Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koudebrug: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoudebrug-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Leuven
We zien vooral zwarte vochtplekken rond de vensters op de eerste verdieping. reeds enkele maanden aanwezig. Pleisterwerk al weggekapt. Er is een duidelijk koudebrug zichtbaar. Akoestisch dubbel glas. Veel condensatie tegen de venster. Dak is vorige jaar reeds hersteld.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
We hebben verschillende problemen in de woning. Woning van 2000. Boven is er schimmel rond een slaapkamerraam op het behang. Ook is er een veranda aangebouwd 5-6 jaar geleden. Hier hebben we gemeten en gezien dat er koudebruggen rond de vensters zijn.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Edegem
Problemen op een eerste verdieping in een kinderkamer. Vooral op de gevelmuren onder de ramen. Ik weet niet of het vocht afkomstig is van condensatie, een koudebrug of van de ramen zelf.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Melsele
We hebben problemen in een volwaardige kelder. We vermoeden dat het water binnenkomt via de keldermuur. Hoewel de keldervloer ook wel wat vocht heeft, mogelijk condensatie. Tegelvloer en een betonnen kelder. Mogelijk al meer als een jaar aanwezig maar muur is recent opgevallen. Ik het verleden was er ook reeds een koudebrug op het plafond van de kelder.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Wiesbeske
We hebben vooral problemen op de vloer en de venster van het gelijkvloers. Nog geen lekdedectie gedaan. we merken vooral witte vlekken en de natuursteen schilfert af. Eventueel een koudeburg. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Opwijk
Dit is een woning die ik verhuur. Recent zijn de ramen in enkel glas vervangen door dubbel glas. Vermoedelijk hebben we daardoor een koudebrug . Problemen voornamelijk op eerste verdieping en zijn zo'n anderhalve maand gelden begonnen. Ook is er in de volwaardige kelder in baksteen die problemen heeft met vocht op de keldervloer. Deze problemen zijn begonnen na verbouwingen, zo is er onder andere de verwarmingsinstallatie veranderd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Zonhoven
Eigen woning. Ik heb vooral problemen op de muren aan de binnenkant van de gevelmuur, enkel onder de ramen zijn er grote problemen. Ik vermoed dus een koudebrug. Na de verbouwing vorig jaar begonnen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Holsbeek
Problemen in een keuken op de binnenkant van een gevelmuur. Vooral vlak onder een raam zien we zwarte punten en ook dat de bekleding van de muur langzaam begint los te komen. We weten momenteel wel nog niet of dit komt van condensatie of een koudebrug. Daarom dat we ter plaatsen dit wensen te bekijken.

Koudebrug

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De Bobex diensten zijn snel en efficiŽnt."

"Goede hulp om de juiste vakmensen te vinden."

H. Van Doorselaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.