Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Kostprijs waterkoeler op fles voor particulier: Ontvang snel meerdere gratis offertesKostprijs waterkoeler op fles voor particulier-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Tildonk
We hebben momenteel een leverancier maar omdat we niet meer tevreden zijn wensen we graag een vergelijking te maken met andere leveranciers. Momenteel gebruiken we een systeem met waterkoelers met fles maar we hadden ook graag een vergelijking gemaakt met een systeem op de waterleiding. Op dagelijkse basis hebben we een kleine 100 mensen die gebruik zullen maken van de waterkoeler(s). Graag een huurofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Ronse
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik liever een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Wat is voordeliger? Wat is praktischer? te gebruiken vanaf 10 personen
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar 7 waterkoelers , een op elke verdieping ,die ik kan aansluiten op de waterleiding. Ook moeten ze de mogelijkheid hebben om koud of warm water te kunnen geven. Op dit moment maken wij al gebruik van waterkoelers met fles.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler met fles voor gemeenteschool, Oost-Vlaanderen
De waterkoeler zal in de leerkrachtenkamer geplaatst worden. We zoeken naar een contract dat ook kan zorgen voor het onderhoud en de aanvulling.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijg in Leuven
We zijn met 4 werknemers en hadden graag vrijblijvende offertes willen ontvangen van waterkoelers.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We zijn met 8 personen werkzaam in een zaak in Vlaams-Brabant. Graag een offerte van een waterkoeler met fles voor onze zaak.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoelers met flessen voor Duffel
Ik wens een offerte te ontvangen van waterkoelers op flessen. 4 personen zullen dagelijks gebruik maken van de waterkoelers. Eventueel bezoekers kunnen er uiteraard ook gebruik van maken.

Kostprijs waterkoeler op fles voor particulier

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Bobex. Met dank."

S. Binst

"Goede dienst. Ik ga er zeker nog meer gebruik van maken."

P. driesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.