Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koude drankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoude drankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Aanvraag Koude drankautomaat te Groot-Bijgaarden
Wij zoeken offertes voor een Koude drankautomaat. Wij gebruiken momenteel geen Koude drankautomaat, en hier zouden 12personen (+ een 5tal onderaannemers) gebruik van maken. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn en wij zouden deze Koude drankautomaat binnen plaatsen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aanvraag Koude drankautomaat te Kontich
Wij wensen offertes te ontvangen voor een Koude drankautomaat. Momenteel gebruiken wij een koude drankautomaat en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn. Er zouden ongeveer een 40tal personen (per dag) gebruik van maken. Graag hadden wij willen werken met een kaart of jetons.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aanvraag Koude drankautomaat te Mechelen
Wij wensen offertes te verkrijgen voor een Koude drankautomaat. Momenteel gebruiken wij geen Koude drankautomaat (wij hebben hier geen leverancier voor), en wij wensen huur -en aankoopoffertes af te wegen met elkaar. Hier zouden een 25 tot 30 personen gebruik van maken en wij zouden de Koude drankautomaat binnen plaatsen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aanvraag Koude drankautomaat te Willebroek
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een koude drankautomaat. Momenteel hebben wij geen koude drankautomaat.Hier zouden 10 tot 30tal personen gebruik van maken op dagdagelijkse basis, en wij wensen deze koude drankautomaat binnen te plaatsen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Koude drankautomaat te Maldegem
Wij zijn op zoek naar een huur of aankoopofferte voor een koude drankautomaat. Momenteel hebben wij geen koude drankautomaat. Hoeveel personen hier gebruik van zouden maken hangt af van het aantal klanten (wij hebben een carwash en het aantal gebruikers schommelt enorm, waardoor wij geen schatting kunnen doen), en wij wensen deze Coca Cola- automaat binnen te plaatsen. Ons bedrijf is in oprichting, en wij zouden op 29.02.2016 van start gaan.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een hotel in Limburg
Wij hebben reeds een leverancier die voor de bevoorading in de bar en het restaurent zorgt, maar zouden nu graag een frisdrankautomaat in de lobby plaatsen. Deze zak gebruikt worden door onze hotelgasten. We liggen in een nogal groot wandelgebied met weinig winkels; dus we willen de klant graag iets aanbieden om te kunnen drinken voor ze vertrekken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ons bederijf is op korte tijd sterk gegroeid, daardoor zou ik willen nakijken of het voordeliger zou zijn om een frisdrankautomaat te gebruiken. We zijn momenteel met 8 medewerkers maar dit aantal kan nog toenemen. We zijn op zoek naar een huur of bruikleen contract.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een fabriek in Limburg
Ik Ben werknemer in een fabriek in Limburg. We hebben op dit moment geen frisdranken . We kunnen op een algemene vergaderen namens de werknemers voorstellen doen. Daarom zou ik verder infromatie en een vrijblijvende offerte wensen pm deze op de vergadering voor te leggen.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor bibliotheek in Vlaams Brabant
We zouden de frisdrankautomaat willen plaatsen in de gang van de bibliotheek. We schatten dat dagelijks maximum 80 mensen gebruik zullen maken van de frisdrankautomaat. Gelieve een gerichte offerte op te sturen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Een kleine twintig personen zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Gaat het hier over een aankoop of een jaarlijks huurcontract? Gelieve verdere informatie op te sturen.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor bed & breakfast
Wij gaan met onze B&B nog uitbreiden en hadden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een slagerij.
Voor mijn slagerij wens ik een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. Naar onze schatting zullen er tussen de 50-100 mensen gebruik maken van de frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Wij willen een automaat met Cola, Fanta, Sprite en Spa bruis. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat met onderhoudscontract, Oost Vlaanderen
Een huur/aankoop van een drankenautomaat met onderhoudscontract voor cola, cola-light, fanta en sprite. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerte frisdrankautomaat
Graag uw offerte voor een frisdrankautomaat voor een 15-tal personen voor onze nieuwe Waalse vestiging.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor personeel
Graag wat meer informatie voor een frisdrankautomaat voor 15 ŗ 20 personen.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor cosmeticabedrijf
Graag offertes voor een frisdankautomaat met muntinworp.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte kleine frisdrankautomaat
Bij klanten zag ik een frisdrankautomaat maar een klein type, dit interesseert me, we zijn maar met 4 personeelsleden maar ik wil mijn mensen goed behandelen, graag info en offerte voor een dergelijke coca cola automaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Full service frisdrankautomaat
een Full services frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Graag meer info voor aankoop of huren en plaatsen frisdrankmachine.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola kasten voor personeelsleden
Graag 2 cola kasten voor +/- 30 personeelsleden, onze huidige leverancier rekent ons huurkosten aan, graag had ik deze kosten willen vergelijken met andere leveranciers indien deze gratis of goedkoper uitkomen bij een ander. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
Wij zijn een tuincentrum en zijn gelegen op een vrij drukke baan, graag hadden we informatie alsook een gedetailleerde offerte willen ontvangen voor het aanschaffen van een coca cola automaat (geldstukken), dit voor het passerend volk (minstens 100 personen) alsook voor het personeel (+/- 7 met daarbij ook nog studenten en weekend-mensen). Deze automaat zouden we dan op de parking plaatsen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen

Wij wensen een offerte te ontvangen voor zowel de huur als de full service van een koude drankenautomaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen

Bedankt voor uw vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een koude drankautomaat.

Koude drankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snel leveranciers aangeboden gekregen. Telefoon gekregen ivm bijkomende informatie die nie..."

E. Christiaens

"ik ben tevreden, ik kreeg vlug antwoord. De contactpersoon was vriendelijk aan telefoon."

W. Dewaer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.