Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Kostprijs voertuiglokalisatiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesKostprijs voertuiglokalisatiesysteem-track & trace

Ontvang nu meerdere offertes: Track & TraceOfferte aanvragen-track & trace

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor wagenpark van rijschool
Graag een voorstel en meer informatie omtrent de diverse mogelijkheden over voertuiglokalisatie. Als rijschool zouden wij beginnen met een wagen. Graag kostprijs, mogelijkheden, modellen e.d. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
GPS trackingsysteem voor personenwagens, Vlaams Brabant
GPS trackingsysteem gezocht voor het lokaliseren van een volkswagen Tiguan alsook een Mercedes Vito en een Vespa 50 cc. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Ritregistratie
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voertuiglokalisatie, Vlaams Brabant
Als zaakvoerder wil ik weten waar mijn voertuigen zich bevinden en wanneer. Hier sprake van 4 wagens waarvan 2 vrachtwagens en 2 bestelwagens. Bedankt.
Ritregistratie
West-Vlaanderen
Ritregistratie, offertevergelijk
Ik wil graag weten wat het mij kost om een voertuig online te traceren waar het zit alsmede wanneer het is gestart en tot stilstand komt. gelieve niet op te bellen maar info per mail te versturen aub. indien dit interessant lijkt zal ik zelf contact opnemen. daarom ook best uw gegevens noteren. Met vriendelijke groet.
Track & Trace
West-Vlaanderen
Offerte voor online tracking systeem
Wij hadden graag een voorstel gekregen omtrent een online tracking systeem, dit voor een 10-tal wagens maximum waarvan bestelwagens en personenwagens. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Kostprijs voor voertuiglokalisatiesysteem, bedrijf in Hamme
Ik had graag een voorstel alsook bijkomende informatie gekregen over de verschillende voertuiglokalisatiesystemen voor een 4-tal wagens (Toyota, Mercedes,Renault master). Bedankt.
Track & Trace
Vlaams Brabant
Track & trace systeem voor bouwbedrijf, Vlaams Brabant
Wens een gerichte controle te kunnen uitvoeren op de geleverde prestaties van mijn arbeiders/personeel, namelijk wat het traject is dat ze met een voertuig van mijn firma hebben afgelegd, waar ze zijn gestopt, hoelang ze hebben stilgestaan en dergelijke. Indien de mogelijkheid bestaat had ik meer specifiek ook gewenst dat er kan gecheckt worden wanneer de motor van het voertuig wordt gestart en wanneer de motor wordt uitgezet. Ik ben namelijk actief in de bouwsector en mijn core business voorziet dat mijn werknemers enkele uren werken, dan 1 of 2 uur dienen te wachten om terug te beginnen werken erna, ... Ik zoek een manier om na te gaan hoelang mijn arbeiders hebben gewacht, vandaar dat ik dacht aan het aan en uitzetten van de vrachtwagen/camionette als controlemiddel. Suggesties zijn welkom.

Kostprijs voertuiglokalisatiesysteem

Track en trace van auto's of andere voertuigen is een handige oplossing voor vele bedrijven en organisaties. Met de GPS-applicatie kan u alle voertuigen in real-time online volgen. U komt tot op de meter te weten waar uw medewerkers zich bevinden. Bovendien kan je snel en handig de historiek van een wagen opvragen. Zo kan u snel te weten komen waar er een pauze is genomen, hoeveel klanten uw werknemer op die dag bezocht heeft en het verbruik van elke wagen afzonderlijk berekenen zonder de auto zelf te moeten controleren.

Een van de meest gebruikte opties van track en trace systemen voor voertuigen is toch wel dat u te weten kan komen welke wagen zich het dichts bij een dringende oproep bevindt. Voertuiglokalisatie van bedrijfswagens komt dan ook steeds vaker voor.

Wilt u ook een track & trace systeem voor uw bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens,...? Vul dan onze vragenlijst in en wij zoeken voor u de beste leverancier met de beste track & trace oplossing voor uw vraag.Offerte aanvragen-track & trace
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer praktisch om een een leverancier te vinden !"

C. Droogmans

"Ik ben heel tevreden over de diensten van Bobex en zal zeker opnieuw voor Bobex kiezen als ik n..."

F. roekens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.