Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Krasloten: Ontvang snel meerdere gratis offertesKrasloten-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van krasloten voor verkiezingscampagne, Antwerpen
voor een verkiezingsactie zou ik graag een postkaart/flyer laten drukken (A6 - front: full color - back: zwart) met op de voorkant een kraslaag (ca. 60 x 40 mm). Graag op papier met fsc-label en gedrukt met vegetale inkten. Bobex kwaliteitscontrole: De loten zouden klaar moeten zijn tegen eind Augustus. De klant levert zelf het ontwerp aan en kan ook het vervoer zelf regelen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aankoop 1000 krasbiljetten
Ik wens 1000 krasbiljetten met een unieke nummering te laten bedrukken in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Het formaat zou 10 cm op 10 cm moeten zijn en enkel recto bedrukt. De klant levert zelf het ontwerp. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Limburg
Krasloten
Als middenstandsvereniging zijn wij op zoek naar een leverancier van krasloten, A7 formaat, 4-kleurendruk, ontwerp zal aangeleverd worden. Hoeveelheid: 10.000 tot 25.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel gespecialiseerd in geschenkjes en souvenirs gevestigd in Limburg. Graag een algemene prijsopgave, rechtstreeks via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Krasloten
We zoeken een leverancier voor het drukken in quadri van krasloten, gemiddeld 25.000 stuks nodig waarvan 1 krasmogelijkheid tot hoofdprijs en ongeveer 1.000 troostprijzen 10 x 100. Afmetingen: 6cm x 4cm. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een eindejaarsaktie van de centrum zaken te Hamme, provincie Oost-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte. Reageren is mogelijk via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Krasloten drukken
Wij hebben nodig: - 50 000 krasloten voor de horeca - 30 000 winnende krasloten, de inzet is 1 gratis pint ( Stella Artois ) - eenvoudig, basis krasloten geen super de luxe krasloten - Druk in kleur - Formaat A7 Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Gent. De achtergrondkleur van de krasloten moet rood zijn. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken van 35.000 krasloten
Wij hebben nodig: - kraslot om uit te delen per X euro besteding - +/- 35.000 krasloten - 7-tal verschillende prijzen - aantal prijzen/loten in functie van omzet salon - voorkant kraslot ter grootte van bankkaart in kleur: "beste wensen voor 2010" - foto + krasgedeelte - achterkant zw/w : invulformulier voor latere tombola - lay-out door ons grafisch bureau volgens Uw specificaties Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Sint-Niklaas. Bedankt voor uw summiere offerte + advies bij uitvoering.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Krasloten maken
We zoeken naar een leuk systeem ter promotie van een groot evenement georganiseerd vanuit de Directie Cultuur van onze stad, het cultuurcentrum en diverse private partners. Wij hadden dus gedacht aan krasloten. Aantal: 20.000 ŗ 30.000 exemplaren. Formaat: klassiek, een standaardafmeting, wat zijn de mogelijkheden? Bobex kwaliteitscontrole, op 16/06/2009: De voorzijde is kraslot. De achterzijde krijgt een promotionele aankondiging of is goed voor 'een consumptie'. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Krasloten drukken
Ik ben op zoek naar een drukker die krasloten kan drukken: formaat 'win-for-life' of bankkaartformaat, Recto-verso, Vierkleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/04/2009: Deze loten moeten gedrukt worden voor 12 mei 2009. Bedankt voor uw snelle reactie voor 5.000 krasloten.
Speciaal drukwerk
Brussel
Krasloten jeugdbewegingen
Wij zijn op zoek naar een drukker van krasloten om deze samen met een jongerenfolder af te geven. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 15/05/2008: Bedankt voor uw offerte voor 5.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn tevreden dat we met de hulp van Bobex vlug een geschikte firma gevonden hebben."

A. verdoodt

"De Bobex marktplaats is heel nuttig, en makkelijk."

S. Kurt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.