Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Koude drankenautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoude drankenautomaat-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Ieper
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een 65 tal medewerkers. Om laten bij te vullen, betalend ook graag. Liefst offerte via e-mail.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Brugge
Ik wens een frisdrankautomaat voor een bedrijfspand dat we uitbaten. Voor een 20-100 personen, moeilijk in te schatten. Ergens voorjaar 2017.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor het gemeentebestuur in Geraargdbergen
We hebben verschillende locaties waar het interessant zou kunnen zijn om een automaat te plaatsen. Ik denk vooral aan de jeugddienst en de bibliotheek. We zouden hier graag de kleiner modellen willen plaatsen. Is het mogelijk in de offerte ook een schatting op te maken van het energieverbruik op jaar of maandbasis. Dank u
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaart voor een garage in Zaventem
We gebruiken momenteel een brouwer die dranken komt leveren. de directie zou echter willen nagaan of het vanaf volgend jaar niet goedkoper is om gewoon een automaat te plaatsen. Om dit te onderzoeken hadden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een centrum in schoten
Nieuw woon en zorgcentrum. We hebben enkel een cafetaria die door de bierhandel wordt bevoorraadt. we zouden graag in onze personeelsruimte een cola automaat plaatsen voor intern gebruik. Wegens plaatsgebrek gaat mijn voorkeur uit naar de kleinere automaat.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Keerbergen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 5 personen werkzaam op het kantoor. Dagelijks hebben we bezoekers erbij. Nu hebben we gewoon een eigen frigo met frisdranken erin. Alvast bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor opleidingscentrum in Sint-Niklaas
Wij organiseren in het gebouw geregeld opleidingen. We zouden nu graag voor de cursisten een automaat in de hal plaatsen. Voor het personeel hebben we een contract met een lokale brouwer
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Hemiksem
We zijn op zoek naar een kleien automaat. We wensen deze op jaarbasis te huren. Dit zal zowel gebruikt worden voor intern als extern gebruik.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een schoonmaakbedrijf in Niel
Deze automaat is voor in ons kantoor te plaatsen. Hij zal uitsluitend door onze binnendienst (8 man) genuttigd worden.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een kapperszaak in Stekene
Ik zou deze automaat graag in mijn wachtkamer willen plaatsen zodat mijn klanten hiervan gebruik kunnen maken. Ik heb nog geen beslissing genomen of ik een gewoon of een "full service" huurcontract neem.Kunt u een offerte opmaken voor beide mogelijkheden.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Berchem
We hebben op dit moment een contract met Cafébar voor een Cola automaat maar zijn hier zeer ontevreden over. Daarom dat ik voor Mei 2013 graag een nieuwe automaat zou willen plaatsen. Tegen dan loopt ons contract af en zal de oude automaat weggehaald worden. We hebben een centrum waar verscheidene projecten lopen. Dus de ene dag kunnen er 40 mensen aanwezig zijn de ander dag meer dan 100.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedrijf in Aalter
Momenteel hebben we enkel koffie op het bedrijf. Ik zou mijn medewerkers graag frisdranken willen aanbieden. Hoeveel medewerkers raad u maximum per automaat aan? En is deze actie ook geldig als we eventueel twee automaten zouden huren? Gelieve ook duidelijk de huurvoorwaarden en het aanbod aan dranken duidelijk in de offerte te vermelden.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola voor een bedrijf in Zottegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dit zal de eerste ervaring zijn met een coca-cola automaat. Ik schat op 10à15 personen die dagelijks gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nazareth
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Ik had die graag op de stoep willen plaatsen onder een afdak. Zodat de klanten die dagelijks langslopen een blikje kunnen pakken met muntinworp. Ik schat naar 20à30 personen die dagelijks gebruik maken van deze automaat.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Lier
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen dagelijks 5à6 personen hebben die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Wat is de kostprijs en het onderhoud van zo een machine? Bedankt voor de reactie.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Izegem
We hebben een koude drankenautomaat en een warme dranken automaat via T.A.S. We vinden deze te duur. Graag hadden we dan via coca-cola een offerte willen ontvangen van hun automaat. Bedankt daarvoor.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cocal-cola automaat voor een productiebedrijf in Hamme
We zijn een productiebedrijf en hebben 10 mensen te werk bij ons. Normaal halen we de frisdranken bij een plaatselijke brouwer. Ik had graag geïnformeerd willen worden over de voordelen van de frisdrankenautomaat. Wordt het bijgevuld door de firma? Zit er onderhoud inbegrepen? Graag een offerte van een coca-cola automaat.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
coca-cola automaat voor een slagerij in Aalter
We kopen momenteel onze dranken zelf aan bij een drankencentrale. Ik zou nu van mijn medewerkers een kleine bijdragen willen vragen voor deze dranken om daarna met dit geld een evenement te organiseren. Is het mogelijk om zelf de prijs te bepalen met een automaat? En zo ja, dan zouden wij graag , indien mogelijk, zelf instaan voor de bevoorrading. Ik sta echter open voor ook andere huurvoorwaarden;
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een sporthal in Gent
De drankleverancier levert momenteel aan onze cafetaria. We baten namelijk een sportcentrum uit. Op verschillende dagen is de cafetaria echter gesloten en daarom dat we voor de overige groepen graag een automaat in de inkomhalm willen plaatsen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Hoegaarden
We hebben een coca-cola automaat aangekocht voor het restaurant. Nu hadden we graag een nieuwe offerteaanvraag ingediend om een frisdrankenautomaat te huren voor een andere locatie. Graag een prijsofferte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Wijnegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben intern 5 personen werkzaam op kantoor. Dagelijks hebben we 5 tot 10 klanten over de vloer. Bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Geel
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben een frisdrankenleverancier uit de buurt. Graag een prijsvergelijking. Dagelijks gebruikers 30à40 personen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Waasmunster
Graag een offerte van een coca-cola automaat. Ik schat dat er dagelijks 20à30 personen gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. We hebben al een koffiemachine staan en waterkoelers. Nu nog de frisdrankenautomaat!
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Vroeger hadden we een frisdrankenautomaat, maar die hebben we weggedaan. Nu ben ik benieuw of het opnieuw zal aanslaan in ons bedrijf. Dagelijks gebruik : 20-50 personen.

Koude drankenautomaat

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De offertes die we ontvingen via Bobex waren allemaal zeer uitgebreid en getuigden van vakkenni..."

H. Opsomer

"Een eerste en aangename ervaring. Bobex heeft ons op een snelle manier geholpen om een, hopelij..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.