Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Kostprijs telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesKostprijs telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zaak te Westerlo
Ik zoek een andere telefooncentrale voor een 23 tal toestellen(vaste). Gesprekken moeten kunnen opgenomen worden, ook alarm erop, via voip te doen.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale vooor een bedrijf in Maaseik
Ik ben op zoek naar een nieuwe offerte om onze huidige 20 jaar oude centrale te vervangen. We hebben aan de balie 2 hoofdtoestellen en een 6-tal losse kantoren met elk een toestel, dus 8 toestellen in totaal. We hebben nu ook een GSMBOX maar ik weet niet of deze nog altijd nodig is. Verder staan er ook een aparte lijn op voor alarm en fax. We hebben enkel een simpel doodschakelsysteem nodig en een antwoordapparaat zonder keuzemenu.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Gent
We zijn op zoek naar een nieuwe VoIP centrale, ter vervanging van onze oudere Belgacom centrale. Het personeel werkt veel in buitenland en die internationale gsm-kosten willen we drukken met gebruik van softphone. Ons bedrijf is gevestigd op 2 sites. Een site heeft 5 telefoons nodig, andere site 12, er is één onthaal voor beide sites. Ook hebben we op beide sites nog een aparte faxlijn en een lijn voor de videotelefonie van de deurbel. Bedrading is niet nodig.
Telefooncentrale IPBX
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brussel
Dit gaat over een volledige nieuwe VoIP centrale die we wensen aan te sluiten. Hierop staan een 20-tal toestellen maar deze worden wel door verschillende mensen gebruikt. In totaal hebben we een 50-60 telefoonnummers. Verder ook een faxlijn en eventueel een telecom toestel. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over de kostprijs van een telefooncentrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige verouderde Belgacom centrale. We wensen een centrale waarop een minimum van 8 toestellen kan worden op geplaatst over 4 aparte lijnen , waarvan een faxlijn. We wensen een centrale voor onderling doorschakelen, keuzemenu, wachtlijn, ... Graag een gerichte offerte en ook meer informatie over de kostprijs en eventueel onderhoud.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lede
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een 40-tal telefoons binnen een gebouw. Graag zouden we ook kunnen zien als iemand zich aanbied aan de ingang (er zitten 4 bedrijven in het gebouw dus graag doorsturen naar de telefoons van het bedrijf waarvoor er aangebeld wordt) Ook graag optie voor voip voor externe medewerkers zodat deze over het netwerk kunnen communiceren met personen die zich in het gebouw bevinden (2 tal externe werkposten).
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Merchtem
We wensen een centrale die compatibel kan zijn met de panasonic centrale van onze vestiging in Nederland. Details kunnen we u na telefonisch contact meegeven. Op onze centrale staan er 12 toestellen en een analoge lijn die eventueel weg zal gaan. Ik wens ook een offerte voor syp tracking en VoIP . Graag een snelle reactie op 15/04 moet de uiteindelijke beslissing vallen.
Telefooncentrale
Luik
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
Eind januari verhuizen we onze lokalen naar Lokeren. Hier zouden we een nieuwe telefooncentrale willen plaatse. Er moeten minsten 10 toestellen worden aangesloten. verder wensen we ook een faxlijn aan te sluiten. Naast een offerte voor de installatie hadden we ook graag een kostprijs voor een voip centrale ontvangen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Erembodegem
Momenteel hangen we nog aan de grote centrale van het moederbedrijf. We worden weldra in 3 verdeeld en zouden voor elk bedrijf een eigen centrale zoeken. We hebben op dit moment ene Hexacon centrale die we wensen los te koppelen en te vervangen door een moderne centrale . graag een ruime offerte met alle mogelijke opties. Het is absoluut nodig dat de centrale kan doorschakelen, zowel enkele toestellen als in groep, en een antwoordapparaat heeft.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een Bank in Antwerpen
Op mijn oude telefooncentrale is het niet mogelijk om extra bijkomende lijnen te plaatsen. Ik zou 3 lijnen voor binnepost willen laten bij plaatsen . Ik heb in totaal 12 toestellen verdeeld over meerdere vediepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een prijsvergelijking van telefooncentrale. Aan te sluiten telefoontoestellen : 5-9 Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een telefooncentrale voor mijn zaak. 3à4 telefoontoestellen zouden moeten worden aangesloten aan de telefooncentrale. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor de politie in Limburg.
We hebben 250 personeelsleden. De telefooncentrale gaat via de stad. Nu willen gaan bekijken of het mogelijk is om onze eigen telefooncentrale te hebben in onze politiezone. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een 10tal telefoontoestellen. Ik ben benieuwd wat er op de markt is. Of er nog interessante voorstellen zijn voor mijn bestaande telefooncentrale. Graag een offerte.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Prijsofferte telefooncentrale voor medisch praktijk in Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voor telefooncentrale met 3 telefoontoestellen, antwoordapparaat en mogelijkheid om door te verbinden. Bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor nieuw bedrijf in Antwerpen
Prijsofferte voor een nieuwe telefooncentrale, dit voor een bedrijf in oprichting. Wij zouden graag beginnen met 2 telefoontoestellen. Bedrijf staat op punt te starten: begin juli/begin augustus. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij hebben vrij DRINGEND een nieuwe telefooncentrale nodig aangezien wij vanaf 30-06 nieuwe burelen hebben! In totaal tussen 20 à 25 telefoontoestellen.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor immobiliënkantoor in Oost-Vlaanderen
Ik zou graag een voorstel krijgen voor een telefooncentrale met mogelijkheid om het aantal telefoontoestellen uit te breiden naar de toekomst toe!! Voor het ogenblik heb ik voldoende met 1 à 2 telefoontoestellen, maar dit zou ik in de toekomst willen uitbreiden naar een 3 à 4-tal telefoontoestellen, maximum 6 toestellen in totaal. Bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking telefooncentrale Belgacom
Wij zijn momenteel klant bij Belgacom en hadden graag eens prijzen willen vergelijken met andere leveranciers van telefooncentrales. Graag een voorstel. Bedankt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerte voor telefooncentrale, horecazaak Oost-Vlaanderen
Graag een vrijblijvend offerte voor een telefooncentrale via e-mail. Bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor gebouw in West-Vlaanderen
Wij zijn volop bezig met verbouwingswerken voor een nieuwe toonzaal. Wij hadden graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor een nieuwe telefooncentrale met 4 vaste telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor nieuw gebouw in Antwerpen
Binnenkort verhuizen wij naar een nieuw gebouw. Graag hadden we meer uitleg gekregen alsook een gedetailleerde prijsofferte voor de installatie van een telefooncentrale. Wat zijn de mogelijkheden en kostprijs. Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Prijsaanvraag telefooncentrale te Antwerpen
Wij hadden graag gewenst dat er iemand van Belgacom bij ons zou langskomen voor meer uitleg omtrent telefooncentrales, daarbij graag ook de kostprijs. Bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor telefooncentrale van Belgacm, West-Vlaanderen
Ons contract met ons huidig leverancier voor telefooncentrale loopt af begin 2013. Graag hadden we nu al een offerte ontvangen met bijkomende informatie. Bedankt.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Vernieuwen oude telefooncentrale
Wij wensen onze oude telefooncentrale te vernieuwen. Bedankt wat de huidige mogelijkheden zijn. Wij hebben al gehoord van bellen via het internet ook. Bedankt om ons te informeren hieromtrent.

Kostprijs telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heb heel toevallig Bobex ontdekt na een zoektocht via internet. Het heeft mij bij de juiste le..."

"Bobex is een goede manier om met firma's in contact te komen."

A. Goderis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.