Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Kostprijs waterkoeler waterleiding voor bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesKostprijs waterkoeler waterleiding voor bedrijf-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor de regio Sint-Katelijne-Waver
We zoeken een waterkoeler voor een 5 a 6 personen. Er is een huidige aanwezig van Sipwell. Graag een vergelijking met de huidige leverancier. Voor zowel gebruik van koud als warm water.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zaak in Roeselare
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers. Ik heb geen voorkeur of dit op waterleiding gaat of op fles. We zijn een klein bedrijf met 2 werknemers. Alvast bedankt voor het voorstel.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aanvraag voor 3 4 dispensers
Wij zijn met 30 medewerkers en dan ook nog bezoekers. Betreft een dispenser van 12 liter die momenteel dagelijks volledig opgebruikt wordt. Omwille van verhuis zijn we op zoek naar 2 extra dispensers, van 1 loopt het contract nog tot half 2014. Het verbruik zou niet echt stijgen, voornl. een opsplitsing is nodig over de verschillende verdiepingen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op fles voor een particulier in Beveren-Waas
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers op flessen. Ik ben een particulier en heb geregeld bij mij thuis vergaderingen met 120 personen. Dit gebeurt een 23 keer per week. De mensen moeten mogelijkheid hebben om koud water, heet water te kunnen tappen. Het heet water zal dan gebruikt worden voor soep of oploskoffie/ thee.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Hasselt
We wensen geheel vrijblijvend een offerte voor de huur en/of aankoop van 7 tot 8 waterkoelers voor vestigingen in de provincie Limburg. Er zal telkens een toestel geplaatst moeten worden per vestiging, dit voor een gebruik van maximum 50 en minimum 10 mensen. Graag een offerte met duidelijk kostprijs bij aankoop en de huurprijzen per maand inbegrepen het nodige onderhoud, energieverbruiken en verdere nodige informatie i.v.m. plaatsing en andere.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Watercooler voor een bedrijf in Antwerpen
Daar wij verschillende locaties hebben zijn er dispensers die op waterleiding werken , voor de kantoren, en andere met bidons , voor de werven. Aantal mensen die de water dispenser gebruiken is sterk afhankelijk van de locatie. Momenteel hebben we drie kantoren in Gent (gemiddeld 50man) , Antwerpen (gemiddeld 200-250) en Itteren (5-10mensen). Al de rest van onze mensen zitten op werven. Ik ben niet specifiek op zoek naar een aankoop of huurofferte en u mag dus een voorstel doen voor beide mogelijkheden. Indien u een beter voorstel kunt doen als onze huidige leverancier wensen we met u verder te gaan.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in De Haan
We wensen een aankoop of huurofferte voor de een nieuw waterkoelingssysteem in ons centrum. Hier zullen in totaal 9 toestellen geplaatst moeten worden. Dagelijks gebruik zo rond de 230 mensen. Graag ook verdere informatie over technische ondersteuning, levering, enz ...
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Tongeren
We wensen een offerte voor de aankoop van 7 waterkoelers voor 6 vestigingen. In onze hoofdzetel zullen er twee geplaatst moeten worden , samen verantwoordelijk voor zo'n 50 mensen. In onze regionale kantoren zal er telkens een geplaatst moeten worden voor maximum 17 en minimum 10 mensen. Graag een offerte met duidelijk kostprijs, energieverbruike en verdere informatie.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bistro in Lanaken
Graag een offerte voor een waterkoeler voor intern gebruik; 4 tot 5 mensen personeel. Dit mag een zeer uitgebreide offerte zijn met aandacht voor zowel de huur als de aankoopprijs en voorwaarden.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Hamme
In totaal zijn we met 50 medewerkers op het bedrijf. Eventueel willen we er 2 bestellen voor 25 medewerkers elk Graag een offerte voor zowel huur als aankoop.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Ik zoek een waterkoeler met fles voor aankoop. Ik wens geen verdere verplichtingen.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Sint-Amands
We hebben een waterkoeler via Calimba. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen van waterkoelers. Dagelijks vanaf 5 personen te gebruiken. Bedankt alvast!
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een evenementenbureau in Kampenhout
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hebben 12 werknemers in diens. Regelmatig hebben we stagiaires en ook klanten. Die zouden ook gebruik kunnen maken van de waterkoeler. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een drukkerij in Meerbeke.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We zijn met 20 man werkzaam in een drukkerij. Nu maken we al gebruik van een waterkoeler, graag een prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een waterkoeler. Dagelijks zijn er 15 personen werkzaam op onze zaak. alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Bree.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen. Dagelijks zullen 1020 personen gebruik willen maken van deze machine.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn met 12 werknemers werkzaam in onze zaak. Daarbij komen geregeld klanten over de vloer. We hebben een koffiemachine en waterkoelers staan. Maar we hadden toch willen vergelijken om te kijken of we bij de juiste leverancier zijn. Graag een prijsofferte van waterkoelers.
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een bedrijf in Henegouwen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hebben al een waterkoeler op waterleiding, maar hadden graag een prijsvergelijking van andere leveranciers willen ontvangen. Dagelijks te gebruiken door 20 personen.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
waterkoeler voor een magazijn in Oost-Vlaanderen
We werken met 16 mensen in het magazijn en er komen geregeld ook leveranciers langs. Graag een vrijblijvende offerte
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Prijsvergelijking waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een waterkoeler staan op waterleiding. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van andere leverancier. Dagelijks gebruik voor meer dan 20 personen. Vriendelijk bedankt voor het voorstel!
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Ik had graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een waterkoeler. We hebben 70 werknemers. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Kan ik van beide offertes ontvangen? Alvast bedankt!
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van waterkoelers. Dagelijks te gebruiken door 45 personen. Vriendelijk bedankt voor de offertes.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een praktijk in Antwerpen.
Ik wil graag offerte ontvangen van waterkoelers op waterleiding en waterkoelers op flessen. Wat is voordeliger en praktischer? Dagelijks zal het door 1020 personen gebruikt worden. Bedankt voor de offertes alvast!
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Oostende.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler. Nu weet ik niet wat voor ons het beste uitkomt: een waterkoeler op waterleiding of op fles. Kan ik een offerte van beiden ontvangen? Dagelijks zullen minimaal 8 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Wat is er evidenter? Graag een prijsvoorstel van een waterkoeler met en zonder fles.

Kostprijs waterkoeler waterleiding voor bedrijf

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was mijn eerste ervaring met Bobex. Ik vond het de moeite waard en zeer professioneel."

V. De Wolf

"Ben wel tevreden van Bobex en ga deze zeker nog gebruiken want de offertes kwamen dezelfde & vo..."

C. Dely


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.