 contacten en dan zien hoeveel afspraken er uit volgen. Een paar weken erna eventueel nog eens. Graag uw reactie. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning voor Limburgs bedrijf
Wij zijn actief in de telecommunicatie, en wensen meer informatie te hebben omtrent de prijzen voor een afspraakplanning. Het is de bedoeling afspraken te maken (een bezoek) bij particulieren om klant te worden bij ons. In totaal ongeveer een 50 afspraken bij particulieren in de provincie Limburg. Graag uw vraagprijs hiervoor.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Lead generation voor bedrijf te Limburg
Wij zijn een bedrijf te Limburg, actief in IT-infrastructuur. Wij zijn op zoek naar een lead generation met afspraak via een door ons aangemaakte database. De doelgroep zijn diverse mid-market bedrijven. De actie gaat over IT-services (infrastructuur, outscourcing, budgetcontrole). We hebben contacten te Vlaams-Brabant, Antwerpen (beiden ongeveer 400) en Limburg (ong. 200) beschikbaar. Zou u ons een offerte kunnen opmaken? Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Project enquete via callcenter
Ik ben op zoek naar twee databases van alle kapsalons gelegen in BelgiŽ & Luxemburg, die heb ik nog niet, eens ik die heb wil ik er een enquete op laten uitvoeren waarin we gegevens checken en vragen hoeveel medewerkers er zijn en welke kleurdienst ze gebruiken. Graag contact Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Prospectie campagne
Voor onze webafdeling willen we prospecteren. Veel kleine bedrijven en KMO hebben geen goede website/shop. Na telefonische afspraak willen we onze commerciŽle medewerker ter plaatse laten gaan.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Afspraken die voortvloeien uit een voorafgaand gesprek waarin duidelijk gemaakt wordt wat we juist verkopen en wat dit product kost. Verder is het steeds handig als er extra info op basis van een bestaande enquÍte wordt ingewonnen. Graag afspraken voor 1 persoon, 3 ŗ 4 per dag minimum, naderhand gaat dit dalen naar 2 per dag en vanaf het tweede jaar gaat dit weer gaan stijgen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Generen van afspraken
Wij werken voor het ogenblik met een ander bedrijf, maar dit is niet wat we verwachten. Ons bedrijf telt een 3-tal vertegenwoordigers waarvoor kwalitatieve afspraken moeten genomen worden. Taken van de call center: genereren van afspraken + verzamelen van informatie. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Opbellen van bedrijven
Opbellen van bedrijven om onze diensten voor te stellen zodat deze achteraf door onze mensen kunnen bezocht worden. Geen telesales/geen afspraken. Wij willen mensen vinden die dus geÔnteresseerd zijn, dus werkelijk zeggen van "ik wil een afspraak" die moeten dan op een lijst komen zodat wij daarna een afspraak kunnen maken en deze kunnen bezoeken. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraken genereren
Graag klanten (bedrijven) benaderen om afspraken vast te leggen met onze vertegenwoordigers. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning
Graag externe call center voor het plannen van kwalitatieve afspraken met nieuwe klanten die elektriciteitswerken moeten laten uitvoeren. Vooral industriŽle werken. Mag ook huisinstallaties zijn. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Kwalitatieve afspraken extern call center
Afspraken plannen in verband met een uniek concept voor externe rekrutering. Wij werken momenteel met een extern call center die zo'n 5-tal kwalitatieve afspraken binnenhaalt per bel dag. Graag hadden we deze met andere leveranciers willen vergelijken. In de toekomst zijn we ook van plan om dit concept ook in WalloniŽ op te starten. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar kwalitatieve sales leads van B2B bedrijven, die geÔnteresseerd zijn in offerteaanvragen uit het buitenland, en hiervoor willen investeren in een B2B online medium zijnde www.europages.com en/of kwalitatieve afspraken hieromtrent.

Kwalitatieve afspraken

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede vorm van werken degelijke firma's."

M. Van Puyvelde

"Geen opmerkingen of suggesties. Tevreden!"

L. Louis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.