Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Kostprijs waterkoeler op waterleiding voor particulier: Ontvang snel meerdere gratis offertesKostprijs waterkoeler op waterleiding voor particulier-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
waterkoeler te Zedelgem
Beste Waterkoeler met bidons, graag ook warm water. Op dit moment hebben we nog geen waterkoeler. 3 personen werken hier en zelden bezoekers. Kan u mij contacteren met een offerte ? Mvg
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler op waterleiding voor een vzw in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler op waterleiding. We hadden dat graag willen plaatsen in de kantine. We zijn een voetbalvereniging. Dagelijks 60 personen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een school in West-Vlaanderen
We zijn een groene school en zouden graag op onze gang een waterkoeler willen plaatsen voor zowel leerlingen als personeel. We hebben dit jaar 78 leerlingen en zo'n dikke 20 man personeel.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een pedicure in Oost-Vlaanderen.
Graag een presenteerbare waterkoeler. Ik zal deze in mijn zaak plaatsen zodat de klanten gratis een glaasje water kunnen nemen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Oostende.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler. Nu weet ik niet wat voor ons het beste uitkomt: een waterkoeler op waterleiding of op fles. Kan ik een offerte van beiden ontvangen? Dagelijks zullen minimaal 8 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een moskee in Oost-Vlaanderen.
We zijn een moskee en willen graag waterkoelers plaatsen. Dagelijks zullen er meer dan 20 bezoekers gebruik maken van de waterkoeler. Graag een offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een particulier in Vlaams Brabant.
We zijn met 2 personen. Ik wil graag weten wat een waterkoeler voor mij zou gaan kosten. Uiteraard hebben we geregeld bezoek die ook gebruik kunnen maken van de waterkoeler. Graag een offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
waterkoeler voor overheidsinstelliling, Brussel
wij zijn op dit moment met 11 mensen op kantoor maar hebben geregeld bezoek.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding voor bedrijf in Antwerpen
We hebben een bedrijf met 9 verdiepingen en ik zou op elke verdieping een waterkoeler wensen te plaatsen. Alle koelers zouden op de waterleiding aangesloten moeten worden.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een kinesist.
We verbruiken 5 liter water per week. Graag een offerte te ontvangen van een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoelers op waterleiding voor regio Limburg
Graag een offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een woning regio Limburg. Er zullen 6 personen gebruik maken van de waterkoeler.

Kostprijs waterkoeler op waterleiding voor particulier

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een waardevolle schakel tussen vraag en aanbod."

L. Van Daele

"Ik heb zeer snel interessante offertes ontvangen. Wanneer ik in de toekomst freelancers nodig ..."

L. De Wilder


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.